Sotto Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 O zamanki rezil Fener'e karsi da birsey yapamadi bu takim ama. Pozisyon yoktu icerdeki macta. O yuzden ic saha dis saha bunlar bos isler. Bir hocanin karnesine bakiyorsun deplasmanlarda hep fis calistirdigi takimda. GS'de bakiyorsun gene fis. Demek ki gram ilerleme yok. Gram ilerleme yoksa niye inat ediyoruz ben onu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 abi topcularin cok iyi degil ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 belhanda oyamiyosu feguli cigulilik yapiyosa bunda tudorun payi ne ladar ona bakmaniz lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Ayni iyi olmayan topcular icerde 5 atip disarda 5 yemez. Kotuyse kotudur. Kotu oldugun icin Ostersunds geldi burada da yenemedin. Yoksa orada 5-0 yenilip burda 4-0 yenmedin yani. Adamlar iki macta da tokatladi. Kotu futbolcu heryerde kotudur. Deplasman/ic saha farki bu kadar aciksa bu biraz yonetende bitiyor derim ben. Kaldi ki bu oyuncu grubu 2 haftada 8 gol yiyecek oyuncu grubu degil acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 yok terim gelcek bunlara ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN diye bağıracak zaten müslim olduklarından bi gaza gelicekler böyle öff hatrick falan yapıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Hayir abi uclarda degerlendiriyorsunuz olaylari hep. Oyuncu toplulugu neredeyse tamami yabanci. Gazla mazla olacak is degil. Taktik, oyuncu psikolojisi, buyuk takim calistirma, yildizlarla gecinme bunlari becerebilen hoca lazim. Cidden Mancini su an gelse daha basarili olurdu hic suphem yok. Oyuncu yonetmek, psikolojisini anlamak saha kenarinda guven vermek filan bunlar illa FT de olan digerlerinde olmayan meziyetler degil. Kistas oyle acayip fazla degil: Bir hocanin GS'yi calistirabilmesi icin belli bir seviyede olmasi gerekir. Tudor belli bir seviyede mi? Degil. Kendini bir senede gelistirebildi mi? Bana gore hayir. Inat etmede luzum goremiyorum. X olmazsa FT degildir cevabi. X olmazsa, X'den iyi olan Y'dir. GS yonetimi beceriksizse biz ne yapalim. Riekerink, Tudor gibi adamlara Galatasaray'i emanet edersen, eninde sonunda kovmak zorunda kalirsin, o zaman buradaki sorun sik araba degistirmekte degil bastan yanlis arabayla yola cikmakta yatiyor. Tudor maalesef GS esigini cabuk atladi. Gonul isterdi ki buraya pismis gelsin. Ama hazir degil. Bence bu cok acik. Bundan 5 sene sonra adam cok farkli isler yapabilir ki ben boyle olacagini dusunuyorum. GS teklif ederse hayir demeyecektir adam tabii ki. Ama o zaman yonetim olarak TD kariyerinde herhangi bir yerde sezonu dogru durust tamamlamamis, elle tutulur herhangi bir basarisi olmayan hocaya teklif goturmeyeceksin. Ben yonetme islerinde insanlarin belli seviyelerde olmasi gerektigini dusunurum hep. Bu altyapi futbolu mevzusunda da ayni. Yillarin geyigi ama GS,FB,BJK gibi klupler altyapidan oyuncu cikarmazlar su an ekonomik durumlarinda. 20 yil oncesi degil artik. Trabzon cikarir, Bursa cikarir, Genclerbirligi cikarir, 3 buyukler bunlari alir. Dunyanin heryerinde boyle bu. O yuzden bu takimlara hazir futbolcu hazir TD gelecek. Hazir demek 35 yasinda futbolcu 70 yasinda TD demek degil ama daha once dedigim gibi. Sadece en uclarda olmamali. Tudor ve Riekerink, ikisi de TD konusunda isin bir ucundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ilk beraberlikte gönderilecek kasmaya gerek yok. devreyi lider bitirdi bitirdi yoksa gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Bu arada Gordon Milne'in Besiktas'tan once hocaligi yok kim dedi bilmiyorum da dogru degil. https://en.wikipedia.org/wiki/Gordon_Milne Igor Tudor'un kendi ulkesindeki H.Split disinda herhangi bir takimda 1 takimdan fazla sure almisligi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 tudor daha kç yaşında abi adamı başarılarından dolayı sürekli transfer ettiler zaten fanatik seyircili hajduk, paok’ ta çok sevildi aynı şekilde karabükte aktı adam ama cok erken cok sıkıntılı dönemde kötü kadroya galatasaraya zıpladı. kendini harcadı 3-4 sezon daha ateşli takımlarda sabretmesi lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Hangi basarilarindan dolayi Hajduk'tan PAOK'a oradan Karabuk'e geldi be Fistan. Adamin genc oldugunu tabii ki biliyoruz da TD karnesi hic de iyi degil. Bu adamda potansiyel oldugunu herkes kabul ediyor zaten. Ama su an kendi capindan yuksek bir yerde maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 belli potansiyeli var ama tudor en büyük hatayı fb maçında takımın ayarları ile oynayarak verdi. 8 puan gerinde, hocasının kellesi istenen bitik oynayan bir fb'ye karşı abuk subuk 3'lü fetişiyle çıktı. çık işte 7 hafta ligi domine ettiğin taktik ve anlayışla oyuna hükmedeceğin bariz. yenilebilirdin tıpkı süper finalde 1-2 biten maç gibi ama dünyalar kaçardı 2 şut 2 gol olurdu kimse de ıslıklamazdı ama %90 ezecektik. üstüne belhanda bu tip maçlarda takım geri de düşünce mental olarak dip yapıyor. fener maçında tam kıpırdamaya başladık gitti attırdı kendini ki tüm stad gördü tudor görmedi almadı kenarı. bjk maçında 1-0 oldu belhanda ruh oldu. badou zaten tecrübesiz. garibim fernando tek başına savaşıyor ortada. haliyle ortadaki ikilimiz acayip düşüyor bu tip maçlarda skoru verince. hırvatın bunu görüp çözmesi gerekiyordu. ama fener, ts, başak, bjk maçlarında ileriye değil hep geriye gidiş oldu. derbileri kaybedebilirsin deplasmanda. olağandır. tudor ipleri fener maçında vermiştir. o gün feneri gömseydi arenaya, diğer 3 maç yine kayıp olsaydı iş taraftarın istifa talebine gelmezdi. en azından içerde bu takım 45+ puan yapar abi diyebilirdik o da yeter şampiyonluğa zaten. ligin büyük dediğimiz 4 maçında 1 puan alabildik. 2. devre kadıköy hariç hepsi içeride eyvallah, kadıköyü 0 yaz geç tudorluk bişey değil de kalan 3 maça gönül rahatlığı ile 6-7 puan yazabilir mi kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 fener korkusu herkesi bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 said: Bosna Hersek Futbol Federasyonu, deneyimli teknik adam Fatih Terim ile yarın İstanbul'da görüşeceklerini açıkladı. (NTV Spor) adamlarına bakın elden kaçıyorum ha ayık olun haberi yaptırdığına göre büyük oynuyor imparator artık, 2 haftaya gs'ye gelir dsfdsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 zaten terim'in eli şuan inanılmaz güçlü. yıllık 10m euro istese verecek kıvamda gs camiası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 hadi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Xenus said: https://ivansshatov.blogspot.com/2017/12/en-net-tablo-besiktas-galatasaray.html güzel yazıymış. bu kadar baskıyla adamın başarı getirmesi zor. yok CV'si kötüymüş, yok stajyermiş bilmemne ilk td deneyimine bjk'de başlayan gordon milne 3 yıl üst üste şampiyon yaptı bjk'i. bizim yönetimde 2.başkanı bi bunak terimi getirmek için, hocasının altını oymaya kalkışır. fb maçında verilmeyen penaltı, ts ölüm kalım maçında hakem katliamları, bjk maçında muslera'nın hediyesi unutulur. kafamızdaki "ideal" 4-2-3-1 dizilişinde ne kadar patates olduğu ortaya çıktı biraz. basın ve sosyal medya gs kadrosunu kurdurmaya başlıyorsa işimiz var. adam denayer ile quaresma'yı kitledi. basında o hamleyi bile kabul etmeyi geçtim, linnes gibi dünyanın en iyi sol bekini nasıl oynatmazsın diye konuşuldu. linnes başlasa ilk yarı kopmuştu maç, girdiği gibi 8dk'da karezma maymun etti. Yazı çok mantıklı. Bence zaten Tudor ileride baya büyük bir teknik hoca olacak. İnsanlar futbolun aslında bir spor olduğunu unutuyor. Pro. spor yapan kişilerin olabilecek en yüksek fizik kalitede olmaları gerekir yapılan sporun ne olduğundan bağımsız olarak. Tudor bunu sağlayabilecek bir hoca. Ayrıca daha çok genç. Ben kendini geliştirebileceğini düşünüyorum. Fakat gs de bu sezon kalsa önümüzdeki sezon yollanacaktır büyük ihtimalle. Aslında bir kaç sezondan fazla güvenebilse yönetim ve taraftar Atletico Madrid gibi bir hikaye çıkartabilir karşımıza Tudor. Ps. Gsnin oyuncu kalitesinin ligin üstünde olduğunu düşünmüyorum. Başakşehirden, bjkden, Fbden daha iyi değil kadrosu Gsnin. Bu puan durumu oyuncu kalitesiyle oluşabilecek bir puan durumu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 ya tudor gitsin diyenleri anlamıyorum zaten.geçmişte 1247129041 kere yaşadık aynı olayı şans verelim abi artık ne olacak. dünyanın en iyi hocalarını getirdik hangisi başarılı oldu.devre arasına kadar tüm maçları kazanır yine sustururuz basını ve aptal taraftarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Aptal olarak niteledigin taraftarlara Tudor'un kalması icin argumanlar sunmanı bekliyorum. Neden Tudor kalmalı? Bu takıma ne kattı? Hangi konuda kendisini gelistirdi? Hangi konuda oyuncularını gelistirdi? Tudor takımın basında kalırsa onumuzdeki 11 macın (fener macına kadar olan maclar) 10 unu kazansa bile hala sampiyon olamayabilir ilk 8 macın 7sini kazanmıs oldugumuz ve suan ligde 2. oldugumuz goz onunde bulundurulursa. O yuzden neden son 3 mac kazanılırsa Tudor'a karsı olanların susacagını dusunuyorsun? Ya da Tudor'un son 3 macı kazansa bile ikinci devreye aynı hızda girecegini dusunmeni saglayan sebep nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 bence aptal olanlar tudor gitsin diyenler değil de bütün gün taraftar sayfalarında özlemle terim fotoğrafı paylaşanlar ya. kurtulamadık şu tiplerden. terim gelecekse tudor kalsın diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 terim fotoları paylaşanların yarısı da milli takıma giderken hain diye arkasından sövenler yalnız onu fark ettim sadASADS rahat bi %90'lık oran vardır sanırım. terim, gs'nin afyonu gibi bir şey ya. her seferinde ağlayarak kovuyorlar ama işler ne zaman terse gitse kahraman, efsane olarak geri çağırıyorlar asasdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 madcow said: Aptal olarak niteledigin taraftarlara Tudor'un kalması icin argumanlar sunmanı bekliyorum. Neden Tudor kalmalı? Bu takıma ne kattı? Hangi konuda kendisini gelistirdi? Hangi konuda oyuncularını gelistirdi? Tudor takımın basında kalırsa onumuzdeki 11 macın (fener macına kadar olan maclar) 10 unu kazansa bile hala sampiyon olamayabilir ilk 8 macın 7sini kazanmıs oldugumuz ve suan ligde 2. oldugumuz goz onunde bulundurulursa. O yuzden neden son 3 mac kazanılırsa Tudor'a karsı olanların susacagını dusunuyorsun? Ya da Tudor'un son 3 macı kazansa bile ikinci devreye aynı hızda girecegini dusunmeni saglayan sebep nedir? ben tudor un başarılı olacağını düşünüyorum.gerekirse derbileri kaybetsin fb maçına kadar 10 maçı kazanırsa zaten yine 9-10 puan fark açmış oluruz.şampiyon olamayalım yani ne oluyor? Fenerbahçe yıllarca derbileri kazandı da kaç kupası var dünyanın en iyi hocası diye prandelli yi getirdik ne yaptı? yada mancini ne kadar başarılı olabildi.reykard ne yaptı bu takımda? hocayı kovmak ne zaman bize başarı getirdi abi? Gerets ve lucescu yu kovdular da ne oldu?? Bırakalım adama şans tanıyalım ne bekliyorsunuz anlamıyorum.daha 4-5 hafta öncesine kadar adamı dahi ilan eden taraftar bugün adamı linç ediyor.basının bu kadar gazına gelen başka taraftar grubu yoktur herhalde,bu taraftara fatih terim müstahak yani ne diyeyim bu takımın sıfırdan kurulduğunu unutuyorsunuz.fatih terim in 3. döneminde de yapılanmaya gitmiştik ama şike süreci yaşayan fb, feda diyen bjk ve çöp anadolu takımlarına karşı oynadık o sene o yüzden çokta zorlanmadık. üstelik başakşehir maçı dışında başarısız bir maçı yok bence.hatta ben en büyük hatasının belhanda olduğunu düşünüyorum ben diyorum valeq i banladığımız an eski formumuza döneriz adamın banı açıldığı gibi takım boka sardı :( birde bulamadım ama östersunds maçlarını kaybettiğimizde de fatih terim in bir takımla görüştüğü haberleri çıkmıştı.adam yol yapıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 terim mesleği bırakmadığı sürece kim gelirse gelsin hep topun ağzında olacak. o yüzden tek çare cidden terim, başka bi hocanın bu koşullar altında taraftarın gözünde başarılı olma ihtimali yok ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Esnaf said: ben tudor un başarılı olacağını düşünüyorum. üstelik başakşehir maçı dışında başarısız bir maçı yok bence.hatta ben en büyük hatasının belhanda olduğunu düşünüyorum Neden basarılı olacagını dusunuyorsun? Ne gordun bugune kadar bu sene ya da seneye basarılı olacagını gosteren? Yani dagılmak uzeren olan fener, trabzon'a karsı cıktıgı takımların ve besiktasa karsı aciz oyununun normal oldugunu dusunuyorsun? Tudor gitsin != Fatih Terim gelsin benim icin. Ben Tudor'un gitmesi gerektigini dusunuyorum bu kadar. Gelen hocayı geldigi zaman tartısırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 dağılmak üzere denen fener, bjk ile aynı puanda. kadro kalitemizi abartıyorsunuz, fb ile aramızda kalite farkı yok. konsantrasyon sorunu yaşıyorlardı ama gs maçlarına hep ayrı bileniyorlar zaten. trabzon'da ersun'u göndermek istediler, onlar da takım olarak gayet iyiler. feguli atılmasa maçın kontrolünü almak üzereydik. son maçta uzay takımı len mq moduna giren bjk'e karşı da en doğru oyunu oynadık. rodrigues beceriksizi yerine babel tier bi adam olsa ilk yarı öne geçebilirdik. adamın tek hatası başakşehir maçı, onları da hafife aldık eksiklerinden dolayı. geri kalan maçlarda bi sorun olmadı, birde eren'i kazanmak için garip deneme yaptı o kadar. sakatlıklar/kırmızı kartlar anormal derecede takımı etkiliyor. zaten alternatifsiz bi kadroya sahibiz. hafta içi çalışılan sistem sekteye uğrayınca apışıyoruz. B planı yok ama bu sıkıntı ağırlıkla oyunculardan kaynaklanıyor. takıma 5 transfer falan daha lazım herhalde. 2-3'ü ilk 11 oynayabilecek. buradan bi bjklı kuzey afrikalılar derbilerde sıkıntı çıkarır demişti, harbiden de öyle oldu. oynadıkları bütün büyük maçlarda belhanda-feguli arıza çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 BJK'ye karsi en dogru oyunu oynadik argumanini nasil kabul ediyorsunuz ben anlamadim. Akhisar, TS gibi takimlar puan almislar Vodafone'da Besiktastan. Onlar farkli motivasyonla cikiyor da sen de farkli motivasyonla cikarsin. Besiktas sistem takimi yaptiklari belli. Rakibi calismak sadece Quaresma'yi Denayerle tutalim demek degil, rakip Tolgay-Oguzhan-Atiba uclusuyle ortaya cikiyorsa senin Fernando + Ndiaye ile burayi tutamayacagini farketmen demek. Solda Denayer'in cikamayacagini bilen rakibinin Mariano'ya baski yaptigi zaman Babelle takimi kitleyecebilecegini gormek. Bunlar zaten takimin 1. haftadan beri eksikleriydi. Buna gore formul uretebiliyor mu bana onunla gelin. Onun yerine yaptigi hamleler sacma sapan cift forvetler filan oldu, tamam 3-5-2'yi denedin ama kanada da Tolga'yi koydun yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar