Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

kimse caner gibi küfretmedi demek zaten benim konu hakkında hiçbir bilgim yok, boş atıyorum demekle eş değer. yazdım yazdım sildim yine, gerek yok.

koyulan kanunun nasıl koyulduğu, yazan maddede sözü geçen her olayda ceza kesilmesi gerektiği söylüyorsun, kimse onun gibi etmedi ceza olmaz diyorlar.

Ya trollüyorsunuz şu çocuklar gaza geliyor diye ya da harbi sığırsınız abi kusura bakmayın. AKP'li diye laf atmalarını o konuda ben bile desteklerim...
Sosyal ağlarda paylaş

Hani yazdığım havada kalmasın diye de ekleyeyim bari, madde şu:

https://i.hizliresim.com/EPyVA9.png

Burada temel sıkıntı, olay yaşandığında da söylendiği üzere en sondaki EDEBİLİR yüklemi. Bu ne demek? Biz bi kural koyduk ama mermiyi keyfimize göre atarız.

Al işte öyle oluyor. O zaman koymayacaksın.

Öyle hakemi koşmadı, mesafe önemli diye zırlayacaklar içinde gerekli detayları da ekleyecekler ki ağlamaları isabetli olsun.

Şurada olay Caner veya x,y,z kişisi değil. Hukuksuzluk var olayda en başından sonuna kadar ve olacak da. BJK'liler burada laf etmekle de ağlamakla da sonuna kadar haklı yani.

Desteklememek ve bu hukuksuzluğun üzerine gitmemek de bana dokunmayan bin yıl yaşasın kafası, aynısı olursa bir gün inşallah zerre zırlamayın ne diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Varolan bir kuraldan bahsetmiyorum. Bence olması gereken kuraldan bahsediyorum. Futbolun icin zaten varolan tipte bir kuraldan bahsediyorum. Ama sadece saldırmak icin saldırmaya devam. Yazdıgımı olabildigince acıklayıcı da yazmaya calıssam okumadıktan sonra fikir yurutmedikten sonra anlamı ne ki?

madcow said:

Ama bunun mesafesinin, soylenenin sertliginin, soylenme seklinin bir limiti var. Ve hepsi iddaa edildigi gibi aynı degil ve sadece kufur var/yok seklinde degil. Futbolun genelinde de bu boyle gerceklesiyor. Bu yuzden "excessive" diye bir tanım var kural kitabında. İtiraz edebilirsin ama excessive yapamazsın. Birini omzunla itebilirsin ama excessive forcela yapamazsın vs. vs. Benim tanımımda Caner ve Emre'nin excessive in tanımına girer, mesafe soylenme sekli ve soylenenin sertlik acısından. Bu yuzden bu ikisi cezalandırılmalıdır. TFF excessive'in tanımını yapmamıs ve ya da dogru yapmamıs ve hata yapmıstır. TFF bunun tanımını yapmamıs olsa bile ben izleyici olarak sagduyumu kullanıp bunun tanımını yapıyorum ve diyorumki bu ikisi cezayı hakediyor ve digerleri bence etmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

https://twitter.com/Aslanews/status/963863537947955201

sizin gibi twitter istatistigiyle geliyim. eglenceli oluyormus.

cok ılımlı acıklıyoruz dediniz ne sıgırlıgı kaldı insanların ne comarlıgı. Gercek ılımlılar.

Hep dedigim iste. Apple filan gidip bunlarla ugrasiyor da haklilarmis gibi oluyor, ayni sacma seyleri yoksa her takim taraftari koyabilir...

CIMBOM FACTS!!!!1111!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...