Litminov Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Benim bir blog sitem var. bazen reklam vermek istiyorlar ancak fiyat konusunda hiçbir fikrim yok. çok mu az istiyorum bilemiyorum. eğer yardım edebilecek deneyimli biri varsa sevinirim. blog adresini buradan yazmak istemiyorum arama motorlarında burayı göstermesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Aklıma direk şu geldi ya https://forum.paticik.com/read.php?62,1694233,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 pageview kaç aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 günde 900 kişi yazıyor tekil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 en temizi benzer trafige sahip bloglardan alici gibi reklam fiyati sorman ve oralarda reklam verenlerin caplarina bakman. sonra kendi turunle/piyasanla, sana reklam vermek isteyenle kiyaslarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 900 kişi yazıyor dediğin nedir anlamadım. trafiği soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 google analytics ten bakip soyledigi rakam heralde yaziyor dedidigi. yada 900 kisilik, cinli yazar ordugu var bilemedimsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Litminov said: Benim bir blog sitem var. bazen reklam vermek istiyorlar ancak fiyat konusunda hiçbir fikrim yok. çok mu az istiyorum bilemiyorum. eğer yardım edebilecek deneyimli biri varsa sevinirim. blog adresini buradan yazmak istemiyorum arama motorlarında burayı göstermesin diye. sen aralara $ % gibi isaretler koyarak yaz, ya da spoiler icine koy, forum onu ignore ettirir arama motorlarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 ha 900 pageview ise adsense bas geç, reklam alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 900 unique visitor diyor adam iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 reklam alıyorum işte adamlar fiyat istiyor diyorum benden. arcane'in dediği gibi diğer reklam veren bloggerlara sorayım en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar