cidden ya oğuzhan'ın şu takımın yedek oyuncusu olması kadar büyük rezalet yok. büyük ihtimal takımdaki en değerli 3 adamdan biri ama bu köylü onu küstürmeyi başardı.
bir sene önce 13-14'e satmadığın adama sözleşme bile imzalatamıyorsun, direkt beleşe kaçıp kurtulacak bu bok çukurundan. iyi yapacak gerçi.
Sırf şu yüzden bile yönetimin hocanın ağzına sıçması gerekiyordu ama işte bizim yönetimde boktan harbi.
iki sene şampiyonluk görünce götü kalkmak böyle bir şey işte ya.
seneye daha da yaşlanacak takım neler olacak göreceğiz. önceki iki sezonda birinde mario gomez birinde cenk ve aboubakar çıkıp maçları çeviriyordu. bu sezon bu olay ortadan kalktığı gibi biz de yalan olup gittik. tamam iyi top oynadığımız yerler zamanlar var ama bu şekilde de değildi yani.
bugünden sonra şenol güneş'in takımda kalacağına inanmıyorum artık. gerçi bir şey de diyemiyorum abi iki yıldır takımın en iyi oyuncularını bir türlü elinde tutamaz ve adama 3 yılda 3 farklı taktik oluşturma zorunluluğu bırakırsan, bir noktadan sonra anadolu takımınıa dönersin yani.
şu harika fikstürü çöpe attık resmen ya, üstelik bu maçı izleyen terim nasıl oynatacağını da öğrenmiştir o maça 0 yaz, akhisar deplasmana 1 yaz 69 puan toplarsın ama yeteceğini sanmıyorum, gs sıçsa bile akbilspor fikstürü bununla aynı hemen hemen onlar götürür
alanya
göztepe
akhisar (d)
yeni malatya
gs (d)
kayseri
osmanlı (d)
sivas
"Ligin 2 tane oyun oynayan, kendi oyunlarını rakibe kabul ettiren, en iyi pas yapan takımları karşı karşıya geldi. Özellikle Beşiktaş'ın hücum anlamında çok önemli organizasyonları var. Kenardan en fazla orta yapan, en fazla kafa golü atan takım."
"Merkezi bugün tamamen kapalı tutup kenarlara yönlendirmek istedik. Kenar oyuncularımız bile içeriye kadar gelip merkezi kapattılar. Bugün 30 orta yapmış Beşiktaş. Bu 30 ortanın 4 tanesine vurdular."
Quaresma olsa belki 4 yerine 6 isabetli olup, 1 gol bulacaktın o da belki.
Sonuç bu zihniyet ile değişmeyecek. Zihniyeti komple değiştirtmek gerek...
Öne çıkan mesajlar
sostizm
Sosyal ağlarda paylaş
Natanyal
bir sene önce 13-14'e satmadığın adama sözleşme bile imzalatamıyorsun, direkt beleşe kaçıp kurtulacak bu bok çukurundan. iyi yapacak gerçi.
Sırf şu yüzden bile yönetimin hocanın ağzına sıçması gerekiyordu ama işte bizim yönetimde boktan harbi.
Sosyal ağlarda paylaş
mascio
seneye daha da yaşlanacak takım neler olacak göreceğiz. önceki iki sezonda birinde mario gomez birinde cenk ve aboubakar çıkıp maçları çeviriyordu. bu sezon bu olay ortadan kalktığı gibi biz de yalan olup gittik. tamam iyi top oynadığımız yerler zamanlar var ama bu şekilde de değildi yani.
bugünden sonra şenol güneş'in takımda kalacağına inanmıyorum artık. gerçi bir şey de diyemiyorum abi iki yıldır takımın en iyi oyuncularını bir türlü elinde tutamaz ve adama 3 yılda 3 farklı taktik oluşturma zorunluluğu bırakırsan, bir noktadan sonra anadolu takımınıa dönersin yani.
Sosyal ağlarda paylaş
Marquezetto
resmen napıyoruz burda gidelim hadi diye gezindiler böyle bi beşiktaş beklemediyom açıkçası kör oluyodum takımı izlerken
Sosyal ağlarda paylaş
Stringray
alanya
göztepe
akhisar (d)
yeni malatya
gs (d)
kayseri
osmanlı (d)
sivas
Sosyal ağlarda paylaş
Celtics
Sosyal ağlarda paylaş
Natanyal
Quaresma olsa belki 4 yerine 6 isabetli olup, 1 gol bulacaktın o da belki.
Sonuç bu zihniyet ile değişmeyecek. Zihniyeti komple değiştirtmek gerek...
Sosyal ağlarda paylaş
tunch
O zaman istifa ediceksin sezon sonu pıtış pıtış, tüm takım kötü oynuyorsa yapacak başka bişey yok
Sosyal ağlarda paylaş
Natanyal
istifa ettim, geri döndürüldüm şovuna da hazırlık olabilir. umarım böyle bir şey değildir ya.
gerçi keşke hemen istifa etse de bari ikincilik kovalasak. elemelerden şl gideriz belki.
Sosyal ağlarda paylaş
Darksun
Sosyal ağlarda paylaş