dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 lan şenol naptı, genel olarak napyı demiyorum, bu maç özelinde ne yaptı??
S-H Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 çakmak atılmadı diyen mi var sanki adam çıkıp söylemiş zaten ben attım diye zaten görüntüsü de var ama dalga geçilen kısım şenolun tiyatrosu. taraftar uyarılınca cisim atılmaktan vazgeçiliyor vs denmiş, doğru çoğu zaman azalıyor veya bitiyor bu olayalr ama kaç tanesinde rakip oyuncu taraftarlarla küfürleşiyor?
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 mokoko said: yada belkide rakip takımın oyuncularının yaptığı tahrike ortak oldu tribünlerde. yoksa neden atma etme diyen adamlar o maçlarda vardı da bu maçlarda yok olsun? yani değişen tek şey rakibin ekstra büyütmesi olayı burada önceki maçlara göre. tekrar belirtiyorum SUÇ SADECE BEŞİKTAŞTA gibi bir iddiam yok ama bu olayların çıkmasında bizim tribündeki gerizekalılar kadar tolganın ve şenol güneş'inde katkısı var diyorum. abi tolga olayı 2. yarı maç ilk yarı da durdu daha 11-11 devam ederken 1 kere 11-10 devam ederken 1 kere.. o zaman kim ne yaptı da kıştırttı gözünü seveyim. adamlar net nefret kusmak istemiş işte. bu yarı final maçı, sonraki maç final başka sahada. üstüne kupadaki ceza kupada çekiliyor seneye tırt maçlarda 3.lig takımlarını izlemeyiz. böyle fırsat gelmişken yağdıralım demiş adamlar işte.. 11-11 devam ederken hangi futbolcu ne yaptı da tahrik olundu ? söylediğiniz medel-talisca pozisyonlarından önce de madde yağdı sahaya ? antalya maçında 90dk küfür edildi Beşiktaş mı vardı sahada ? gözlemci raporundan dk25 oyun duruyor dk29 pepe atılıyor dk40 oyun duruyor dk55 oyun duruyor ama nasılsa beşiktaş tahrik ediyor, 10 kişi kaldıktan sonra var mı önceden hatırlamıyorum, belki 25ten önce kornerimiz olsa daha erken duracak ilk defa
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 dreagloth said: lan şenol naptı, genel olarak napyı demiyorum, bu maç özelinde ne yaptı?? olayları abarttı , şov yaptı , maçı tatil ettirmeye çalıştı, bire bin kattı , oscarlık performans sergiledi. adam peruğa kendini yere attı daha ne yapacak. bizim son lig maçında perukları topladı emniyet , statlarda peruk yasak artık , adam çığır açtı.
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 -td iceri girince mac tatil edilmiyor -3 anons yapilmis zaten kafasina bok pusur yagmadan abi neden iki holigani savunuyorsunuz burada fanatik misiniz yobaz misiniz, yarin sizin bizim basimiza gelir simdi en ufagina bile karsi cikmazsaniz. hayir, genelde degisen bir sey zaten olmayacak da bari su forumda "tahrik etti" insanlari barinmasa.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Bonjo said: dreagloth said: lan şenol naptı, genel olarak napyı demiyorum, bu maç özelinde ne yaptı?? olayları abarttı , şov yaptı , maçı tatil ettirmeye çalıştı, bire bin kattı , oscarlık performans sergiledi. adam peruğa kendini yere attı daha ne yapacak. bizim son lig maçında perukları topladı emniyet , statlarda peruk yasak artık , adam çığır açtı. şimdi öncelikle, peruk vs diyerek belli ediyorsun kendini de, yine de son bir defa laf anlatmaya çalışayım, belli ki okuduğunu anlamıyorsun. Soru şu, Şenol GÜneş 3 kez anons yapılmasını gerektirecek ne yaptı? Söylediğin her şey anonslar yapılıp, normal şartlarda klübe tarafında bir şey olmadan hakemin içeri girme kararı alması gereken zamandan sonra gerçekleşenler ki onları bile 2-3 tane yobaz fanatiği koruyacağım diye değiştirip, onların ağzından yazıyorsun buraya.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 mokoko said: yada belkide rakip takımın oyuncularının yaptığı tahrike ortak oldu tribünlerde. yoksa neden atma etme diyen adamlar o maçlarda vardı da bu maçlarda yok olsun? yani değişen tek şey rakibin ekstra büyütmesi olayı burada önceki maçlara göre. tekrar belirtiyorum SUÇ SADECE BEŞİKTAŞTA gibi bir iddiam yok ama bu olayların çıkmasında bizim tribündeki gerizekalılar kadar tolga'nın ve şenol güneş'inde katkısı var diyorum. Quaresma naptı ki tahrik oldu tribünler? Daha ilk kornerde atmaya başladılar? Ekstra büyütmesi dediğin de adamın korneri kullanmaması diyosan ben olsam ben de kullanmam, kafana neyin isabet edip, ne kadar yaracağı ne malum? Ha ben tahrikten ziyade bilinçli atıldığını düşünüyorum zaten, bu adam kolay sinirlenen bi adam olduğu bilindiği için. Sonrasında quaresmanın çok yavaş hareketleri ve atanların istediği etkiyi görememiş olması sinirlendi bence. Tolga'nın kulübeden çıkıp taraftara karşılık vermeye çalışması falan çok büyük aptallık ama olayı o zaman çoktan çıkmıştı.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 fener taraftarının yaptıkları ortada. daha 10 kişi kalmadan, maç gayet standart giderken başlayan saçma sapan madde atma durumu çok net. ama benim şu ana kadar izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla şg'nin ilk yere düşüşünde cidden peruk dışında kafaya isabet eden bir şey yok. ikinci düşüşünden önce metalik bir şey geliyor, parlıyor falan evet ama ilkinde; kafasına, yere yığılmaya sebebiyet verecek ne geliyor? Var mı bir görsel cidden merak ediyorum.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 okey gerizekalı taraftarlarımı quaresma'ya bişiler attılar ve korner kullanamadığı için geri çekildi. sonra olaya nereden geldiğini anlamadığım şekilde caner girdi ve o gitti sanki korner kullanıcak gibi. yani caner'in oraya gitmesi resmen yetmedi abiler biraz daha atın demek oluyor. şimdi diceksiniz ki isteyen kullanamaz mı korneri? kesinlikle katılırım bu dediğinize ama aynısını 2 sene önce vodafone arenada sizin taraftarlarınız emre'ye yaptı korner kullanamadı. şenol güneş'te geldi emre'ye sen kullanma diyip başkasına kullandırttı korneri. benim sonuç olarak varmak istediğim nokta kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. özellikle uyuz olduğum şey beşiktaşlıların kendi tribünlerini ve takımlarını muhteşem ahlaklı ve acayip iyi olarak lanse etmeye çalışmaları. yoksa ben kendi takımımın taraftarının gerizekalı olduğunu ve böyle salak salak hareketleri yüzünden zarar gördüğümüze katılıyorum. yapılmaması gereken hareketler ama bunu sanki sadece biz yapmışız da siz hiçbişi yapmamışsınız gibi lanse etmeye çalışmayın. itirazım buna.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 korner kullanılırken atılan maddler her derbide olan şeyler zaten maçın tatil olmasına sebep veren de q7 değil, onun yaptığı hareketleri de her takımdaki sivri futbolcu yapıyor ekstra yaptığı bişey yok adamın. maçı bu hale getiren tolga'nın taraftarlarla diyaloğa girip küfürleşmesi, ona atılan maddeler de şenol'a denk geliyor sonra da tiyatro başladı zaten.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 hayır yanlış biliyorsun, klübede olaylar olduğunda 3. anonsa kadar gelinmişti artık, hiçbir şey olmasaydı da içeri girmek hakemin hakkıydı. Klübede olan şeyler de tamamen orada beyizsiz taraftar ve beyinsiz Tolga`nın suçu, Şenol`un yaptığı bir şey yok. @mokoko abi kim bjk tribünlerini ve takımlarını muhteşem ahlaklı ve acayip iyi olarak lanse etmeye çalışıyor söyler misin lütfen.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 tolga diyaloğa girdiğinde maç zaten 3 kere durmuştu... hala tolga bu hale getirdi diyorsunuz pes cidden ya
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 dreagloth said: hayır yanlış biliyorsun, klübede olaylar olduğunda 3. anonsa kadar gelinmişti artık, hiçbir şey olmasaydı da içeri girmek hakemin hakkıydı. Klübede olan şeyler de tamamen orada beyizsiz taraftar ve beyinsiz Tolga`nın suçu, Şenol`un yaptığı bir şey yok. @mokoko abi kim bjk tribünlerini ve takımlarını muhteşem ahlaklı ve acayip iyi olarak lanse etmeye çalışıyor söyler misin lütfen. abi daha geçen gün fikret orman demedi mi bizde böyle olaylar olmadı hiç bi zaman diye ?
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 sende hala laf yetiştiriyorsun pes yani
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 CthuLhu said: fener taraftarının yaptıkları ortada. daha 10 kişi kalmadan, maç gayet standart giderken başlayan saçma sapan madde atma durumu çok net. ama benim şu ana kadar izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla şg'nin ilk yere düşüşünde cidden peruk dışında kafaya isabet eden bir şey yok. ikinci düşüşünden önce metalik bir şey geliyor, parlıyor falan evet ama ilkinde; kafasına, yere yığılmaya sebebiyet verecek ne geliyor? Var mı bir görsel cidden merak ediyorum. yedek kulubesi önüne yerde yatarken kafası kırmızı olduğu bir resim vardı. http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/galeri-derbide-sinirler-gerildi-mete-kalkavan-sahayi-terk-etti-40810939#page-19 bu mu ne
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 mokoko said: dreagloth said: hayır yanlış biliyorsun, klübede olaylar olduğunda 3. anonsa kadar gelinmişti artık, hiçbir şey olmasaydı da içeri girmek hakemin hakkıydı. Klübede olan şeyler de tamamen orada beyizsiz taraftar ve beyinsiz Tolga`nın suçu, Şenol`un yaptığı bir şey yok. @mokoko abi kim bjk tribünlerini ve takımlarını muhteşem ahlaklı ve acayip iyi olarak lanse etmeye çalışıyor söyler misin lütfen. abi daha geçen gün fikret orman demedi mi bizde böyle olaylar olmadı hiç bi zaman diye ? abi o başkan öyle boş konuşacak kendi taraftarını konsolide etmek için.. aziz yıldırım da bordo giyenden tahrik oluyoruz dedi yani bunu mu kıyaslıcaz ?? sdsafsa biz burada diyoruz zaten daha kötüleri bizim stadlarımızda da oldu diye.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 mokoko said: dreagloth said: hayır yanlış biliyorsun, klübede olaylar olduğunda 3. anonsa kadar gelinmişti artık, hiçbir şey olmasaydı da içeri girmek hakemin hakkıydı. Klübede olan şeyler de tamamen orada beyizsiz taraftar ve beyinsiz Tolga`nın suçu, Şenol`un yaptığı bir şey yok. @mokoko abi kim bjk tribünlerini ve takımlarını muhteşem ahlaklı ve acayip iyi olarak lanse etmeye çalışıyor söyler misin lütfen. abi daha geçen gün fikret orman demedi mi bizde böyle olaylar olmadı hiç bi zaman diye ? lan bize ne fikretten, burada kendi içimizde konuşuyoruz, elin adamını neden bize korutturuyorsun =) sen bjk lılar deyince otomatik olarak foruma yazı yazan bjk lılar oluyor o.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 mokoko said: dreagloth said: hayır yanlış biliyorsun, klübede olaylar olduğunda 3. anonsa kadar gelinmişti artık, hiçbir şey olmasaydı da içeri girmek hakemin hakkıydı. Klübede olan şeyler de tamamen orada beyizsiz taraftar ve beyinsiz Tolga`nın suçu, Şenol`un yaptığı bir şey yok. @mokoko abi kim bjk tribünlerini ve takımlarını muhteşem ahlaklı ve acayip iyi olarak lanse etmeye çalışıyor söyler misin lütfen. abi daha geçen gün fikret orman demedi mi bizde böyle olaylar olmadı hiç bi zaman diye ? Abi boşver sen başkanların lafını, hele ki fikret orman'ı. Bu ülkede neden uefa kupası olmasın? diyen adam kendisi.
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Fikret Orman çok fazla ve boş konuşuyor kaale almayın abi, tribüne oynuyor hep.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 mokoko said: benim sonuç olarak varmak istediğim nokta kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. özellikle uyuz olduğum şey beşiktaşlıların kendi tribünlerini ve takımlarını muhteşem ahlaklı ve acayip iyi olarak lanse etmeye çalışmaları. yoksa ben kendi takımımın taraftarının gerizekalı olduğunu ve böyle salak salak hareketleri yüzünden zarar gördüğümüze katılıyorum. yapılmaması gereken hareketler ama bunu sanki sadece biz yapmışız da siz hiçbişi yapmamışsınız gibi lanse etmeye çalışmayın. itirazım buna. Şu anda olan sadece biz yapmışız tartışması değil, federasyonun taraflı kararı. Bizim stadad hakemin 3 kere yardımcılarını falan çağırdığı bi durum hatırlamıyorum. Gezi zamanlarında olimpiyatta uydurma akpli 1453 kartallarının vukuatı vardı, orda da hükmen malup olduk mesela. Kimse komplo diye ağlamadı, ki kralıydı komplonun
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 abi mehmet topalın kafası patladıktan sonra uyarı yapmıyosa o hakemin hatasıdır ne diyim ki ona daha.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 aynen o maçın hakeminin hatası o. madcow kural hatası dedi ama alakası yok kural hatasıyla. oradaki hakem oyunu durdurup uyarı yapmalıydı topal pozisyonundan sonra.. şuan konumuz tahrikse 1 tolga tahrik etti deniyor, tolganın olayı zaten 3 uyarıdan sonra 2 q7 tahrik etti, beşiktaşlılar 10 kişiyi dengelemek istedi deniyor. kullandığımız ikinci kornerde oyun duruyor maç 11-11 sonrasında pepe atıldıktan sonra ilk yarı yine duruyor. bir de ikinci yarı duruyor. bu sırada şenol güneş ile ilgili en ufak sıkıntı yok orada.
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 mokoko said: okey gerizekalı taraftarlarımı quaresma'ya bişiler attılar ve korner kullanamadığı için geri çekildi. sonra olaya nereden geldiğini anlamadığım şekilde caner girdi ve o gitti sanki korner kullanıcak gibi. yani caner'in oraya gitmesi resmen yetmedi abiler biraz daha atın demek oluyor. şimdi diceksiniz ki isteyen kullanamaz mı korneri? kesinlikle katılırım bu dediğinize ama aynısını 2 sene önce vodafone arenada sizin taraftarlarınız emre'ye yaptı korner kullanamadı. şenol güneş'te geldi emre'ye sen kullanma diyip başkasına kullandırttı korneri. şunun aynısını 2 maçta Volkan yapıp duruyor, her kale vuruş, ceza sahası içinde serbest vuruş ve kenardan ileri doğru atılacak vuruşlarda gelip hem zaman geçiriyor, hemde arkaya yana bakarak olta atıyor. Adama bir şey atmadılar mı attılar da 1-2 su şişesi atılmıştır anca, bakmayın millet niyeti anlayınca atanları durduruyor. Topal ın yaralanmasıda fernandao nun pislik yapması direk. Zaten bir kasıt olmasa bu federasyon bile 2 maç ceza vermezdi herhalde.
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 kornerleri zaten idare ediyorlar derbilerde özellikle ama o maçta fb tribünleri tam anlamıyla bokunu çıkarmıştı. quaresma benim gördüğüm üç köşeden de korner kullandı hepsinde yağmur gibi para su vs yağıyordu. sağ alt köşeden kullandı mı hatırlamıyorum. bu kadar yapılınca mecbur anons yaptırıyor zaten. bjk maçında topal'ın baş açılması da fernandao hayvan evladının tribüne hareket çekmesi nedeniyle tepki nedeniyle atılan şeylerdi. bjk stadında düzenli yabancı madde atma muhabbeti olmuyor hiç, zaten girerken aramalarda bokunu çıkarıyorlar bayağı. ayrıca sadece bu maç değil fb babacan'ın kafada su da patlattı yan hakemin de kafasını yardı bu sene. paralı köpekler ve tff sayesinde ceza almıyorlar hiç birinden ve bundan cesaret alıyorlar, en sonunda birisi ölecek büyük ihtimalle sahada.
Öne çıkan mesajlar