Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 ıslak ıslak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 http://media04.ligtv.com.tr/img/news/2011/7/12/3l_FNLS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 ba da geliyormuş akyım bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Esh said: Abi lensteki capulculuga bakar misiniz ahajfksh €1m e 1 sezon kira gosterip sonraki 3 sezonda toplam €3.5m verip almisiz lensi adama da €2.2m a tamam dedirtmisiz Bu nasil bir transfer seviyesi amk agdjshshcj Dünya futbol piyasasına yeni bir soluk getirdik. Ayağımız alışsın hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 "Everyone will eventually come to Beşiktaş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 ah ulan şu transfer yasakları bi olmasa ne olacak kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 sdfsdfsd 'pure viral nonsense' tam olarak videonun tanımı ya demba in pektemek out olacak yüksek ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Beşiktaş bir de iyi stoper alırsa perfect kadroyu kuracak. Fabri'nin kadro kalitesinin bir tık gerisinde kalması ve Talisca'nın takımın en fantastik oyuncusu olmasına rağmen başka dünyalarda yaşaması dışında ilah gibi kadro oldu. Çok çakal hamle ile alınmış bonservisi Lens'ın, BJK'nin sanırın 4-4.5 milyon euro daha harcama hakkı var. Stopere gömsünler, varsa da Atiba'ya yedek bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 övmez misin daha çok nazar değecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 BJK'yi seviyorum ben ya taraftarı hariç (Forumdaki arkadaşları tenzih ederim) Bir de feci doğru hamleler yapılınca futbol izleyen biri olarak takdir ediyorum. Oyuncu verimliliği konusunda Şenol hoca baya aştı kendini. Atıyorum ilk 11'e giremeyecek olan Tolgay, Caner, Cenk falan FB'de banko oynar şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Lens'in bonservis detayları belli oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 tolgay'ı neden herkes eziyor abi sdfs ben çok seviyorum kendisini tam bir modern orta saha oğuzhan ile birlikte caner bizim sisteme pek uyumlu değil aslında ama yine de bjk hariç her takıma ilk 11 yazılır net cenk 0 mental maalesef ama yine sistemde işe yarıyor işte lens belli olmadı ama 3-5m arası olacak gibi, yıllık 2,2m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Bonservisin peşinini düşük tutabildiysek harika olacak. Gerçekten 2 transfere daha yer kalıyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 bonservisi taksitle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Çok iyi transfer Lens söyleyecek bir şey yok. Geçen sene aralık civarı sezon arasında sakatlanmıştı, ondan sonra biraz performansı düştü ama bence günündeyse kusursuz bir kanat oyuncusu. Quaresmanın yerine oynamalı Gökhan'la beraber çok iyi ikili olurlar. Babel, Lens, Talisca çok atletik bir üçlü olur, bu şekilde oynarlarsa maçlar da çok zevkli geçer. Abubakar kalsaydı belki de benim Türkiye'de seyrettiğim en kuvvetli hücum olurdu. Aykut severdi eskiden böyle kanat adamlarını. Onun yerine gidip Dirar'a döktüler parayı. Hakkaten anlamıyor bu adamlar futboldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Aykut kanatlarından bir tanesini defansa mutlaka çeker, bunu bekliyor yani. Valbuş-Lens kanatları takım savunmasını aşağı çekerdi. Dirar çok parlak bir adam değil ama tam Aykut'un tipinde. Bir de Lens'in amacı CL ve vitrin. Hollanda'nın zaten milli takım kadrosu çöküşte, en ufak bir çıkışta Dünya Kupası kadrosuna seçilir. Hoş bence Hollanda bu kadar kötüyken Sivas'a gitse de gösterirdi kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 aykut'a rağmen aziz alırdı abi lens'i ama lens 4,2m ile açmış yıllık ücreti adam gelmek istemiyorum demiş kibarca. zaten şu durumda bjk istiyorken fb'ye gitmesi de saçma olurdu bayağı. ADAMLAR YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 marcelo'nun eşi lens'e come to beşiktaş çekiyor yengeler bile uçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Ah ya şu Marcelo'nun gidişine öyle üzülüyorum ki, kahpe ffp. Millet neymara 222m döküyo, bize gelince ffp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 o 222 yi uefa engellemiş sanırım, ffp diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 roma bile yapmış lan come to roma diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 uhah onu yazmaya gelmiştim http://www.ntvspor.net/futbol/roma-da-cometobesiktas-akimina-uydu-598365a9ed4ea02a10fc8281?_ref=infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 çook iyi transfer, akar gider kanatta. Aykut kafasına takıldı transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 bu hangi seviye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 https://twitter.com/ASRomaEN/status/886495642968838144 yalnız roma'nın shitposterı iyimiş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar