Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ford focus vs toyota corolla arasında kalmak

Thraine_Numeheru

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar

7 sene fiesta kullandım ve üst model bir araç bakıyorum , çok kararsızım.İlk olarak 2013 ve sonrası corolla bakıyordum temiz bulamadım.Derken tanıdıkda 2015 ford focus titanium vardı biraz ona kaydım,araç full donanım.
Bugun yarın bir araç alıcam ;
DOD 'da 2014 model toyota var advance paket (otomatik vites) 70bin TL
tanıdıkda 2015 model focus var titanim paket (manuel vites) 72bin TL
İKİ ARACDA DA 2-3 parca boya mevcut.KMler 30bin civarı

Corollanın kasasıni sevdiğim için ve otomatik olduğu için istemiştim fakat bugun 2013 model kullandım , vites geçişleri çok kötüydü.Belki şanzıman da problem vardı araç baya yipranmişti.
Ford focusu 2 haftadır kullanıyorum gayet güzel kullanımı.

Focus bildiğin şirket arabası gibi :)
Corolla kullanmış birisi görüş bildirebilir mi ? Performans açısından baya zayıf gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

4d4 ün çok güzel bir seriside var yurtdışında toplatılmış kötü bir seriside var.
focus baya bir kullandım çok memnundum. manuel vitesti benimki de araba çok rahat hızlanıyor ve yavaşlıyor ford servisi bakımı falan da çok rahat. o dönem 1 tane aileye 1 tane iş için araç bakıyordum. aileye corolla 4d4 e karar vermiştik ama sonra fiyatı arttı bayide rengi yoktu falan derken vaz geçtik.
Sosyal ağlarda paylaş

Performans mi saglamlik mi istiyorsun once buna karar ver

Performans istersen focus iyidir, 2. el piyasasi guclu daha seri bir aractir ama ariza verme ihtimali daha yuksek

Saglamlik dersen corolla iyidir, periyodik bakimlari disinda masraf cikarmaz. Daha ekonomiktir focusa gore fakat 1.4 d 90 beygirlik klasik motoru vardir. 2000 devirin altı zayıftır, fakat üst devirlerde seridir.

Aynı sınıf araçlar her ikiside ikisininde 2. Eli güçlü

Focusun 1.5 d düşük beygir olanı var ondan uzak dur kötü bir araç, corollanın da yarı oto vitesinden uzak dur. Vites geçişlerini hissettirir bi de yokuşlarda alışana kadar geri kaçırırsın aracı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...