BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Bütün bu tartışma -yersen- milli takımın başarısı için çıkıyor ise diğer ülke örnekleri ile karşılaştırmak lazım. Bana kalırsa bizim ligimizdeki takımlar yüksek alım gücü+sınırlı ihracat grubuna girdiği için Rusya-Ukrayna ile benzeşiyor. Bu ülkeler de nispeten bize göre daha iyi olsa da milli takım olarak, istenen düzeye pek gelemiyorlar. Düşük alım gücü+yüksek ihracat örneği bize uymaz çünkü eşşek gibi para harcıyoruz ve ihracatımız kısıtlı; misal Belçika güzel örnek buna. Tabii bunun Fransa gibi yüksek alım gücü+yüksek ihracat ve İngiltere gibi aşırı yüksek alım gücü+sınırlı ihracat örnekleri de var. Ama bence başarıda ihracat çok önemli. Bir oyuncumuz parladı mı Manu alsın, Real alsın diye beklentiye giriyoruz; misal Yusuf Yazıcı'yı Valencia istiyormuş, satsınlar ya. Cenk CL'de coştu diye Palace'a burun kıvırıyorlar, ya Burak CL'de birkaç sene önce Ronaldo kadar gol atarken tek talibi West Ham'dı da beğenmedi pzevenk. Gitsin abi oyuncular bu büyük ligde oynayan takımlara, çok iyi topçuyum diyorlarsa zaten 1-2 sene sonra kendi liglerinin ağababası takımlarına transfer yaparlar. Bizim modeli doğru seçmemiz lazım, onun için de oturulup 5 sene sonrasının kuralları vs tartışılabilir, tabii Türkiye'nin gurbetçi potansiyeli de var, burada da Almanya'ya adam kaptırmamak veya kaptırmadığımız adamları da medya gazı ile GS'ye, FB'ye yazdırmamak lazım. Bırakın oynasın adam Köln'de, Wolfsburg'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 o kadar kolay olsa keşke 2.dk ağlar çıkarsınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Gidip R8’imde aglarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Su dunyada hele ki TR gibi dandirik ulkelerde celebrity olmak kadar kolay bisi yok. Doksan dakika kufur edersin adama ama yolda gordun mu abi imza abi foto dersin...Ben hic sokakta saldirilan topcu hatirlamiyorum, ama staddakilere sorsan inip kesecekler o an..O yuzden bos isler bunlar kraldan cok kralci olan ulkelerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 BulletRide said: Cenk CL'de coştu diye Palace'a burun kıvırıyorlar, ya Burak CL'de birkaç sene önce Ronaldo kadar gol atarken tek talibi West Ham'dı da beğenmedi pzevenk. Gitsin abi oyuncular bu büyük ligde oynayan takımlara, çok iyi topçuyum diyorlarsa zaten 1-2 sene sonra kendi liglerinin ağababası takımlarına transfer yaparlar. bi anadolu kulübü başkanı (sanırım sivasspor) sınır kalktı ben monaco'dan transfer yapabiliyorum, türk oyuncu şu durumda bile bize gelmek istemiyor demişti. (volkan şen için) adam monaco'dan kalkıp sivas'a geliyor. enrique said: o kadar kolay olsa keşke 2.dk ağlar çıkarsınız :P https://i0.wp.com/gifrific.com/wp-content/uploads/2013/01/Woody-Harrelson-Wiping-Tears-Money.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 ulkedeki cogu futbolsever o listedeki her madde icin dusunmeden bir karsit gorus yazabilir. hem de ornekli. TPFD sendikalasma adina iyidir diyordum ama kazanci, vergisi hayatin her alaninda torpili, o listeyi bu ulkede surunen insanlara posta koyar gibi sunamazsin abi. tam kufurluk bir olusum olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 @BulletRide bence.. abi palace adamı kurtarıcı olarak cagrıyo, öyle bi durum var düşünsene ingiltere liginde takımın pozisyona giremio, sen her maç şapkadan tavşan çıkarıp takımı sırtlıcan.. kariyerinde öle bi risk alıcaksan ya parası çok iyi olcak yada cebinde bi b planın olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 adam gerçek gsli ya. https://www.youtube.com/watch?v=ejhc403qVnM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 arda'yı medya bize kakalamaya çalışıyor ya. tudor böyle bi adamı kesinlikle takımda istemez. yönetimden ilgilenmiyoruz diye resmi açıklama yapılırsa olacağı yazayım. sözcü rıdvan, hatta siyasetten bir bakan, belki bahçeli, tayyip yabancı serbestliği yüzünden arda gibi "yerli ve milli" oyuncularımızı ligimizde göremiyoruz gibi açıklamalar yapacak. düdük yine bişiler yumurtlamış. said: Ben Dursun Özbek’i 2 hafta önce aradım, kendi internet sitelerinde terör örgütünün amblemini andıran bir amblem vardı. ‘Bakın başkanım, sizin sitede tuhaf bir durum var, sizi zor durumda bırakırlar’ dedim. http://skor.sozcu.com.tr/2017/11/08/ridvan-dilmen-galatasaray-ile-ilgili-flas-aciklamalarda-bulundu-673417/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 rıdvan'a kim alzheimer demiş, araya onu da sıkıştırmış da merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 dün atvspor dada arda gelmeli mi diye tartışıyorlardı.gerçi yorumcular ne diyordu dinleyemedim spor salonunda sessiz açıktı kanal :) önceki gün de fanatik arda ile anlaşıldı diye manşet atmış. ciddi ciddi kitleyecekler bize arda yı :( yakında arda yı almak istemeyen yönetimi fetöcülükle falan suçlarlar ki rıdvan yapıyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 arda 66 numarayı giydiği zamanki ruhuyla oynarsa iş yapar ama artık mümkün değil. antremanlardaki çift kalede bile oynamıyor nası bu tempoya alışcak falan dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 SORU: Şu anda Arda'nın mı Galatasaray'a ihtiyacı var Galatasary'ın mı Arda'ya? Yanıt: Hiçbiri. so what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 arda'nın galatasaray'a ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Esnaf said: dün atvspor dada arda gelmeli mi diye tartışıyorlardı.gerçi yorumcular ne diyordu dinleyemedim spor salonunda sessiz açıktı kanal :) önceki gün de fanatik arda ile anlaşıldı diye manşet atmış. ciddi ciddi kitleyecekler bize arda yı :( yakında arda yı almak istemeyen yönetimi fetöcülükle falan suçlarlar ki rıdvan yapıyor bunu. aynı gün fanatik'te, arda devre arası gs'da, tudor kollarını açmış bekliy. fotomaç'a bakıyorsun. yönetim kesinlikle arda'yı maliyeti yüzünden düşünmüyor, tudor veto etti yok antreman bile yapmıyormuş, form tutamaz bilmemne diyerek. fanatik baya fb köpeği bi gazete. bu olay fb medyasının, sinan/rıdvan gibi arda kankalarının arda'yı bize kakalamaya çalışması işte. bizimde bi fanpersi'miz olsun diye. https://pbs.twimg.com/media/DNdNEXbWkAAMBlX.jpg benim tahminim arda'yı alın yoksa yabancı sınırı getiriyoruz demeleri. dolaylı yoldan bu baskı kesin yapılacak siyasilerden. şansımıza arda pek istekli değil, yoksa şimdiye el sıkıştırmışlardı mecburen. ama hem oradaki para iyi hem de arda'ya sosyal medyada yapılan taraftar müdafahası çok iyi dsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 fatih terim fbye arda da adamspor trabzona gitsin epic secondary plotline: rıdvan recep tayyip erdoğan stadının çimlerinde kasımpaşanın teknik direktörü olarak sahaya çıksın yeminlen yabancı sınırı gelmiş gelmemiş sklemem temmuz ayında gider en pahalı aboneliği alıp ölümüne takip ederip türkiye ligini hahahahah dursunun lejyonerleri vs non-loser bjk vs vizyonşehir çok sıkıcı pls :p https://img.memecdn.com/hi-hope-it-amp-039-s-an-xbox_o_3097363.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 arda bitmiş galiba. gs için 2-3 seviye yukarıda bi transfer. gs taraftarı inş sözünün eridir de her maç yuhalayıp demotive ederler adamı. 2-3 maç estikten sonra uh ah dev adam diye tezahürat edilmesi çok daha olası gerçi sdadaasda https://www.ntv.com.tr/video/spor/mehmet-demirkol-arda-hayirli-olsun,JFO_R2dudEaQPqivcHQgJw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 mehmet demirkol iyi demiş. işini yapsın sussun. kimse bişey demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 enrique said: türk oyunculara olan nefret direk halkımızın kıskançlık özelliğinden dolayı ya. işte lise mezunu bile olmayan cahil x milyon eurolar kazanıyor ben asgari ücretle çalışıyorum o halde ölsün x yabancı oyuncular gelsin kafası başka bişey değil. Ben tanıdığın, tanıyabileceğin yada hayal edebileceğin her insandan daha zenginim. Ama hala yabancı sınırı gelsin istemiyorum. Söylediğin şey o kadar deli saçması ki sadece böyle bi cevap verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 hayal ediyorum: Tony stark? @ enrique çok mantıksız bir çıkarım... zerre alakası yok ve aksi daha olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 mokoko said: sen üzerine alınma ciddiye alınacak biri değilsin genel konuştum ben bu superzekaya en guzel cevabi mokoko vermis, kasmaya gerek yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 enrique arda olabilir mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 enrique forumda gördüğüm en başarısız troll ya gereksiz yoruyorsunuz parmaklarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 trollük bir sanattır herkes erbabı olamaz o işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 feghouli'nin cezasını onamış tahkim. resmen caner yüzünden böyle ceza yedik. ama kafa atan adamın cezası 2 maça iniyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar