Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 rebranding organizasyonuna kadar 2 3 kere dip yapar daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Rotweiler said: Six hodl nedir bilmeyin, gelin aglayin sonra Biliyoz zaten, aldığım VEN duruyor hala elimde. Daha fazla yatırmadım ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Artacağını bile bile risk alamamak çok kötü yaw...bundan fakiriz işte sdfds... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 artacağını bile bile çıktım venden mallar gibi tümden çektim paramı kendime sinirlenip, 1 ayda 8x kazanç ile yetinmek zorunda kalacağım olurda balon gibi patlarsa geri dönerim cryptoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 ben de stellar tutuyorum bakalım. ikiye katlayana kadar satmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Ya HODLING'in derdi de iste yeni biseye girmek istediginde elinde kaynak kalmamis olmasi. O yuzden day trading daha cok hosuma gidiyor ama hodling cok daha zahmetsiz ve az riskli cidden. Kotu bir gununde gayet kotu kararlarsa pic olabiliyo cunku day trading. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 şu binancede kaldıraç olsa tadından yenmez day trading Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Kaldirac olsa sizi kaldirip kaldirp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Kriptoda kaldıraç kullanmak para kaybetmenin en hızlı yolu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 ETH, BTC, GVT, PRL, XSPEC, ELIX tutuyorum. Day trade hiç yapmadım. Gerek de görmüyorum. Eğer çökmezse bu market özellikle GVT ve PRL'ün uçmasını bekliyorum. Öyle 3-5 token daha arttıracağım diye onun riskini alamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Daytrade olmasa da ara ara müdahaleler gerekiyor. Tüm trade'imi eth üstünden yapıyorum ben, overall'da ucundan kardayım ETH olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Wispy said: ETH, BTC, GVT, PRL, XSPEC, ELIX tutuyorum. Day trade hiç yapmadım. Gerek de görmüyorum. Eğer çökmezse bu market özellikle GVT ve PRL'ün uçmasını bekliyorum. Öyle 3-5 token daha arttıracağım diye onun riskini alamam. abi herhalde bende öyle yapacam daytrade değilde 10 sağlam coine para basıp 5 sene unutuyum diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 LegitCoin diye bir şey başlıyormuş. Üye olana 5 coin veriyor. Seems Legit? http://legt.me/176708 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Ven'i durduramiyoruz, gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 izninizle beynimi skeyim hodl un önemini bilen biri olarak böyle bir hata yapan kafamın içine kırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Ben de kendi adıma katılayım. Yok satmadım duruyo VEN'lerim ama artacağına %100 emin olduğum halde daha fazla girmedim az buçuk VEN'le kaldım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Bu işte zaten pişmanlığın sonu yok, elimizde Ven olduğuna sevinelim biz bardağın dolu tarafı niyetine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 daytrade değil de alıp yılsonuna kadar tutmayı düşünüyorum. enjin ve gvt baktım baya herkes prim yapacak diyor. birkaç tane daha ekleyip sepet yapıp bırakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 içimden bir ses yunuslar düşükten toplamak için ven fiyatlarını bastırıyorlar diyor bu hafta içinde sapan gibi fırlayabilir 0.0010 lara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 cok alasim var ama acaip bilmiyorum ve korkuyorum..sunun kodu bunun cuzdani derken 0.000001 dolara aldigin seyi 20 000 dolara gelmis sen satmak icin kodu girdigin an herseyini aliveriyorlar filan..kabus gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 100 dolara merso hayali hiçbir yerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 abi 100 dolara merso degil milyon dolar hayali bu..1 e 20k dolar ne demek 100 dolar basmis olsan 1 dolarken 2 milyon dolar demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 sen o 1'e 20k'yi kacirali yaklasik 10 sene oldu dssf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 zamanında sosyal medyada bi sürü nasıl olduğu belli olmayan forex zenginleri kaynıyordu. Önünde laptop bahamalarda chartlar ve profitler. O günden bu güne hiçbirşey değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 abi 1 e 10 bile cogumuzu takla attirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar