Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 ETC, roadmap açıklandı. Sene ortasına kadar büyür kar topu gibi. şuan 36 dolares. 9 Ocak. Ripple iyice dipledi. 4 gün içinde tekrar 19k denemesi için önü açık Dipten alınabilir. ADA(HODL), zaten alın dediğimde alanların 8-9 bandında btc dumpıyla çıkıp dipten tekrar almasını tavsiye ettim. Şimdi tekrar hodla devam yapamadıysanız da. Önü çok açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 DoruK said: yenilerden QSP ve ACCP'ye giren var mi? bu ikisini ovuyorlar ama bilemedim. DoruK said: neyse beklemedim attim 3-5 bozukluk, qsp ve appc icin cok guzel seyler yazmislar. 10x sell orderlari mi da koydum bakalim. :horace: bunu yazdigimda QSP 3700-4200 arasi degisiyordu, simdi 4500-5200 arasi degisip kirmaya calisiyor resistance i Appc ise 17000den 27000i gordu biraz once. 10x profit hedefi icin Hodl, hala ucuz sayilir bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Hangi coin ne yapiyo diye anlatan, liste halinde whitepaper ozeti de gecen site var mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 APPC 31k vurdu. $10 olur bu. QSP sadece 10% gain verdi iki gunde :/ 1-2 ay hodl tavsiye etmisler tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Esh said: Holy said: Esh said: bi de scam oldugunu bile bile gidip coin aliyonuz o cok ilgincime gidiyo. "ahahaha bunla mı uğraşıyorsunuz olm scam bunlar, para kazanılmaz bu işten" diyorsun, NEREDE OKUDUN cidden ne zaman demisim oyle bisi? toz sat dunyanin parasini kazan abi sikinti yok. iki postundan birinde hala kimsede ferrari göremedim, hala sgklı işte çalışıyorsunuz falan yazıyorsun ya abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 BitcoinAtom hakkında ne düşünüyorsunuz? https://bitcoinatom.io Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 e dogru demisim iste sdfg. teoride madem bu kadar kazandiriyo alin ananizdan babanizdan borc komple girin allah ne verdiyse diyorum kazanmakla kazandiginizi sanmak arasindaki farki anca oyle hissedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Kazanmaktan önemli şeyler var B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Ripple çok üzdü beni. Bi yerden sonra bu kadar üzmez dedik, yine üzdü, daha da üzdü, hala da üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 justin bir şeyler açıklıyor bakalım. 20 cent yapar yapmaz çıkarım daha da bakmam arkama. eth'de bırakacağım hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Açıklayalı 1-2 saat olmuş pek kıpırdatmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 zaten ne zaman konuşsa aşağı çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 fork hakkında bi şey sormak istiyorum. Bitcoin Atom forku için destekleyen exchange ler ve wallet lar var, btc miz orda durduğu takdirde 1:1 kesin verecek mi, yoksa block numberla alakalı bi durum var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 fork'un bloku/zamani bellidir o blokta/anda btc'n destekleyen exchangedeyse evet kesin verecek. btcn zaten orda duruyorsa bisey yapmana gerek yok beklemek disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Rewendor said: Ripple çok üzdü beni. Bi yerden sonra bu kadar üzmez dedik, yine üzdü, daha da üzdü, hala da üzüyor. Uzulme kardesim, holda devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Tronu sattığım gibi fırladı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Olm holda devam diyorum. Satiyorsun. Bak ripple bounced back already. Yine kara gectim ucundan :P Neyse satmadiysan rippleda satsana biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Ripple satmıyorum zaten satmam da Tron'da artık dayanamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Olm bi 10 dk sat sonra alirsin geri. Bisy denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Tim said: Hangi coin ne yapiyo diye anlatan, liste halinde whitepaper ozeti de gecen site var mi acep? Coinmarketcal.com Burdan coin coin secip yaklasan tarihleri gorebilirsin roadmap olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Rewendor said: Ripple satmıyorum zaten satmam da Tron'da artık dayanamamıştım. özelden telefon numaramı attım aman satarsan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Abi böyle bahtsızlık olmaz ama, bildiğin zarar ettim trondan. satar satmaz %15 çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Abi neden satiyorsun ki zaten dip. Cikmak istiyorsan da gunluk dalgalanma sirasinda bir high yakalayip cikardin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Daha da iniyo gibi geldi, gerçi yine düşmeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar