Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna 11-12 si gibi başlamanın bir yolu?

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

hehe şu oyunun kutusu bi elime geçse, bi dokunsam, bi açsam kutuyu :) getiren posta görevlisini yatırıp kesicem baltalarımla adak, kurban artık ne oluyorsa, lol.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yapıyorsunuz beyler? Kararlar nedir?

Bgn oyun içinde 2 haftadır oynadığım 29 yaşındaki bir Danimarka'lı arkadaş, bana para gönderirsem, 11'nde keyimi verebileceğini söyledi.
Adamlarda oyun çıkınca neredeye yarısı dükkanda kalacağı için..
Ne dersiniz? Ama ben şahsen o kutuyu ve CDleri istiyorum.
Fikri veya planı olan varsa lütfen söylesin, para hazır :)[signature][hline]EU Final Beta Pvp26 | Gangren | Orc Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Hallettik biz Disappearla, süper oldu =) 1.5 pound da kardayız shipmenttan ehue.

Bu arada, mesele 1 hafta sabredememek değil. Oyunda beraber olacağım adamlar hep US key convert etmiş tipler. Yine arada uçurum olsun istemiyorum. 1 haftada en az 25-30 lvl fark olur.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

Evet :D[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 08 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
abi amazon.de almanca yollayacak oyunu, magazalarda da almanca ona gore isteyin burdan, goze aliyorsaniz almanca oynamayi buyrun

Evet de fb deki client ile oynayabilirler[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 07 Şubat 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 07 Şubat 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
Başka bi çözüm yolu olmalıı grrr

bana da, kıbrısta kampüs içindeki yurt bağlantımda, port açtırmayı bulun (artık network adminiyle mi konuşursunuz tehdit mi edersiniz bilemem) bu arada.
kıbrısa gidince oynayamassam çıldırırım herhalde :)

bone sole diyim kıbrıstan deniceksen isin Tanrı ya kalmıs hehe[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

11-12 si gibi başlamanın bir yolu var. ben :p.

almanyadayım. final beta pre-order kutuları satılmaya başladığı anda ben de ısmarlamaya çalışmıştım. ısmarlığımı sandım ama 2 saat sonra mail gelmeyince anladım ki bir terslik var. sitede siparişiniz alındı yazmıştı ama. ben bunun üzerine blizzard'ın resmi sipariş veren yerine mail atıp anlatmıştım siparişim alındı ama mail gelmedi diye. cevap gelmedi.

sonra ben 2 gün sonra almanyada ingilizce CE satan bir yer buldum ve preorder ettim. aradan 1-2 gün daha geçti baktım blizzard'ın yukarda bahsettiğim sitesinden mail geldi. yazan şöyle bir şeydi: "kusura bakmayın tam siz ısmarladığınız sırada tüm kutular satılmıştı o yüzden öyle bir karışıklık oldu. ama bugün sipariş verenlerden biri iptal etti, isterseniz onu size gönderelim". ben de kabul ettim tabii. o gelen key'le de final betada oynadım zaten.

şimdi elime bu olaydan dolayı hem ingilizce CE geçecek, hem de almanca normal versiyonu. yani elimde 2 box olacak. CE'yi kendim kullacağım, öbür key'i ise isteyene satacağım. hiç bir kar niyetim yok. hem siz 11'inde oyuna başlayacaksınız (öyle iddia ediyor site) hem de ben fazla kutuyu elimden çıkarmış olacağım. fiyatı ise 48 euro (45 euro avrupa fiyatı + kargo parası).

ama kutuyu yollamak hem masraflı hem de değmez bence. zaten almanca kutu. illa da isterseniz yollaması sorun değil.

dhl.de adresinden kargo fiyatlarına bakın (sitenin ingilizce seçeneği de var) onu da fiyata ekleyin o kadar. pm atarsanız çabuk cevap verebilirim ama detay isterseniz:

msn: [email protected][signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...