applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Evet q7 yokken 3736252 orta acmadan futbol oynadik
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 dikine gitmek değil, dikine topla oynamak modern futbol. sizin futbol anlayışı 90'larda kaldı.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Q7 27262525284 freekick ve penalti kullansın kacirsin o yuzden puan olarak geri kalalim. Talisca surekli yazsin freekickden ama q7 daha cok alkis alsin neden? Cunku saklabanlik yapip tribunlere oynuyor.. adam gibi kontrol etmek varken sacma kontrolu ile 5 metre acip kaybetsin topu
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 şenol'dan bu kadar verim alacağına orkan'dan almaya çalışsa şuan belki 4-5 puan kafadan fazlamız vardı. en kötü metrobüste boş koltuk kovalayan yaşlılar gibi her duran topun başına gidip piç etmese belki oradan talisca'nın 2-3 golü daha vardı, şenor'un açmak istemediği istemediği anadolu savunmalarına karşı en azından duran toptan gol bulup belki fazladan puan toplardık. şenor ve prensi bu takımın el freni, sezon sonu 3.lük geldiğinde yönetimde bunu görüp ikisine de siktir çeker umarım.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 applev0dka said: Talisca surekli yazsin freekickden ama q7 daha cok alkis alsin neden? Cunku saklabanlik yapip tribunlere oynuyor.. şey de süper. ne zaman rezalet oynasa, takımın ağzına sıçsa hemen haber bastırıyor medyadaki bağlantıları ile. hep aynı adamlar çin haberlerini yapıyor farkındaysanız Çin'den 50 milyor euro teklif geldi, şaklaban takımı çok seviyor ama bırakıp gitmiyor. instagramdan hemen senelik üyelik aldığı ama ayda 1 gittiği spor salonunda siyah beyaz fotoğraf çektirip, ağırlık bastıktan sonra şişen kaslarını gösteren kekolar gibi fotoğraf çek. altına "en büyük beşiktaş, renkliler ağlasın yaz. bütün çomarlar 31'e başlasın "BÖYLE BİR ADAM YOK YAUUVVVV BU NASIL BİR KRAL"
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 hayır dikine de gitmiyor ki köşe gönderine gidiyor dikine giden adam love mesela ya da talisca, babel vs. quaresma solda oynayınca hızlı ataklarda mecburen dikine gitmeye çalışıyor yoksa takım yerleştiğinde asla dikine felan gitmiyor
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 DarKRideR said: şenol'dan bu kadar verim alacağına orkan'dan almaya çalışsa şuan belki 4-5 puan kafadan fazlamız vardı. en kötü metrobüste boş koltuk kovalayan yaşlılar gibi her duran topun başına gidip piç etmese belki oradan talisca'nın 2-3 golü daha vardı, şenor'un açmak istemediği istemediği anadolu savunmalarına karşı en azından duran toptan gol bulup belki fazladan puan toplardık. şenor ve prensi bu takımın el freni, sezon sonu 3.lük geldiğinde yönetimde bunu görüp ikisine de siktir çeker umarım. Senedir Şenol'a saydırıp duruyorsun Dark, gidince ne geleceğini umuyorsun? Adam CL'de gruplardan lider çıkardı, son 2 yılda şampiyon olduk. Bırak da adamın kredisi biraz olsun. Amacınız nedir anlamıyorum, FM değil bu.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Gote got demek türk halkinin pek hoşuna giden sey degil.. 2 sene sampiyon oldu diye biat etmek, yanlışları karşısında susmak benin hayata bakisima aykiri.. Siz gidin malatya'ya karsi pozisyona giremeyen adama tapin deplasmanda monaco'yu yendi diye. Ben neden deplasmanda monaco yenen takim malatya'da pozisyona giremez diye sorgulayacagim kusura bakmayin.. Sizin gibi dusunenler degil benin gibi düşünenler ne kadar cok olursa o kadar ileri gider Besiktas. Yoksa size kalsa 2 sene ustune bu sene şampiyon olmasak da okey kredi var. Bana kalsa Besiktas tarihinin en iyi kadrosunu oynatamamak basarili olmamak kovulma sebebi isterse 10 sene ust uste şampiyon olsun. Yoluna bakacaksın
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Bence kaşınıyorsunuz :) İstikrar önemli, yeni gelecek adamın ne getirebileceği belli değil. Sonra çok ağlarız.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 applev0dka said: Gote got demek türk halkinin pek hoşuna giden sey degil.. 2 sene sampiyon oldu diye biat etmek, yanlışları karşısında susmak benin hayata bakisima aykiri.. Siz gidin malatya'ya karsi pozisyona giremeyen adama tapin deplasmanda monaco'yu yendi diye. Ben neden deplasmanda monaco yenen takim malatya'da pozisyona giremez diye sorgulayacagim kusura bakmayin.. Sizin gibi dusunenler degil benin gibi düşünenler ne kadar cok olursa o kadar ileri gider Besiktas. Yoksa size kalsa 2 sene ustune bu sene şampiyon olmasak da okey kredi var. Bana kalsa Besiktas tarihinin en iyi kadrosunu oynatamamak basarili olmamak kovulma sebebi isterse 10 sene ust uste şampiyon olsun. Yoluna bakacaksın Eleştirme hakkın ve Şenol'un kredisi farklı şeyler. Tabiki eleştireceksin, ama adamı hemen kovmak yerine yapıcı olmak zorundasın. Aksi takdirde takıma sadece zarar verirsin. Herkesin performansında iniş çıkış olabilir. Var mı Şenol yerine hazır alternatifin? Şenol'u kovsan yerine kimi getireceksin ve bu sezon şampiyon olacağız? Q7'yi kovsan yerine kim oynayacak? kıçını kaldıramayan Lens mi? yoksa 2 maç oynayıp oldum diyen Orkan mı?
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 senin eleştirin yapıcı mı şimdi? kıçını kaldıramayan lens dediğin adam 15dk oynamasına rağmen daha çok içeri katetti quaresma'dan ve hayvan gibi onlarca faul yapılmasına rağmen ayakta kalıp topu ceza sahasına soktu bir şekilde. quaresma karşısında adam görünce köşe gönderine doğru gidip orta yapacak açı bulmaya çalışıyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 O açıyı buluyor da. Sonra 5 kere sola 4 kere saga cekiyor. Neden ? Cunku ilkinde acsa tataftar begenmez. Boyle saklaban gibi bir saga bir sola bulduğu açı da gidiyor.. Ama futboldan anlamayanlar bayılıyor bu hareketlere. Savasan çabalayan adam cop oluyor tribünlere oynamadığı için.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 olcay'ı niye çökerttiniz lan o zaman zamanında sadsdfsda hadi bunlar neyse iki çalıma boşalıyorlar, olcay'a o kadar laf ettiniz kalas stili var diye :(
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 olcay top oynama niyetini bitirmişti abi artık maalesef bildiğin oynamıyordu
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 quaresma'nin iyi oynamis oldugu bir mac olsa (bkz kasimpasa maci) anlayacagim da pek oyle bir mac donmedi. hatta en uretken oldugumuz kisimlar oyunun komple sola yigildigi anlardi. o dakikalardaki bir pozisyonda quaresma gobekten yardirip frikik aldirdi. tabii ki kendisi vurdu cunku cok golu var frikikten sdfg... sonrakini benzer yerden talisca kullandi :P
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 cidden duran toptan attığı son gol, geçen sezon ki benfica maçı falandı değil mi? penaltı vardı bi tane de galiba direğe vurmuştu da şansa girmişti. bu kadar kötü olup nasıl her duran topu bu kullanıyor ya aklım almıyor cidden.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Babasi takimin basında olunca oğluna ses çıkarmıyor iste
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Stringray said: senin eleştirin yapıcı mı şimdi? kıçını kaldıramayan lens dediğin adam 15dk oynamasına rağmen daha çok içeri katetti quaresma'dan ve hayvan gibi onlarca faul yapılmasına rağmen ayakta kalıp topu ceza sahasına soktu bir şekilde. quaresma karşısında adam görünce köşe gönderine doğru gidip orta yapacak açı bulmaya çalışıyor. Lens sezon başından bu yana yeterince şans buldu, değerlendirebilse belki şenol ilk 11 oynatırdı. Q7'nin alternatifi olmadığı müddetçe oynamaya devam eder.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Lens toparladı gibi aslında ama iş işten geçti.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 q7'nin alternatifi olarak bakacaksak tek bacağı olmayan hentbolcuyu bile koysan daha çok verim alırsın. en azından ayağından çıkan her 10 toptan 9'u bizim takıma karşı kontraya dönüşüp, takımı ekstra şekilde yormaz. lens'in iyi olup olmaması değil önemli olan, q7'nin yerine oynayıp sonunda rakiplere karşı 11 vs 11 sahaya çıkacak olmamız.
oldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 her actigimda dark ile applein ici tükmük dolu yazilarini goruyom. Adamlar kudurdu resmen. Artik besiktas kaybetsin die dua ettiklerini dusunmeye basladim.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 tatliska ne dosemis beee babel de fena yardirmis masallah
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 oldun said: her actigimda dark ile applein ici tükmük dolu yazilarini goruyom. Adamlar kudurdu resmen. Artik besiktas kaybetsin die dua ettiklerini dusunmeye basladim. Yoo Beşiktaş kazansın istiyorum. Ama öyle geçmişteki başarılarından dolayı da kimseye sınırsız kredi tanımıyorum. Sonra "2 kupayı unutma vefazıslık yapma" pankartı altında tekme tokat birbirine giren insanlar geliyor gözümün önüne.. Takımdaki tüm olumlu şeyleri hocaya, olumsuzları yönetime oyunculara hatta nasılsa (!) taraftara bağlayan tiplerden de değilim. Takımın neresinde kim ne hata yapmış görebiliyorum. Şu kadro Beşiktaş tarihinin açık ara en iyi geniş kadrosu, öyle ki 2 tane 11 çıkıyor 1 tanesi rahat şampiyon olur diğeri ilk 3ü rahat görür. Ama bu kadro öyle ya da böyle geride kalmış durumda, ki bu geride kalma puan olarak değil oyun olarak geride kalmışlık. Yoksa puan farkı 2 maça kapanır ama oyun olarak kötüyüz, net kötü. Bunun sorumlusu da hoca. 30 orta açan Quaresma izlemek istemiyorum ben. 3 kere dikine oynayalım daha etkili oluyoruz. Bu oyunla şampiyon olur muyuz, oluruz ama ben mutlu olmuyorum bu takımı izlerken işte. 15/16 Beşiktaş'ını istiyorum. İşin kötüsü 15/16 Beşiktaş'ını izleyebiliriz de ama net inadı yüzünden yapmıyor işte, sezon başında Burak tribi yaptı haftalarca, volkan şen evladı gelse q7'yi keserdi ilk yedirdiği golde. 3 gol yedirdi üst üste hala kesik yok.. O yüzden diyorum bana CL ile de gelmeyin, isterse CL şampiyonu olsun. Böyle inatcı, taktik değişikliği asla yapmayan, adamcılık yapan ve böyle harika takımı böyle kötü oynatan hoca ile yollar ayrılmalı sene sonunda şampiyon dahi olsak. Ha değişir, gelişir, yeniler kendini, inadı bırakır. 4-2-3-1 den vazgçer, başımın üstünde yeri var. Çünkü çok seviyorum hocayı, çok sevdiğim için de kötü ayrılmak istemiyorum, güzel hatırlamak istiyorum.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Hoca'nın bu seneki performansını beğeniyorum. CL ve lige toplu baktığında gayet iyi. Ben de maç içerisinde hocayı çok eleştiriyorum ama günün sonunda adamın haklı çıktığı bir çok konu oluyor. Hafta içi antrenmanlarda olan biteni bilmememizden bazen hocanın kararlarını garipseyebiliyoruz. Q7'nin iyi bir alternatifi olsa Q7'yi keser dye düşünüyorum ama gördük Lens'i de sezon başından beri.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 ligi nasıl beğendin ben onu anlamadım
Öne çıkan mesajlar