Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hehe şu oyunun kutusu bi elime geçse, bi dokunsam, bi açsam kutuyu :) getiren posta görevlisini yatırıp kesicem baltalarımla adak, kurban artık ne oluyorsa, lol.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ne yapıyorsunuz beyler? Kararlar nedir? Bgn oyun içinde 2 haftadır oynadığım 29 yaşındaki bir Danimarka'lı arkadaş, bana para gönderirsem, 11'nde keyimi verebileceğini söyledi. Adamlarda oyun çıkınca neredeye yarısı dükkanda kalacağı için.. Ne dersiniz? Ama ben şahsen o kutuyu ve CDleri istiyorum. Fikri veya planı olan varsa lütfen söylesin, para hazır :)[signature][hline]EU Final Beta Pvp26 | Gangren | Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bekleyin tabi ya kutulu cd li mis gibin başlarsınız. Ne öyle 11'ine acele edio herkes :) Ne demişler "nerde çoklu orda bokluk".[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben de oynamak istiyorum :( acaba açtırmak için işkence etsem mi? güzel fikir aslınd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hallettik biz Disappearla, süper oldu =) 1.5 pound da kardayız shipmenttan ehue. Bu arada, mesele 1 hafta sabredememek değil. Oyunda beraber olacağım adamlar hep US key convert etmiş tipler. Yine arada uçurum olsun istemiyorum. 1 haftada en az 25-30 lvl fark olur.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 nooldu? ilk gün mü başlıosunuz şimdi?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Evet :D[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bi aksilik cikmazsa ilk gun cd keylerimiz ellerimizde oyuna damlami$ oluyoruz?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 "İlk gün, ilk quest" Q-Kill 10 young boars to balance the nature! -Abi bu young boarlar nerde? -Demin bitane gördüm sanki ama?[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 lvl cap'a ulaşmanın pek de zor olmadığı bir oyunda 1-2 hafta 1-2 ay bile bişi farkettirmez sonuçta her zaman yeni oyuncular olacaktir ve emin olun sizden çok daha hızlı lvl olup her şartta sizi genkleyecek oyuncularda vardir ilk günden başlasaniz bile:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 abi amazon.de almanca yollayacak oyunu, magazalarda da almanca ona gore isteyin burdan, goze aliyorsaniz almanca oynamayi buyrun[signature][hline]"May your sword stay wet like a young girl in her prime!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hayırlı olsun, Disappear ve Penthlesia. Artık server'a girdiğimiz zaman, elite quest'lerde bize yardım edersiniz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: HellHound, 08 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: abi amazon.de almanca yollayacak oyunu, magazalarda da almanca ona gore isteyin burdan, goze aliyorsaniz almanca oynamayi buyrun Evet de fb deki client ile oynayabilirler[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ilk gün oynayanlar arasında bizde olucaz işnALLAH oyunda görüşürüz ozaman beyler :) [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 08 Şubat 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Biz sendit.com'cular olarak, geriden gelip, kulağı geçeriz :P[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Bonecrusher, 07 Şubat 2005 21:27 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 07 Şubat 2005 20:54 tarihinde demiş ki: Başka bi çözüm yolu olmalıı grrr bana da, kıbrısta kampüs içindeki yurt bağlantımda, port açtırmayı bulun (artık network adminiyle mi konuşursunuz tehdit mi edersiniz bilemem) bu arada. kıbrısa gidince oynayamassam çıldırırım herhalde :) bone sole diyim kıbrıstan deniceksen isin Tanrı ya kalmıs hehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Gangren, 08 Şubat 2005 00:34 tarihinde demiş ki: Biz sendit.com'cular olarak, geriden gelip, kulağı geçeriz :P o kulagı keserizde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: _ILuVaTaR_, 08 Şubat 2005 02:07 tarihinde demiş ki: said: Gangren, 08 Şubat 2005 00:34 tarihinde demiş ki: Biz sendit.com'cular olarak, geriden gelip, kulağı geçeriz :P o kulagı keserizde =) gerekirse yiyebilirim de :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 11-12 si gibi başlamanın bir yolu var. ben :p. almanyadayım. final beta pre-order kutuları satılmaya başladığı anda ben de ısmarlamaya çalışmıştım. ısmarlığımı sandım ama 2 saat sonra mail gelmeyince anladım ki bir terslik var. sitede siparişiniz alındı yazmıştı ama. ben bunun üzerine blizzard'ın resmi sipariş veren yerine mail atıp anlatmıştım siparişim alındı ama mail gelmedi diye. cevap gelmedi. sonra ben 2 gün sonra almanyada ingilizce CE satan bir yer buldum ve preorder ettim. aradan 1-2 gün daha geçti baktım blizzard'ın yukarda bahsettiğim sitesinden mail geldi. yazan şöyle bir şeydi: "kusura bakmayın tam siz ısmarladığınız sırada tüm kutular satılmıştı o yüzden öyle bir karışıklık oldu. ama bugün sipariş verenlerden biri iptal etti, isterseniz onu size gönderelim". ben de kabul ettim tabii. o gelen key'le de final betada oynadım zaten. şimdi elime bu olaydan dolayı hem ingilizce CE geçecek, hem de almanca normal versiyonu. yani elimde 2 box olacak. CE'yi kendim kullacağım, öbür key'i ise isteyene satacağım. hiç bir kar niyetim yok. hem siz 11'inde oyuna başlayacaksınız (öyle iddia ediyor site) hem de ben fazla kutuyu elimden çıkarmış olacağım. fiyatı ise 48 euro (45 euro avrupa fiyatı + kargo parası). ama kutuyu yollamak hem masraflı hem de değmez bence. zaten almanca kutu. illa da isterseniz yollaması sorun değil. dhl.de adresinden kargo fiyatlarına bakın (sitenin ingilizce seçeneği de var) onu da fiyata ekleyin o kadar. pm atarsanız çabuk cevap verebilirim ama detay isterseniz: icq: 50896214 msn: [email protected][signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abicim ben daha kutu almadim 11 mediamarkt yada saturn kapisini asindirmayi düsünüyorum bulamazsam sendede hala olursa alabilirim zaten bende almanyadayim postalarsin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Abi almanyadaysan direk alsana adamdan =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 adam uzakta oturuyor burda posta hizmeti iyiydir bazen ayni gün ama enfazla 2 gün sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ahah olaya bak post hızmetı aynı gun yada 2 gun aheah abı sen buralara gel :) o zaman gorursun 2 gunmu 22 gunmu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya banada alın yaaa :P[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tom arkadaşımız herkesten önce öm attı bana. şimdilik öncelik onda. bir daha ses seda çıkmadı gerçi ama ondan haber alana kadar başkasına bir şey diyemem.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar