arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 top kapip ezbere kenara pas atiba'nin yaninda oynamak icin fazla luks. o atiba'nin yerine oynayinca yapilacak is. bunu uzun vadede anadolu takimlarina karsi viable buluyorsaniz, love dendiginde akliniza ilk oguzhan gelmiyorsa zaten ucunculuge oynuyorsunuzdur. galatasaray'i bogarken iyi ama sonra aynisini sivas'a oynayip puan vermek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 ezbere pas mı lel adam oğuzhan kadar iyi pas atıyor neredeyse özellikle orta - uzun mesafede ki oğuzhan'dan daha iyi yaptığı şey topu anında tekte ileri uca iletmek bunu da çok iyi yapıyor, rakip sahaya yığılırken topu alıp anında ileriyle buluşturuyor atiba yanında oynaması bence de ideal değil ama ya stoperde ya da orta sahada mutlaka oynar medel bu takımda sakatlık ceza vs hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 adamciligin senol'dan, deluzyon'un aykut'dan asagi degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 adamcılık felan yok asıl oğuzhan tolgay neden oynamıyor demek adamcılık, bok gibi formları var tam anlamıyla şu an nereye oynuyorlar medel hücum olarak katkı sağlamıyor diyorsun tolgay oğuzhan ne sağlıyor peki? bu sene oğuzhan 17 maç iki asist, tolgay 17 maç bir asist bu arada, ki medel'in bu ikisinden çok daha iyi özellikleri de var takıma daha iyi katkı yaptığı ligde 13 maç kaldı artık kim formdaysa o oynayacak, tolgay ve oğuzhan'ı form yakalatmaya çalışmanın bir anlamı yok kendileri aldıkları sürede gösterecekler kendilerini ki bugün oğuzhan iyiydi bana göre ikinci devre kaybolunca aldı oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 ozeti izledim de 5-0 bitmis ama 13-0 olurmus karabuk sahaya cıkamamıs asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Antreman takimi abi karabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 10-11 maclik sure almis tolgay, oguzhan. bence de yetersizler. ben olsam ben de oynatmazdim. ama bugun oynatirdim. dipteki karabuk'e karsi oynatirdim o oguzhan'i. bu kadar cabalarken cikarmazdim. 4-5 atip gececeksin. canlandirmaya calisilan bir oyun duzeni varsa onun firsati bu macti. medel'in atak varyasyonlarina, yaraticiliga katkisi limitli. verimliligi, iyiligi tartisilmaz ama pas kalitesine falan girdigin anda adamcilik oluyor. atiba'nin yanina yazdiginda (ki bu SG'in tercih ettigi duzen) anda bazi macta artisini goruyorsan bazisinda da eksisini yasiyorsun. iyi olcmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 şl maçı oynıcan, onun provasını yapman lazım, karabük e karşı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 https://twitter.com/_CarltonCole9/status/962404239787134976 Maçla ilgili gerçekten tek iyi şey şu oldu yine. Gerçi en azından geçen yıl ki gibi oynadık. Bu sezon ki en iyi oyunlardan biriydi. Minimum orta, ortadan dikine ve hızlı vs... Şaklabana minimum derecede az top gidince takım akıyor. Karabük ciddiye alınacak rakip değil, 5-0 ölçüt olamaz ama oyunun ne olması gerektiğini yine gösterdi. Köylü Şenor haftaya yine 60 kör ortalı sistemine döner gerçi bu sistemin başarılı olduğunu gördükten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 haftaya kümede kalma mücadelesi veren fofana'lı, eto'lu, jahovic'li, orkan'lı konya ile deplasmanda oynuyoruz değil mi o kadar 1-1'lik bir maç ki bastı bile şu an sıkıntısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 valla eskisi gibi imkanım olsa, bet borsası kupon satma vs. şimdiden beraberliği almak gerek yüksek orandan. maça doğru deli kar getirir sadfds o maç sabaha kadar oynansa 1x konya yenilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 bu arada 5. golde yavşağa yine asist yazıldı diye mastürbasyona başlamış çomar tayfa da yine en leş kararı verip, love sayesinde istatistik yapıyor. orada lens'e oynaması en doğru hareketti. negredo'nun pozisyonun aynısı, hatte negredo'dan daha yavaş vuruyor lens ama giriyor işte. birinin şanssızlığı, diğerinin şansı. çağlar çok iyi kalecidir bu arada, bu maçta harikaydı zaten kaç tane net çıkardı. ayaklarını harika kullanır. elazığ'dayken ben çok beğeniyordum hatta buraya da defalarca yazmıştım keşke bjk alsa falan diye yatırım olarak, yedek kaleci vs... üstüne biraz düşülse çok başka yerde daha iyi bir kaleci olabilirdi. gerçi halen 21-22 yaşında falan olması gerek. elazığda oynarken 19 yaşında mı neydi ilk senesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Bende dün Altınordu maçını izledim Erce Kardeşler nasıl öyle akıyor ya. Bence ne olursa olsun onu almalıyız. 20 sene kaleci sorunumuz kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 maçı izledim, özetini de izledim. Quaresma maçın net adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Medel, talisca varken yavaş. 20 tane atak öldürdü yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Robert_Poche said: maçı izledim, özetini de izledim. Quaresma maçın net adamı lol q7'yi beğenen sirklere gidip top çeviren animatörleri falan izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Adama nefretinizden dolayı futbol izlemeyez olmuşsunuz. Tüm akınlarımızda adam var, Q7 olmasa bugün belki yine kazanamayacaktık. Adam ya topu taşımış ya asist yapmış. Sirk, maymun vs espirilerin de çok yaratıcı. Hepiniz Şenol'dan iyi biliyorsunuz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 yoo tüm verimli akınları adriano talisca babel yaptı neredeyse, quaresma çizgiye yapışmayıp içeri katedince adriano’ya da alan açılıyor hücumda bu maç özelinde quaresma olumluydu benim için ama son golden önce ve son pozisyonda love’a vermediği paslarla yine acı tat bırakmayı becerdi yine boş kaleye yuvarlayacaktı love onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 tabi gonul ister q7nin yerine ronaldo olsun ama olmuyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 q7'nin yerine burhan eşer olsa daha faydalı olur, ronaldo isteyen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 adamın iki senedir tek faydası pepe'yi takıma getirtmek oldu. başka hiçbir olayı yok pozitif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 K.rt Burhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 q7 ye laf edenlerle aynı forumda yazmaktan utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Bir de q7 yi her hareketinde alkislayan adamlarla ayni tribunde mac izlediğini dusun.. 3 tane top ezmis, pas atmamak icin top kaptirmis ilk kornerde kosedeki aptallar elleri kopana kadar alkisliyor.. 3 mac ust uste gol yedirdi en cok alkisi aliyor.. Takimin el freni adam.. futbol yerine bacak arasi 183626 metre uzaga dusen rabona gormek isteyenler ciksa tribünden coktan yedege cekmistik q7yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Size menemenciler müstahak. :D Topu alıp dikine giden adamı gömüp duruyorsunuz. Quaresmayı böyle kabullenip en fazla verimi almaya çalışıyor Şenol. Quaresma da oyun stili dahilinde elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Bu adam pozisyon ne olursa olsun o rabonayı yapıcak arkadaş siz beklentinizi buna göre ayarlamalısınız. Beşiktaştan gitse anında rakipte 11 başlayacak adamı bu kadar yermeyelim, ki ayrıca Quaresma olmadığı maçlarda da takımı gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar