Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Dursun'un yüzünü gösteren bi canlı yayın yok mu ya edıt: kaçmış dursun ya salondan. Cigar yakıp kola içsin şimdi https://galeri13.uludagsozluk.com/728/dursun-ozbek_1466555.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Dursun gs'nin ekonomik çöküntüsunu görüp cakallik yapıyormuş gibi yapip kacmis olsa. Haftaya cikip verin 20m dolarimi dese.. Sonra mayis ayindaki secimde bunu da kullanarak başkan secilse. Bu hikayeye böyle bir plot twist yakisir nolur yaşansın sdfafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 AHAHAHAHAHAHAHAH Yaglı suratın planları cok fena suya dusmus asdsafasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 applev0dka said: Dursun gs'nin ekonomik çöküntüsunu görüp cakallik yapıyormuş gibi yapip kacmis olsa. Haftaya cikip verin 20m dolarimi dese.. Sonra mayis ayindaki secimde bunu da kullanarak başkan secilse. Bu hikayeye böyle bir plot twist yakisir nolur yaşansın sdfafs https://karikaturistan.files.wordpress.com/2013/12/13_yas_olasiliklari-ugur_gursoy.jpg?w=547&h=563 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Ooooo FETO'cu yönetim sdgsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Fotoşok gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Lütfen gsli arkadaşlar yanlış anlamasın. Söylemek istediğim tek birşey var. AHAHHAHAHAHAHAHAHADFHJGSASgjkfsasgkslalalAAHHAhahASdfsdursun güle güle. Pembe dizi gibi takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 abi ne fotoşopu gir bak tweet duruyor hala sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Biri trolluyodur diye düşündüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 ahaha fetöden gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Tam kaybetmelik hafta. Herkes kazandı, yaglı surat gitti, FT geldi. Boyle kaybedip agır dram yasanır sezon cope gider tertemiz. Gomis de sakatlanmıs zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 1-0 yenilir bugün gs gerçi daha "bugün" olmamış dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DUIGoAGX0AEbp30.jpg haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 elmander mi o ? eğer oysa diğer 2si ile aynı pankart içerisine koymak futbol kariyeri boyunca adama yapılmış en büyük hakaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Melo ya katılmasamda zaten Ardaya çakmak istemişler. Bülent mülent koysalarmış keşke. Başka aday var mı bilemedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 cok guzel dusunmusler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 http://www.milliyet.com.tr/secimi-kaybetmesinin-ardindan-galatasaray-2595386-skorerhaber/ Kolpadır bu haber ama mayısda bu herif bir daha aday olursa çok komik olur, tam çapsız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Elmander'le melo adam, Arda'ya "gibi" demek istemisler sanırım. Biraz garip olmus ama once ben de bi arda ile elmander aynı karede ne alaka dedim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 koyacak adam mi kalmamis gs da elmandere meloya filan kalmis meydan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Elmander in nesini gördünüz be :) Ama yanına Ardaya çakmak için bile olsa birini daha bulamamak kötü tabi. https://i.ytimg.com/vi/6UDwMbcbbXU/maxresdefault.jpg var anca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 melo mu adam sdafsaf arda'dan farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Koşun beyler. Adam hakemleri geldi. Paticikte en adam kimdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 kriter önemli abi.. baz olarak melo'yu alıyorsak eğer hepimiz adamın hasıyız diyebilirim. elmander ile melo'yu aynı adamlık potasında eritmek ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Melo savaşçı bir çocuk. Oh wait ben de adam/adamdeğil yargısı yaptım. feels gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar