Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altcoin Genel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
artacağını bile bile çıktım venden mallar gibi

tümden çektim paramı kendime sinirlenip, 1 ayda 8x kazanç ile yetinmek zorunda kalacağım

olurda balon gibi patlarsa geri dönerim cryptoya
Mesaj tarihi:
Ya HODLING'in derdi de iste yeni biseye girmek istediginde elinde kaynak kalmamis olmasi. O yuzden day trading daha cok hosuma gidiyor ama hodling cok daha zahmetsiz ve az riskli cidden. Kotu bir gununde gayet kotu kararlarsa pic olabiliyo cunku day trading.
Mesaj tarihi:
ETH, BTC, GVT, PRL, XSPEC, ELIX tutuyorum.
Day trade hiç yapmadım. Gerek de görmüyorum. Eğer çökmezse bu market özellikle GVT ve PRL'ün uçmasını bekliyorum. Öyle 3-5 token daha arttıracağım diye onun riskini alamam.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

ETH, BTC, GVT, PRL, XSPEC, ELIX tutuyorum.
Day trade hiç yapmadım. Gerek de görmüyorum. Eğer çökmezse bu market özellikle GVT ve PRL'ün uçmasını bekliyorum. Öyle 3-5 token daha arttıracağım diye onun riskini alamam.

abi herhalde bende öyle yapacam daytrade değilde 10 sağlam coine para basıp 5 sene unutuyum diyorum.
Mesaj tarihi:
cok alasim var ama acaip bilmiyorum ve korkuyorum..sunun kodu bunun cuzdani derken 0.000001 dolara aldigin seyi 20 000 dolara gelmis sen satmak icin kodu girdigin an herseyini aliveriyorlar filan..kabus gibi..
Mesaj tarihi:
zamanında sosyal medyada bi sürü nasıl olduğu belli olmayan forex zenginleri kaynıyordu. Önünde laptop bahamalarda chartlar ve profitler. O günden bu güne hiçbirşey değişmedi.
  • Yeni Oluştur...