Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

top kapip ezbere kenara pas atiba'nin yaninda oynamak icin fazla luks. o atiba'nin yerine oynayinca yapilacak is. bunu uzun vadede anadolu takimlarina karsi viable buluyorsaniz, love dendiginde akliniza ilk oguzhan gelmiyorsa zaten ucunculuge oynuyorsunuzdur. galatasaray'i bogarken iyi ama sonra aynisini sivas'a oynayip puan vermek var.
Sosyal ağlarda paylaş

ezbere pas mı lel adam oğuzhan kadar iyi pas atıyor neredeyse özellikle orta - uzun mesafede ki oğuzhan'dan daha iyi yaptığı şey topu anında tekte ileri uca iletmek bunu da çok iyi yapıyor, rakip sahaya yığılırken topu alıp anında ileriyle buluşturuyor
atiba yanında oynaması bence de ideal değil ama ya stoperde ya da orta sahada mutlaka oynar medel bu takımda sakatlık ceza vs hariç
Sosyal ağlarda paylaş

adamcılık felan yok asıl oğuzhan tolgay neden oynamıyor demek adamcılık, bok gibi formları var tam anlamıyla şu an nereye oynuyorlar

medel hücum olarak katkı sağlamıyor diyorsun tolgay oğuzhan ne sağlıyor peki? bu sene oğuzhan 17 maç iki asist, tolgay 17 maç bir asist bu arada, ki medel'in bu ikisinden çok daha iyi özellikleri de var takıma daha iyi katkı yaptığı

ligde 13 maç kaldı artık kim formdaysa o oynayacak, tolgay ve oğuzhan'ı form yakalatmaya çalışmanın bir anlamı yok kendileri aldıkları sürede gösterecekler kendilerini ki bugün oğuzhan iyiydi bana göre ikinci devre kaybolunca aldı oyundan
Sosyal ağlarda paylaş

10-11 maclik sure almis tolgay, oguzhan. bence de yetersizler. ben olsam ben de oynatmazdim. ama bugun oynatirdim. dipteki karabuk'e karsi oynatirdim o oguzhan'i. bu kadar cabalarken cikarmazdim. 4-5 atip gececeksin. canlandirmaya calisilan bir oyun duzeni varsa onun firsati bu macti.

medel'in atak varyasyonlarina, yaraticiliga katkisi limitli. verimliligi, iyiligi tartisilmaz ama pas kalitesine falan girdigin anda adamcilik oluyor. atiba'nin yanina yazdiginda (ki bu SG'in tercih ettigi duzen) anda bazi macta artisini goruyorsan bazisinda da eksisini yasiyorsun. iyi olcmek lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

https://twitter.com/_CarltonCole9/status/962404239787134976

Maçla ilgili gerçekten tek iyi şey şu oldu yine.

Gerçi en azından geçen yıl ki gibi oynadık. Bu sezon ki en iyi oyunlardan biriydi. Minimum orta, ortadan dikine ve hızlı vs...

Şaklabana minimum derecede az top gidince takım akıyor. Karabük ciddiye alınacak rakip değil, 5-0 ölçüt olamaz ama oyunun ne olması gerektiğini yine gösterdi.

Köylü Şenor haftaya yine 60 kör ortalı sistemine döner gerçi bu sistemin başarılı olduğunu gördükten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada 5. golde yavşağa yine asist yazıldı diye mastürbasyona başlamış çomar tayfa da yine en leş kararı verip, love sayesinde istatistik yapıyor. orada lens'e oynaması en doğru hareketti.

negredo'nun pozisyonun aynısı, hatte negredo'dan daha yavaş vuruyor lens ama giriyor işte. birinin şanssızlığı, diğerinin şansı.

çağlar çok iyi kalecidir bu arada, bu maçta harikaydı zaten kaç tane net çıkardı. ayaklarını harika kullanır. elazığ'dayken ben çok beğeniyordum hatta buraya da defalarca yazmıştım keşke bjk alsa falan diye yatırım olarak, yedek kaleci vs...

üstüne biraz düşülse çok başka yerde daha iyi bir kaleci olabilirdi.

gerçi halen 21-22 yaşında falan olması gerek. elazığda oynarken 19 yaşında mı neydi ilk senesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo tüm verimli akınları adriano talisca babel yaptı neredeyse, quaresma çizgiye yapışmayıp içeri katedince adriano’ya da alan açılıyor hücumda
bu maç özelinde quaresma olumluydu benim için ama son golden önce ve son pozisyonda love’a vermediği paslarla yine acı tat bırakmayı becerdi yine boş kaleye yuvarlayacaktı love onları
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de q7 yi her hareketinde alkislayan adamlarla ayni tribunde mac izlediğini dusun..

3 tane top ezmis, pas atmamak icin top kaptirmis ilk kornerde kosedeki aptallar elleri kopana kadar alkisliyor..

3 mac ust uste gol yedirdi en cok alkisi aliyor..
Takimin el freni adam..

futbol yerine bacak arasi 183626 metre uzaga dusen rabona gormek isteyenler ciksa tribünden coktan yedege cekmistik q7yi
Sosyal ağlarda paylaş

Size menemenciler müstahak. :D

Topu alıp dikine giden adamı gömüp duruyorsunuz. Quaresmayı böyle kabullenip en fazla verimi almaya çalışıyor Şenol. Quaresma da oyun stili dahilinde elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Bu adam pozisyon ne olursa olsun o rabonayı yapıcak arkadaş siz beklentinizi buna göre ayarlamalısınız.

Beşiktaştan gitse anında rakipte 11 başlayacak adamı bu kadar yermeyelim, ki ayrıca Quaresma olmadığı maçlarda da takımı gördük.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...