Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

ben kafama sokayım ya, quaresma 5 maç ceza alınca belki şampiyon oluruz diye umutlanmıştım az da olsa mal gibi. tokat gibi hatırlatma oldu şu maç, emeği geçen herkese thx.

boşuna 2-3 hafta daha salak bi modda gezebilirdim belki şampiyon oluruz diye.

Su mac ozelinde sg yorumuna cok net katiliyorum. Avci sgyi ezdi bu mac.

Quaresma yorumuna ise direk katilmiyorum, neden surekli orta yapildiginin sebebi bu mac iste. Kimse ceza sahasina top sokmuyor/sokamiyor resmen. Rezillik.

Quaresma olsa ortasindan bir bok olmazdi belki ama basaksehir kanatlari siktiredip ortaya yigamazdi adamlari boyle, en azindan firsat bulunca ceza sahasina giriyor quaresma.

Cok cok kotuyduk ya, haketmiyoruz sampiyonlugu falan. Insallah gs olur madem.
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

ne ortası ya sezon başından beri orta yapa yapa bir hal oldu takım zaten

valla abicim bu takımda maalesef sosa gittiğinden beri ortadan oyun kurabilen kimse kalmadı. oğuzhan oğuzhan dediler herif kafaya gitmeyi bir koydu o günden beri yok zaten piyasada. o yüzden NÖYÖ ÖRTÖ YÖPÖYÖRÖZ demek biraz abes.

sanki elimizde ortadan oyun kurabilecek iki tane pas yapabilecek bir adam var. başka ne oynayacağız? benim bilmediğim kanattan ya da ortadan atak dışında bir atak tekniği varsa lütfen anlatın da öğrenmiş olayım en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

oğuzhan bu sene bekleneni veremiyor talisca daha doğruydu bence.

benim en çok gözüme batan atibanın pozisyonuydu. adamın ne işi var orada. bütün maç her gelen topu ezdi hala geriye çekmedi şenor. tolgay değil de atiba çıksa çok daha farklı olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

Su mac ozelinde sg yorumuna cok net katiliyorum. Avci sgyi ezdi bu mac.

Quaresma yorumuna ise direk katilmiyorum, neden surekli orta yapildiginin sebebi bu mac iste. Kimse ceza sahasina top sokmuyor/sokamiyor resmen. Rezillik.

Quaresma olsa ortasindan bir bok olmazdi belki ama basaksehir kanatlari siktiredip ortaya yigamazdi adamlari boyle, en azindan firsat bulunca ceza sahasina giriyor quaresma.

Cok cok kotuyduk ya, haketmiyoruz sampiyonlugu falan. Insallah gs olur madem.

Tek şeye katılıyorum, maç özelinde ben de "eğer yine bu şeyi oynayacaksak, -düzen vs. diyemiyorum- quaresma olsa daha iyiydi."

quaresma'nın sürekli orta yapmasının sebebi adam yokluğu değil. beşiktaş'ın ortadan gidememesinin iki sebebi var.

1- hoca görünümlü odunun taktik diye oynattığı şey
2- oyun kurucu meziyetli tek adamın aynı anda sahada olması

yani çok şey yazarım da artık bu çöp takımın başında olduğu sürece harbi kendimi gereksiz strese sokmayacağım ya.

maç başında bile diyordu herkes bayernde oğuzhan-tolgay'ı görünce başak'a karşı da öyle çıkmalı, ileride pres yapıp topu dolaştırırsak bu maçı alırız diye.

sebep basit. tek oyun kurucu ile böyle takımlara karşı çıkarsan o kesildiği anda olay bireysel yeteneklerin mevkiilerinde görevlerini yerine getirebildiği sürece skoru korumak, hücumda da golü birileri şapkadan tavşan çıkartır diye boş boş saldırmak olur.

adam mesela ne yaptı. oğuzhan'ı aldı. oğuzhan'ı izlesen oynayamıyor diyorsun ama her pozisyonda 2 adam pres yapıyor çünkü o an sahadaki en büyük tehdidin o olduğunu beyni olan herkes biliyor, yorumluyor. ona önlem alırsan, pas çıkartmazsan doğru yere takım otomatik olarak düşüyor.

adam inatla anadoludaki skor koruyup, ligde kalalım oyunu oynattıryıor takıma. o oyunda quaresma tabii ki etkili çünkü bala göte gol atabilirsin o taktikte sadece, bala göte etkenini artıran bir unsur quaresma.

neyse ya böyle işte. yine yazdık. bu adamı hiçbir şekilde "ama" diyerek bile savunmayın. değmez. aması yok çünkü bu adam koskoca bir sıfır.
Sosyal ağlarda paylaş

cidden ya oğuzhan'ın şu takımın yedek oyuncusu olması kadar büyük rezalet yok. büyük ihtimal takımdaki en değerli 3 adamdan biri ama bu köylü onu küstürmeyi başardı.

bir sene önce 13-14'e satmadığın adama sözleşme bile imzalatamıyorsun, direkt beleşe kaçıp kurtulacak bu bok çukurundan. iyi yapacak gerçi.

Sırf şu yüzden bile yönetimin hocanın ağzına sıçması gerekiyordu ama işte bizim yönetimde boktan harbi.
Sosyal ağlarda paylaş

iki sene şampiyonluk görünce götü kalkmak böyle bir şey işte ya.

seneye daha da yaşlanacak takım neler olacak göreceğiz. önceki iki sezonda birinde mario gomez birinde cenk ve aboubakar çıkıp maçları çeviriyordu. bu sezon bu olay ortadan kalktığı gibi biz de yalan olup gittik. tamam iyi top oynadığımız yerler zamanlar var ama bu şekilde de değildi yani.

bugünden sonra şenol güneş'in takımda kalacağına inanmıyorum artık. gerçi bir şey de diyemiyorum abi iki yıldır takımın en iyi oyuncularını bir türlü elinde tutamaz ve adama 3 yılda 3 farklı taktik oluşturma zorunluluğu bırakırsan, bir noktadan sonra anadolu takımınıa dönersin yani.
Sosyal ağlarda paylaş

şu harika fikstürü çöpe attık resmen ya, üstelik bu maçı izleyen terim nasıl oynatacağını da öğrenmiştir o maça 0 yaz, akhisar deplasmana 1 yaz 69 puan toplarsın ama yeteceğini sanmıyorum, gs sıçsa bile akbilspor fikstürü bununla aynı hemen hemen onlar götürür

alanya
göztepe
akhisar (d)
yeni malatya
gs (d)
kayseri
osmanlı (d)
sivas
Sosyal ağlarda paylaş

Abdullah Avcı

said:
"Ligin 2 tane oyun oynayan, kendi oyunlarını rakibe kabul ettiren, en iyi pas yapan takımları karşı karşıya geldi. Özellikle Beşiktaş'ın hücum anlamında çok önemli organizasyonları var. Kenardan en fazla orta yapan, en fazla kafa golü atan takım."

"Merkezi bugün tamamen kapalı tutup kenarlara yönlendirmek istedik. Kenar oyuncularımız bile içeriye kadar gelip merkezi kapattılar. Bugün 30 orta yapmış Beşiktaş. Bu 30 ortanın 4 tanesine vurdular."

Quaresma olsa belki 4 yerine 6 isabetli olup, 1 gol bulacaktın o da belki.

Sonuç bu zihniyet ile değişmeyecek. Zihniyeti komple değiştirtmek gerek...
Sosyal ağlarda paylaş

böyle konuşmaz o normalde, istifaya hazırlık yapıyor büyük ihtimal. yani inşallah öyledir.

istifa ettim, geri döndürüldüm şovuna da hazırlık olabilir. umarım böyle bir şey değildir ya.

gerçi keşke hemen istifa etse de bari ikincilik kovalasak. elemelerden şl gideriz belki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...