madcow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 donk - selcuk - belhanda- feghouli su takım topu tutup rakibi bogabilmeli. Neden kontraya donduk anlamıs degilim rodriguez ofsayt degilmis gibi gorunuyordu ama hadi bakalım antalyalı maicon millete carpıp carpıp kendini yere atıyo faul alıyo sonra da inanılmaz hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Ayy belhanda'nın pası neydi be oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 kemanci da cikti :D selcuk'un sutu da fena degil ha iyi kaleciymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 hamza ne kadar kötü bi hoca ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 mariano cezalı sanıyordum ama yedekmiş.neden 11 başlatmadı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Gomis demek direk demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Emre gural sari nasri olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 su maicon kendini kacıncıya yere atıyor acaba 3-0 ondeyiz ama cok kotu oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Esnaf said: mariano cezalı sanıyordum ama yedekmiş.neden 11 başlatmadı acaba Kart sınırın da bide kulak çekiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 özlemişim ya Lİ- DER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 3-0 onde oldugumuz macta dakika 90+'da "10" numaramız boslukta cift sarıdan atılıyor inanılamz hakkaten. Belhanda'nın mac goruru yok bi daha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Ben hayatimda bu kadar gerizekali futbolcu gormedim lan. Cidden yok boyle birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 sampiyon olup su sopari sallasak bi yere tez elden bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 bu arada belhanda'nın 2. sarı gorecek naptıgını gostermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Arap adamdan ne bekliyorsun dunyaya bir faydalari mi var Galatasaray'a olsun? Ben buna maasi birak vize vermem ulkeme girmesine. 2. sari icin napacak volkan buna penalti yaptiginda da 2. sari vermisti cesur hakemler, 3 tane de fenerbahce penaltimiz verilmedi bugun hentbol oynadilar. belhandasiz daha gucluyuz hakem kirmiziyi musleraya gomise falan gostermeniz lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Belhanda mal ama oynamazsa yasin oynuyor malesef. Sene sonu paketlesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 madcow said: bu arada belhanda'nın 2. sarı gorecek naptıgını gostermediler.zuahahahaha efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 nesi efsane? 100 tane kamera var. neden 2. sarı gordu bu adam? Birini daha mı itti naptı? Ana avrat kufredenin anca sarı gordugu yerde bizim oyunculara direk sarıları yapıstırıyolar. Kaptanımız olan kalecimiz 4. sarı kartını gordu itirazdan. Milletin kaptanı hakemi nerdeyse dovecek anca bazen kart alıyor. Bisey yapmamıstır da demiyorum malın onde gideni yapmıstır da. Ne yaptıgını gormek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 twittera yaz cıkıyo kafa hareketi var hakemin önünde sonda angelonun elindeki topa vuruyo artis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Gs acaip kontraya çıkabilen bi takım olmuş. İlk defa Fatih hocanın böyle bi takımını görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 antalyanin malligi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Antalya kötüydü ama gs de hiç topu almak istemedi. Taktik olarak kontra oynadılar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 topu alsa ne olur ya, şu antalya'da karşı zorlanan bir bjk var. gelen vuruyor giden vuruyor çok rahat maçtı. deneysel takılsa ama ft harbi gs'nin işine gelirdi gelecek haftalar için. standardı oynamaya gerek yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Ligde zaten 7-8 tane paçoz takım var. 14 maç eder. Buraya 40 puan yazdırdın mı derbileri yenilmemek bile yeter. Gs o sayede tepede. Zaten Bjk Başak ve Ts maçlarından beraberlik koparsak çok farklıydı olay. Ama yarışta tutan olay kolay maçları harbi ezmemiz. Bjk ve Fb de müthiş puan bıraktı oralarda. Neyse Fb ile başlayan efso fikstüre 4 maç var. 12 daha yazarsak tabelada net 2 maç farkla başlarız o fikstüre. FB hariç tüm büyük maçlar da içeride o çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 oha yalnız sanki konuşan ft değil "adam ciddi değişti eski ft değil" hypeına katılmak istemiyorum ama bu ne lan herifin ayakları yere basıyor adamakıllı bişeyler söylüyor falan https://twitter.com/sporxtv/status/963150994774245376 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar