Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 demek ki verdiler işte o istediğimiz fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 valla bilmiyorum abi, söylenen 8.5 civarına verdiğimi. kap düşerse bakarız işte. 8.5 değil o rakam mesela çünkü o dediğin basın toplantısında birebir bu rakamı zikretti 8.5'a vermiyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Suanda besiktasin gidisinden memnun degilim ama 3-4 senedir yonetim o kadar basarili ki soyleyecek bisey yok gordukleri bildikleri bisey vardir diyorum bekleyip gorcez. Sacma sapan sakatliklar olmasin bulurlar biseyler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Marcelo Antonio Guedes Filho'nun transferi konusunda Olympique Lyonnais kulübü ile görüşmelere başlanmıştır. gitti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 az okuyun yazılanları olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 KAP bildirimi gelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Llama said: applev0dka said: Adriano-Pepe-Marcelo-GG geri 4lüsünü izlemek istiyordum, gol yemelerinin imkansızlığını görelim istiyordum. bunun için ağlıcam yemin ediyorum tek hayalim bu idi ha böyle rahatlıkla ohh yapıcaktım ohh Gol yemelerinden ziyade, rakibin uzaklaştırdığı her top hiç gevelenmeden tekrar isabetlli şekilde hücum alanına geri dönecekti. Savunmadan ziyade hücumda baskı kurmaya katkısı çok fzla olacaktı. Ben ŞG'nin "mitrovic sol bekte kötü, sağda daha iyi ama orda marcelo var" dediğini hatırlıyorum. Pepe-Mitrovic denenir umarım, Mitrovicin de ayagı daha düzgün çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Darksun said: Volkan şen 2. sezer öztürk olur bence. Rakipde iş yapmıyor ama biz adam ederizi gördük orada. Kaç sene adama boşu boşuna para verdik herif bıçaklandı sonra boksör oldu :P Töre > Volkan aslında ama ikisini de sevmiyorum. Volkan tam şaban, Töre daha akıllı ama karaktersiz gibi sanki mmh , karar veremedim hangisi daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 olm önceki sayfada koyduğum videoyu izlesenize ne töresi ne sezer öztürk'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 zaten yapılacak en mantıklı hareket 2m imza parasıyla vida'ya ön sözleşme imzalatıp pepe mitroviç tandemiyle devam etmek ara transfere kadar. vida gelmek istemiyorsa ya da bu tandemle şl yapmak istemiyorsan 2m bonservise verip kolarov'u alacaksın şimdiden. kaldı elinde 6m, bununla forvet olayını çözeceksin artık gignac taksit mi yaparsın 2x5m yoksa opsiyonlu babacar mı kiralarsın bilmem. forvete göre elinde kalan parayla lens nani vs kovalayacaksın, forveti satın alıyorsan da kanatlara beleş takılacaksın (moting / volkan şen / yusuf erdoğan) şu ihtimallerle yine favori biz oluruz bence ama en önemlisi çöpleri satacaksın bir şekilde bu kadrodan marcelo gidip boyko pedro miloseviç aras veli pektemek oturamaz bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 abi highlightla olmuyo bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Boyko'yu paok, pedro'yu da kendi ülkesinde bi takım istiyo deniyordu, satılır inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 paok başka kaleci almış bile boyko gitmemiş parayı beğenmemiş it evladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 aktiftablet said: abi highlightla olmuyo bu iş. olm highlights'la alakası yok, ben izledim baya bursa'yı o sezon taş gibi top oynadı. neyse volkan zaten muhtemelen gelir bize, oynadığı topa göre tartışırız ;) ha @stringray marcelosuz şl gruplardan çıkmak hayal ya da boş beleş grup gelecek. sakın kimse de lige odaklanalım demesin abi, ligi zaten götürücez yani. şl'de aldığın galibiyetler bile zaten şu marcelo'dan aldığın parayı çıkartıyo. inş aramayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Bursadayken volkan cok iyi oynuyordu.Highlightlarla alakasi yok ama o seviyeye bir daha cikamaz gibime geliyor. Birde yedek oldugunda kenardan gelip fayda saglayabilen biri de degil devamli ilk 11 oynamasi lazim o da mumkun gibi durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 yok abi onu öyle oynatabilen şenoldu işte. ben de zaten şenol'a güveniyorum. duygusal falan bi salak bi de bu volkan, o gazı da iyi vermek laım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 neden hayal abi koy pepe'nin yanına kolarov / vida öyle bir çıkılır ki marcelo / tosiç tandemiyle son maçta kaçırdık son 16'yı yani o kadar abartmaya gerek yok ha bir de uefa listesi için bir domestic oyuncu zaten lazım ve kanat rotasyonunda hiç yok bundan. yani volkan şen / yusuf erdoğan ikilsinden biri kesin geliyor artık hangisini seçersiniz bilmem sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Gaz verilmeden oynayan kanat 8den basliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 2 yabancı kaleci olmuyor mu? tolga gitsin göz göz istiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 calimero said: aktiftablet said: abi highlightla olmuyo bu iş. olm highlights'la alakası yok, ben izledim baya bursa'yı o sezon taş gibi top oynadı. neyse volkan zaten muhtemelen gelir bize, oynadığı topa göre tartışırız ;) ha @stringray marcelosuz şl gruplardan çıkmak hayal ya da boş beleş grup gelecek. sakın kimse de lige odaklanalım demesin abi, ligi zaten götürücez yani. şl'de aldığın galibiyetler bile zaten şu marcelo'dan aldığın parayı çıkartıyo. inş aramayız. Lig öncelikli abi. Kadroda 1 pepe 2 tane de marcelo olması lazım şl hedefi koymak için. Ligi kazanmak da ŞLye gidebilmek için esas önemli zaten ki para akmaya devam etsin. Bir de sıralama atlamak için 3. olup uefadan devam etmek daha karlı oluyo, boşbeleş bir tur daha geçiyosun en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Lens alinirsa yalniz Pektemek-cenk bile gol krali cikarir Solda q7 sagda lens sdfg sacma sapan bisi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 İlk 18'de bir yerli kaleci zorunluluğu var, 2 yabancı kaleci alırsan birisi 3. kaleci olmak zorunda, yerli kaleci 2. kaleci olacak en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Bu sene kafadan real cekicez slde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Turk takimlari daha hic Messi'ye karsi oynamadi di mi mesela. O da ilginc. Bayern de pek gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 tolga'ya bizdeki kontratı verebilecek takım yok dikkat ederseniz gönderilecekler arasına hiç yazmıyorum bile sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar