sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Bu takim teknik direktorle anlastiginda futbolcular emekli maasi almaya baslayacaklar, Besiktas rakibi yoktu diye ligi supurduye katilmiyorum, rakibi yoktu dogru ama olsa da yenerdi. Fakat butun takim yasli, mucize lazim herhangi birsekilde basari devami icin. Ha fiko daha once de mucize basardi bakarsin gene olur.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 ben rakip yoktu demiyorum zaten, onu demek hadsizlik. td'si vardı takımın bu sene göztepe'ye gitti diyorum. td'siz ligin açık ara en iyi kadrosunu kursanda 4. oluyorsun maks işte. ki bu kadro aslında td'siz çıksa sırf pepe, adriano falan tecrübelerinden şunu şunu yapın dese daha çok puan toplar belki yine şampiyon olurdu.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 en azından beyni olan herhangi bir kişi bu takımın her maç 30 orta açarak gol atamadığı gerçeğini 30 maçtan daha önce kavrayabilirdi. gerçi ben kavradığını halen sanmıyorum.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 q7 kadroda değilmiş, ne haltlar karıştırıyor acaba :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Hocasıyla Çin haberleri saldılar hafta içi, artık inandırıcı gelmediği için planlı olarak bu hafta oynamayayım demiştir. Yarın "Çin'e gitti görüşmeye" ya da "Çinden gelenlerle görüştü" haberleri çıkar. Maks Salı günü de "BİLEĞİMİ KESSELER SİYAH BEYAZ AKAR, BEŞİKTAŞ BENİM AŞKIM" haberleri salınır. Instagram'a da çobanıyla fotoğraf atar siyah beyaz. Ardından Twitter alemi "SEN KAL BİZ GİDELİM" "Q7 OLMASA BJK GOL ATAMAZ, HAYİNLER" "O ORTALARI AÇMASA BAŞKA KİM ORTA AÇACAK?!?!?! AÇIKLAYAMAZSINIZ" falan dönecek. 60. edition falan bu senaryo sıktı artık.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 şu çin haberleri çok komik ya sanarsın takımı 100 milyon euroya satıp bir anda düzlüğe çıkacağız heua bugün pepe haberi vardı 20 milyon veriyorlar diye, babel e de 13.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 ama bizimkiler pepe'ye 30, babel'e 20 gelmezse satmayız diye rest çekmişler falan filan.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 http://pbs.twimg.com/media/DdEJJxiXcAAprRL.jpg Borçların sepet kur bazında değişimi; https://pbs.twimg.com/media/DdEJ3yrXcAAwYfy.jpg Toplam gelirler; https://pbs.twimg.com/media/DdEKidhW4AAo5EK.jpg Gelirlerin sepet kur bazında değişimi; https://pbs.twimg.com/media/DdELHB8WAAA3u6A.jpg
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Rewendor said: khalad said: Larin'i 2 sene daha yedekten alarak oynatır ŞG,Cenk misali sonra da tam oldu derken satarız bi takıma o kadar işte. Geçen gün haber vardı Larin menajerini azarladı "Lan burada oynayamıyorum neden GS ile görüşmedin Terim oynatırdı" dedi falan diye. Gerçekliği şüpheli tabii, Türk medyası :) dsfsd yalnız terim harbiden oynatırdı bu adamı. ha nasıl oynardı napardı bilemiyorum oyunda çok göremediğimiz için ama öyle 4-0 öndeyken falan değil, skor sıkıntıdayken oyuna sokup görürdü neler yapabileceğini. oyuncu kazanmakta terimin üstüne yok hakikaten. lan tudor garryi oynatmıyordu lan kafayı yememek elde değil sfdsfds.
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 terim oynatırdı abi her türlü. gole ihtiyaç olduğunda gomis'in yanına alırdı, 2-3 fark atılan maçlarda sonradan gomis'in yerine alırdı vs. terim hani karakter olarak pek sevmediğimiz biri olsa da hocalık olarak şenol'dan çok daha iyi. bu arada şenol böyle oynatmıyor ya, acaba diyorum yönetime mi bozuk atıyor; çünkü şenol'a sormuyorlar hiç şunu alalım mı bunu alalım mı diye. sadece hangi pozisyona istiyor diye soruyorlar yani bildiğim. hatta geçen bırakacak mı vs diye haber çıktığında transferde full yetki verilecek diye ikna edilmeye çalışıyor diye haber çıkmadı mı? doğruysa qralı da ondan alıyoruzdur işte.
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Beşiktaş özüne döndü gazozuna maçlar yapıyor rüya kısa sürdü balooooon patladi
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Hakikaten Beşiktaş'ın maçı var kimse sallamıyor sdfdsd tam 2016 öncesi
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 ooo yeniliyormuşuz birde , kadronun diğer yarısı nerede haha.
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 sakat ve cezalılar çok. talisca sakatlandı büyük ihtimalle son kez izledik asdfdsagf
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Darksun said: ooo yeniliyormuşuz birde , kadronun diğer yarısı nerede haha. everton'da kadronun yarisi, kalan yarisi anca 3.luk mucadelesi verebiliyor =<<<
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Şu çalan şeylere bak ya stadda, odin belanızı versin
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Cıstak cıstak bir allahu ekber şarksı
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 oo diriliş müziği çalıyor asdğofmdsoğpg
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 GOOOOOL BEŞİKTAŞ beraberliği sağladı
Öne çıkan mesajlar