Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Böyle şeyler için erken 2 Aralığa kadar fener, beşiktaş, trabzon ve başakşehir maçları var. Trabzon ve beşiktaş deplasmanda. Takımın ilk başlarda güçlü rakiplerle maç yapmaması şanstı. Şimdi ise az çok oturmuş bir takım var ve bunu izleyeceğiz. 2 Aralıkta puan farkı gene şimdiki gibi 6+ olursa şampiyonuz büyük bir ihtimal
Sosyal ağlarda paylaş

valla konusmak için erken tabi ne olucagı belli olmaz şimdiden.

bizim yonetim 3 senedir güzel işler yapıo.. korkum yok o yuzden. varsın seneye şl olmasın uefada yardırrız

nokta transferler geliyo hep bu sene su fair zımbırtısı yüzünden biraz saçmaladılar. bitince daha da güzel işler yapıcaklarına inanıyorum

siz 8 hafta once kombine yakıyodunuz yonetim istifa, tudor bilmemne diyodunuz, ikinci yarı rüzgar tersine donerse yine öyle olmayında belediyenin itici tweetlerini okumayalım

bu tur anlık basarılar, istikrar için cok onemli ama sizin daha buyuk sorunlarınız var bence, basta yonetimsel olarak
Sosyal ağlarda paylaş

enrique said:

ilk iki sezonu izlemiş daha. bide şu benzetmeyi oyuncu bazında değil de kulüp bazında yapsaydı efsane olacakmış. gs direk geoffrey olurdu. kralım ben uefa kupam var sadadada

ulan 3. yıldızı daha bu sene takan takım taraftarının şunu yazması dramdır ya.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Böyle şeyler için erken 2 Aralığa kadar fener, beşiktaş, trabzon ve başakşehir maçları var. Trabzon ve beşiktaş deplasmanda. Takımın ilk başlarda güçlü rakiplerle maç yapmaması şanstı. Şimdi ise az çok oturmuş bir takım var ve bunu izleyeceğiz. 2 Aralıkta puan farkı gene şimdiki gibi 6+ olursa şampiyonuz büyük bir ihtimal

ligin ikinci yarısında zor deplasman yok neredeyse bir de, çok şanslı bi fikstürü var gs'nin. kolay maçlarla takımı ısındır öz güven aşıla, zor fikstürde ayakta kalırsan %60 şampiyon olursun. bunun rüzgarını bayağı iyi kullanması gerek.

şu seride mesela kazanmasına da gerek yok, beraberliklerle bile dönse rakiplerine karşı mesela bjk'den falan kar olacak bayağı bayağı.
Sosyal ağlarda paylaş

Vasfi said:

valla konusmak için erken tabi ne olucagı belli olmaz şimdiden.

bizim yonetim 3 senedir güzel işler yapıo.. korkum yok o yuzden. varsın seneye şl olmasın uefada yardırrız

nokta transferler geliyo hep bu sene su fair zımbırtısı yüzünden biraz saçmaladılar. bitince daha da güzel işler yapıcaklarına inanıyorum

siz 8 hafta once kombine yakıyodunuz yonetim istifa, tudor bilmemne diyodunuz, ikinci yarı rüzgar tersine donerse yine öyle olmayında belediyenin itici tweetlerini okumayalım

bu tur anlık basarılar, istikrar için cok onemli ama sizin daha buyuk sorunlarınız var bence, basta yonetimsel olarak

Galatasaray elindekini pek veren bir camia değil yalnız. Bok gibi başlayıp bok gibi bitiririz genelde. Şu ivme ile zaten belli bir puan farkıyla 2. devreye girersek kümülatif katlanarak gider o puan farkı.

Ayrıca BJK bence bu sene pek nokta atışı transfer yapamadı. Senelerdir (Almeida dahil) Ba, Gomez, Abou kiralık da olsa net bir forvet katkısı alırdı BJK. Negredo inanılmaz kötü. Atiba yaşlı, Oğuzhan bence iyi bir futbolcu bile değilken fazla abartılmıştı bu sene ortalarda yok, Tolgay'ı falan satmadı allahtan Trabzon'a Fiko, alır formayı o. Lens patlak, Medel eh. Tek şans Q7-Talişka-Babel üçlüsünün üstüne koyması. Yoksa sezon başında kağıt üstünde BJK geçtiğimiz 2 senenin üstüne çıkmıştı kadro kalitesi olarak, ama kalitenin çeyreği yansımadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...