arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 evet buz gibi itmis pepe'yi lul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Buz gibi itmiş pepeyi dikkatli izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Hafif dokunmus belki ama itme gibi gormedim ben. Tekrar bakmak lazim gostermedi veya ben kacirdim. Bu macta kirmizi cikar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 arcane said: evet buz gibi itmis pepe'yi lul. Dur o tek acıdan karar veremiyor. Kale arkasindan baksin.. Ali hakeme kafa atmaya çalıştı dayilandi atamadi oyundan cidden komik ya sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 fakat talisca'nin love'a pas vermemesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 golde faul var jahovic’in hep yaptığı şey yüz ifadesinden belli herifin zaten itiraz bile etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Sotto said: Hafif dokunmus belki ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 love o golü atsa iş biticek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 onlarin hep itis kakis olacak. pepe de gidip ortasahada gecirdiydiydi jahovic'e. dikkatli oynamasi, biraz daha kuvvetli durmasi lazim. hakem vermeyebilirdi o faulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 ntvde pepeyi gömüyorlar bilerek görmüşmüş kartı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Yok lan. Sanki o hissi veriyor dedi.. nerenle diniiyorsun sdfsds Bilmesek fener maci olduğunu. Içerde zayif takimla oynuyormus gibi gordu dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 kotu oldu ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Vida medel oynar.ortada ozzy atiba talisca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 tosic oynayacak durumda degil. pepe'nin eksikligi medel'i ortasahada kullanmasini engelleyecek. "pilan" bozuldu sdfgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 bilerek olsa neden dk 35’te görsün ya bu kartların bursa’da görülüp karabük’te temizlenmesi gerekiyordu en başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 golu atiba'ya yazmislar. love atabilseydi atibab 1 gol 1 asist yapmis olacakti. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 bu yan hakem çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Temas olmayan pozisyonda kıvranıyor adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 konya az akıllı olsa 3licek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 bu nasil bi hakemlik ya 2 tane sari kart cikiyo olmayan yerlerde. yalanciliga bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Ahahahahhaha adam taliscanin ayagina bastı talisca sari yedi.. Bunun adi net urusbu çocukluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Adam bastı ayağına talisca sarı yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 abi bu nasıl bir saçmalık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 senin senaryo şimdi gerçekleşti işte elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 applev0dka said: Taliscayi 11e koymus hoca. Ben olsam yapmazdım. Gözünün ustunde kasin var diyip sari gösterilecek fener macinda cezalı olcak gibi geliyor umarım yanilirim Ben denistim.. Serefsizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar