Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW Z3 3.0i Roadster

Vodan

Öne çıkan mesajlar

paramecium said:

Selam,

Yahu hemen adamı boşandırdınız; belki eşi de cabrio seviyordur :)

Saygılar.

Haha, evet abi nereden çıkardınız boşanma hikayesini. Evlilik maliyetinin üzerine 3 senede kendimizi ancak toparladık demek istedim.

Eşim Countryman kendisine kalsın diye Cabrio isteğimi sonuna kadar destekledi sağolsun zaten paramecium tanışmıştı teyit edecektir çok tatlı bi insandır kırıcım. Yeni arabayı da çok seviyor :)

ps: biraz edit çektim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak degisik bir noktaya degindin
Turkiye de soyle bir olay var, sayisiz kere tanik oldum
Arabasi alalade normal corsa, getz, pejo vs olan adamlar beyaz yaka standarti insanların pek lan kac yakio ne kadar benzin gidio muhabbeti minimumda.
Ama aksine ne kadar patron arabasına bindiysem su 7 serisi cc jeep vs 3 muahbbeten biri gecen ay bu kadar yaktim sen ne kadar yaktin.
Muhtemelen daha ust sinif araba sahipleri icin daha buyuk dert oluo bu.
Benim araba ne kadar yakio bilmiom bile benzin isigi yaninca aliom
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

Bizim ülkede psikolojik.

Mercedes E 4 matik almış adam yarım milyona. senin Subaru en az 50 kuruş yakıyordur bak benim araba dizel 30 kuruş yakmıyor bile diyor.

Trilyonluk adamlar bunlar.

VEHBİ KOÇ ARKADAŞINA SİMİTİN YARISINI İSTER MİSİN DİYE SORMUŞ HAYIR CEVABI ALINCA SİMİT ALMAMIŞ hikayesiyle büyüyen adamlar bunlar.
Ve Türk.

Yeterli bence bu adamları anlamak için.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben countryman alsam benimkine eve kuma getirebilirsin bile der abi.

Saka saka demez

Teslaya falan der

Vodan said:

paramecium said:

Selam,

Yahu hemen adamı boşandırdınız; belki eşi de cabrio seviyordur :)

Saygılar.

Haha, evet abi nereden çıkardınız boşanma hikayesini. Evlilik maliyetinin üzerine 3 senede kendimizi ancak toparladık demek istedim.

Eşim Countryman kendisine kalsın diye Cabrio isteğimi sonuna kadar destekledi sağolsun zaten paramecium tanışmıştı teyit edecektir çok tatlı bi insandır kırıcım. Yeni arabayı da çok seviyor :)

ps: biraz edit çektim.
Sosyal ağlarda paylaş

bunun sey versiyonuda var,
restorana gidio 200 kagit birakiyo orda iki kebaba sonra valeye 10 lira vermeye erinio.
senko said:

Bak degisik bir noktaya degindin
Turkiye de soyle bir olay var, sayisiz kere tanik oldum
Arabasi alalade normal corsa, getz, pejo vs olan adamlar beyaz yaka standarti insanların pek lan kac yakio ne kadar benzin gidio muhabbeti minimumda.
Ama aksine ne kadar patron arabasına bindiysem su 7 serisi cc jeep vs 3 muahbbeten biri gecen ay bu kadar yaktim sen ne kadar yaktin.
Muhtemelen daha ust sinif araba sahipleri icin daha buyuk dert oluo bu.
Benim araba ne kadar yakio bilmiom bile benzin isigi yaninca aliom
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde biraz pozisyona göre değişiyor.

Satış veya operasyonel işlerde çalışanlara bant değişkenine bakılmaksızın araba veriliyor.

Ben Marketing Manager'im. Mevcut bandıma makam aracı verilmiyor. İş ile doğrudan bağlantılı olmayınca makama verildiği için böyle tabir edilir. Ancak bandımdan ötürü yakıt masrafı şirket tarafından karşılanıyor.

Bir üst banttan itibaren ise makam aracı başlıyor.

Biraz da bu yüzden büyük motorlu ve keyifli bir tercih yaptım. Öte yandan MINI'nin çok yakmasıyla ilgili yıllardır geyik yaparız çünkü 5.5 yıl önce satın aldığımda Uzman seviyesinde çalışıyordum ve Bahçelievler-Kurtköy arası günlük kullandığım için tahmin edersiniz ki iki günde 1 depo bitiyordu :)

Eşim o dönem kız arkadaşım olarak bana benzin falan alırdı, artık yakıt tüketiminden erinmesek de hala sen çok yaktırıyorsun, ben az yaktırıyorum muhabbeti yapar fırsat buldukça :)

BMW'nin ne yakacağını hiç düşünmeden aldım ancak 12 lt 3.0 motor için fazlasıyla iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...