Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 kimse caner gibi küfretmedi demek zaten benim konu hakkında hiçbir bilgim yok, boş atıyorum demekle eş değer. yazdım yazdım sildim yine, gerek yok. koyulan kanunun nasıl koyulduğu, yazan maddede sözü geçen her olayda ceza kesilmesi gerektiği söylüyorsun, kimse onun gibi etmedi ceza olmaz diyorlar. Ya trollüyorsunuz şu çocuklar gaza geliyor diye ya da harbi sığırsınız abi kusura bakmayın. AKP'li diye laf atmalarını o konuda ben bile desteklerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Dark'ın yazdıkları tam bir ılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Hani yazdığım havada kalmasın diye de ekleyeyim bari, madde şu: https://i.hizliresim.com/EPyVA9.png Burada temel sıkıntı, olay yaşandığında da söylendiği üzere en sondaki EDEBİLİR yüklemi. Bu ne demek? Biz bi kural koyduk ama mermiyi keyfimize göre atarız. Al işte öyle oluyor. O zaman koymayacaksın. Öyle hakemi koşmadı, mesafe önemli diye zırlayacaklar içinde gerekli detayları da ekleyecekler ki ağlamaları isabetli olsun. Şurada olay Caner veya x,y,z kişisi değil. Hukuksuzluk var olayda en başından sonuna kadar ve olacak da. BJK'liler burada laf etmekle de ağlamakla da sonuna kadar haklı yani. Desteklememek ve bu hukuksuzluğun üzerine gitmemek de bana dokunmayan bin yıl yaşasın kafası, aynısı olursa bir gün inşallah zerre zırlamayın ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 madcow said: Dark'ın yazdıkları tam bir ılım. Dayı yok mu GS maçı biraz git ağla sen ya kenarda 60. penaltımız verilmedi falan diye. Rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 https://twitter.com/Aslanews/status/963863537947955201 sizin gibi twitter istatistigiyle geliyim. eglenceli oluyormus. cok ılımlı acıklıyoruz dediniz ne sıgırlıgı kaldı insanların ne comarlıgı. Gercek ılımlılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Aydınlanmanın verdiği sıcaklığın etkisi o.. Gotunden uydurdugun kuralla 30mt den kufurle hakemin arkasindan etmek bir degil diyorsun cevap veremiyorsun hic bir sekilde anca ad hominem iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 applev0dka said: madcow said: Ama bunun mesafesinin, soylenenin sertliginin, soylenme seklinin bir limiti var. Ve hepsi iddaa edildigi gibi aynı degil ve sadece kufur var/yok seklinde degil. Kaynak ?? Hala suna cevap yok mesela.. Neymis o limitler kac metre mesafe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 DarKRideR said: harbi sığırsınız abi kusura bakmayın. AKP'li diye laf atmalarını o konuda ben bile desteklerim... hakaret etmeye ne gerek var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Varolan bir kuraldan bahsetmiyorum. Bence olması gereken kuraldan bahsediyorum. Futbolun icin zaten varolan tipte bir kuraldan bahsediyorum. Ama sadece saldırmak icin saldırmaya devam. Yazdıgımı olabildigince acıklayıcı da yazmaya calıssam okumadıktan sonra fikir yurutmedikten sonra anlamı ne ki? madcow said: Ama bunun mesafesinin, soylenenin sertliginin, soylenme seklinin bir limiti var. Ve hepsi iddaa edildigi gibi aynı degil ve sadece kufur var/yok seklinde degil. Futbolun genelinde de bu boyle gerceklesiyor. Bu yuzden "excessive" diye bir tanım var kural kitabında. İtiraz edebilirsin ama excessive yapamazsın. Birini omzunla itebilirsin ama excessive forcela yapamazsın vs. vs. Benim tanımımda Caner ve Emre'nin excessive in tanımına girer, mesafe soylenme sekli ve soylenenin sertlik acısından. Bu yuzden bu ikisi cezalandırılmalıdır. TFF excessive'in tanımını yapmamıs ve ya da dogru yapmamıs ve hata yapmıstır. TFF bunun tanımını yapmamıs olsa bile ben izleyici olarak sagduyumu kullanıp bunun tanımını yapıyorum ve diyorumki bu ikisi cezayı hakediyor ve digerleri bence etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Önce VAR diyip sonra bence OLMALI dmeek sdgsfsg Ok sensin tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Beni ad hominemle suclayıp metnin tamamını okumadan saldırdıgını kabul etmemek icin yine saldırmaya devam etmen gercekten goz doldurucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 madcow said: https://twitter.com/Aslanews/status/963863537947955201 sizin gibi twitter istatistigiyle geliyim. eglenceli oluyormus. cok ılımlı acıklıyoruz dediniz ne sıgırlıgı kaldı insanların ne comarlıgı. Gercek ılımlılar. Hep dedigim iste. Apple filan gidip bunlarla ugrasiyor da haklilarmis gibi oluyor, ayni sacma seyleri yoksa her takim taraftari koyabilir... CIMBOM FACTS!!!!1111!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 kim istatistik koydu ki bu tartışmada kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 dark git penaltı icin agla dedi ben de aglayabilmek icin twitter'dan cok onemli factlerin birlestirildigi bir infografik buldum. Bi dakka twitter'dan alıntı gereksiz istatistikleri kullanarak aglayan baskalarıydı sanki... hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 adam ne araştırmış aspıkfnasdpınfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 aslında cok sanslı bi anıma denk geldi r/galatasaray da biri paylaymıs. Tanrılar benim bu istatistikleri burda paylasmamı istemis. Yoksa twitter falan takip etmiyorum anca boyle biri linkleyecek de gidicem. Aslan news ne abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Tanrının işi gücü yok adşfkndasşg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 hehe uefa grubundan çıkamadığımız sene iskender şika yapmış, 10 sene ceza vereceklermiş :P http://www.milliyet.com.tr/uefa-dan-skenderbeu-ya-tarihi-ceza-besiktas-2611066-skorerhaber/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 vay annesini hormetli tamaşacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Bize de bi tazminat odesinler bari sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 gittigüzelim uefa kupası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Esh said: Bize de bi tazminat odesinler bari sdfgh bir yıl tüm takıma yetecek kadar iskender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 oha 50'den fazla maçta şike yapmış herifler zaten ancak o kadar maç oynamışlardır herhalde uefa kapsamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Ulkeyi kalkindirir lan o kadar sikeyle ahahfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Esh said: Katilmiyorum Artik bir turk takiminin ne uefa ne cl kazanma ihtimali kalmadi kupa tabi kazanamaz ama avrupada winner bir takım olur. amaç da bu olmalı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar