Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

şimdi şöyle bişi var ki eğer bu maça hükmen verilirse, benim bundan sonra fenerbahçe'den beklentim (aslında diğer takımlardanda aynı şekilde) sahaya bir tane bile yabancı madde atılırsa içeri girmeleri olur. şenol güneş'in ki canda volkan demirel'in ki patlıcan mı mesela?

ama olay tamamen devletin bu işi çözmek için çaba harcamayacak olmasından dolayı uzayacak. şu maçı bir milat kabul edip o sahaya bir şeyler atan adamları tespit edip adam akıllı bir ceza verseler, üzerine fb ve bjk kulüp olarak şenol güneş'te şahsi olarak bu adamlara karşı dava açsa ve emsal cezalar verilse falan diye bişiler yazıcaktım ama ne kadar saçma olduğunu düşünüp burada kesiyorum.

böyle gelmiş böyle gider. bu maça ilk yazdığım şey yüzünden hükmen veremeyeceklerini düşünüyorum. fikret orman'da öyle bişi yapamaz tayyipciği ile konuşur ikna olur.

ts'de volkanın ayağının dibinde patlayan ses bombasından sonra 3-0 hükmen verildi zaten.

olması gereken de o zaten savaş alanı değil ki bu futbol sahası mk.
büyük rakı şişesi atmışlardı volkana, ben olsam o maça devam etmezdim mesela.

ama burada suç TFF'de hakemlere baskı yapıyor, yarım kalan maç bizim imajımızı zedeliyor devam ettir diyerekten.

yoksa düzgün bir ülke olsak şu ligde tonlarca hükmen maç olurdu.

inönü'deki süper final maçı
trabzonda hakemin kafası yarıldı devam etti.
bu sene TT arenada yan hakemi yaraladılar falan.
yine kadıköyde kalecinin suratında su şişesi patladı.

bunlar gelişmiş ülkelerde maçı bitirir. bizde yarıda kalması gurur meselesi olarak görüldüğünden sulu derbi gibi aptal, rezil bir olay ile övünülüyor mesela lol.

ha sonuç bu ülkeden bir bok olmaz.
ceza vermeyip kala 30dk oynansa da
fenere 10 maç saha kapama verip maçı 3-0 hükmen versen de aynı barzolar aynı şeyleri yapmaya devam edecek.

malesef burası türkiye, ve türk halkı leş
Sosyal ağlarda paylaş

konya'da quaresma'ya da bıçak attılar bu sezon başı, bjk seyircisiz oynama cezası yedi sdfsfd

isabet ettiği için elbette daha okkalı ceza verilmesi gerekiyor yani, ha fb'ye verilmiyor daha bu sene babacan'ın kafasında şişe patladı, yan hakem yere düşürüldü vs komik ceza bile denmeyecek şeyler veriliyor

o yüzden şu olanlardan utanması gereken zaten fb camiası da arsızlık en küçük hücrelere kadar işlemiş durumda, dünkü maçta 90dk küfredilmiş yine bjk'ye

herif küfreder çünkü zaten leş bir çomarın teki, sen bu çomara caydırıcı ceza veremezsen o çomar yerinde durmaz, en son biri ölür sahada o zaman akılları başına gelir
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

konya'da quaresma'ya da bıçak attılar bu sezon başı, bjk seyircisiz oynama cezası yedi sdfsfd

isabet ettiği için elbette daha okkalı ceza verilmesi gerekiyor yani, ha fb'ye verilmiyor daha bu sene babacan'ın kafasında şişe patladı, yan hakem yere düşürüldü vs komik ceza bile denmeyecek şeyler veriliyor

o yüzden şu olanlardan utanması gereken zaten fb camiası da arsızlık en küçük hücrelere kadar işlemiş durumda, dünkü maçta 90dk küfredilmiş yine bjk'ye

herif küfreder çünkü zaten leş bir çomarın teki, sen bu çomara caydırıcı ceza veremezsen o çomar yerinde durmaz, en son biri ölür sahada o zaman akılları başına gelir

abi sahaya cisim attığı için aranan adamlardan ikisi dün akşam maçtaymış, polis gelmiş almış adamları ahahaha

üstüne komplo diyorsun koro halinde küfür ediyorsun tüm maç

e şimdi küfüre ceza gelince, bu da organize bize ceza aldırmak istiyorlar mı diyeceksin.

neymiş avantajlıyken atmazlarmış sahaya komploymuş.

ulan seyircisiz maça paraşütle meşale atıp ceza aldılar bunu mu yapmayacaklar..

basıp cezayı geçmek de çözüm değil, taraftarın kendi içinde temizlemesi gerek.

yeni stad ile Beşiktaş'ta temizlendi, küfür olunca önce çevredekiler kızıyor etmeyin falan diye.

dünkü küfürlere rağmen çıkıp saat 14'de aziz 3 temmuz komplo falan diye ağlayacak, bunu yiyecek milyonlar var o çok acı
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun ortası yok kardeşim, kural neyse uygulayın işte. Eğer hakem raporunda beşiktaş çekildi ben bir şey söylemedim diyorsa hükmen fenere, yok öteki türlü ise hükmen bize versinler.

Maç kaldığı yerden devam eder diye bir geyik yok, ayrıca feci tehlikeli. Böyle bir karar aldığın an tüm maçlarda olacak olayların önüne geçemezsin, emsal kararın bu olacaksa millet sürekli kafa göz ne varsa yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

bu işin kuralı neyse o uygulanmalı, bizim idari menajerin kafası yarılırken sahaya bir şeyler atılırken de kural uygulanmalı. ancak burası TR. konu sadece ş.güneş'in kafası yarıldımı yarılmadımı değil evet bence de kafası yarılmadı ancak kural maç tatil edilir deniyorsa tatil edilir. dedigim gibi burası TR trabzonda, samiyende fener'e neler atıldı tatil edilmedi. bence asıl komedi kumpas muhabbeti a.yıldırım aklınca ihaleyi a.koç'a yıkmak için kumpas diyor. reisde sağolsun kumpası yapıştırıyor sonra işin içinden çıksın tff ve emniyet.
Sosyal ağlarda paylaş

Her kafası yarılan devam edebilecek diye bir kural yok tabi. De bunu bu hale getiren federasyon zaten, hiç sorumluluk almayıp sürekli sadece tribün kapatırsan buraya kadar varır.

Yan hakemin kafayı yarıyorlar gariban arkasında kimse yok diye devam ediyor, herife bir şey olsa UEFA senin canına okur. Oyuna direk etkisi olan adamları zorla aman maçı bitireyim diye devam ettirsen sonunda biri beyin kanamasından gidince ne yapacaksın acaba?. Yumurta kapıya dayanınca anca karar alıyoruz, o zamanda çok geç oluyor.

Şunu kumpas diye geçiştirmek ayrı bir komedi ama fenerin başındaki şahsiyet reis jr. resmen o yüzden aynı taktikle devam ediyor. Ortamı yumuşatma vs hiç yok, kendi seyircisinide bu hale getiren yönetim ve teknik direktörleri. Sen her hafta sürekli Şenol ve bjk üzerinden yorum yapıp durursan seyircide bu kadar kinlenir.
Sosyal ağlarda paylaş

70 yaşına gelmiş, ülkenin en iyi hocalarından, Beşiktaş takımının teknik direktörü için "kan var mı kardeşim, kan yok" vs laflarla kafasının yarılıp dikiş atılmasını, hastaneye kaldırılmasını sahtekarlık yapıyo demek nice ahlaksızlıklar görmüş ülkemiz için bile yeni bir dip noktası. Kupanı kazanılması kaybedilmesinden çok daha mühim bi vaziyet bu.
Sahalar kapatılır açılır, atanlar ceza alır, olaylı maçlar oynanır geçer ama şu ahlaksızlığı yapacak kadar düşmek tarihe geçer, unutulmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Lol iyi oku bakalım ben öyle bişey mi dedim? -edit, ya da bana demedin heralde.

Ne düşmanlık yaptı ki adamlar? Hakikaten bilmediğimden soruyorum, benim gördüğüm bi "fb düşmanlığı" yok yaptıkları. Adamların şampiyonluğu çalındı, bunu dile getidilerse de bu düşmanlık sayılmaz.

Bu arada;
Derbide yaşanan olaylarla ilgili yürütülen soruşturmada "herhangi bir organizasyon ve planlı eylem" tespit edilmediği için Organize Suçlarla Mücadele ekipleri soruşturmadan çekildi. (Milliyet)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...