applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 bu boktan lige tek ön libero bile fazla abi. daha önce de söyledim 17 takım içinde 3-4 tanesi dışında zorlayacak takım yok. kalanına böyle fark atarsın. o 3-4 takıma da 4-2-3-1 oyna yine kalan çöplere bam-bam-bam ayrıca sosa da ön libero oynamış milan'da bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Frantic said: Su an hala kaliteli bir santrfor lazim. Bjk gol atamazsa krize girer gol yerse degil. Pepeli savunma ama ilerde cenkle oynarsak senete advocaat feneri gibi olmamiz muhtemel sdfg Santrfor lazım ama gol atamayınca krize falan girmiyoruz. 90dakika aynı şekikde oyun disişlinini bozmadan oynuyoruz. Kritik bursa maçı en yakın örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Wispy said: Sosa nefretini pek anlamıyorum. Tamam adam başta bonservisi kopartmaya çalıştı ama en sonunda 7,5M euroya gitti. Sosa'ya olan öfkenin 100 katı Gomez'e olmalı. Gomez tiriviri yapmadi dansozluk etmedi. Sosa geldim gittim antremana cikmam dedi sonra mecburen cikti falan. Gomez bu kadro degismezse kalmam burda dedi. Kadronun degisecegine inanmadi ve gitti. Sonuc da para kazandirmadi ama dedigini yapti adam. Oteki kivirdi durdu ama gene de istedigimizi almis olmamiz yaptigini degistirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 applev0dka said: Sosa gelse 4-4-1-1 oynar miyiz ? Fabri Gg-marcelo-pepe-adriano Q7-sosa-ozzy-babel Talisca Gölcü hemen pepeyi koymuş stopere. dur olm KAP gelsin bi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 oldun said: Wispy said: Sosa nefretini pek anlamıyorum. Tamam adam başta bonservisi kopartmaya çalıştı ama en sonunda 7,5M euroya gitti. Sosa'ya olan öfkenin 100 katı Gomez'e olmalı. Gomez tiriviri yapmadi dansozluk etmedi. Sosa geldim gittim antremana cikmam dedi sonra mecburen cikti falan. Gomez bu kadro degismezse kalmam burda dedi. Kadronun degisecegine inanmadi ve gitti. Sonuc da para kazandirmadi ama dedigini yapti adam. Oteki kivirdi durdu ama gene de istedigimizi almis olmamiz yaptigini degistirmiyor. sosa'ya saygım gomez'den daha büyük. gomez'i daha çok sevmiştim, daha çok nefret ettim. vizyonlu vizyonlu konuşup wolfsburg'a gidip playout oynadı adam. kalsa belki EL finali oynardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Terordur darbedir ulkenin yasamadigi sacmalik kalmadi. Ne bekliyodun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Su gun bile sen iimkanin olsa almanyaya gitmez misin de gomeze gitmeyi cok goruyosun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Ben yilda 3m euro kazandam birak turkiyeyi romanyanin dogusuna gecmem, yunanistanmis bulgariatanmis falan uzak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Esh said: Su gun bile sen iimkanin olsa almanyaya gitmez misin de gomeze gitmeyi cok goruyosun sdfg ben bu darbe-terör öncesi de gitmek istiyordum zaten. şuan gidecek kadar parayı bulsam durmam bu orta doğu çukurunda. ancak adamın sözleri ile yaptıkları tutmadı birbirini. terör falan filan demedi. CL'de iddialı olalım, iş yapalım ona göre takım kuracaksan varım dedi. sonra gitti kümede kalmaya oynadı. yoksa gitsin avrupa'da oynayan bir takıma, şampiyonluk kovalayan bir takıma kimse kızmazdı. GOMEZ LAN adam, son 10 yılın en büyük 10 golcüsünden birisi adam. Belki de ona yakıştıramadığım için böyle kızıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Abi adam evli ve cocuklu. Hayatinda toptan daha onemli varliklar var artik. Babam gibi gozukse de 85liymis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Utku'nun bonservisini almışız, 4 yıllık sözleşme yapmışız. Umarım bu sene daha çok süre alır ve kaleye geçer. Sosa gelirse eskiye göre daha çok iş yapar çünkü orta sahanın ortasında ve DMC olarak çok fazla görev yaptı bu sene ve adapte olmayı öğrendi. Zaten savunması iyiydi, TR'de Atiba yedeği olarak bile alınabilir lig standartlarında vs... Tabii eski sözleşmesini bile vermeyeceksin. 2 milyondan fazla vermeyeceksin, kaçan giden adama ödül diye arttırma yapmamak gerek sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Kacan giden adam 7.5m a satildi abi? Simdi 500k ya kiralasak ne efsane olur ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 applev0dka said: Esh said: Su gun bile sen iimkanin olsa almanyaya gitmez misin de gomeze gitmeyi cok goruyosun sdfg ben bu darbe-terör öncesi de gitmek istiyordum zaten. şuan gidecek kadar parayı bulsam durmam bu orta doğu çukurunda. ancak adamın sözleri ile yaptıkları tutmadı birbirini. terör falan filan demedi. CL'de iddialı olalım, iş yapalım ona göre takım kuracaksan varım dedi. sonra gitti kümede kalmaya oynadı. yoksa gitsin avrupa'da oynayan bir takıma, şampiyonluk kovalayan bir takıma kimse kızmazdı. GOMEZ LAN adam, son 10 yılın en büyük 10 golcüsünden birisi adam. Belki de ona yakıştıramadığım için böyle kızıyorum Her zaman planlandığı gibi gitmiyor işler. Filipescu (ki çok iyi adamdı) da 99'da Galatasaray'dan "Daha büyük hedefleri olan bir takımda oynamak istiyorum, burası beni kesmiyor" diyerek ayrılıp Betis'e gitmişti. Hemen ayrıldıktan sonraki sene Galatasaray UEFA kupasını kazandı, Filipescu'ysa Betis'le beraber İspanya liginde küme düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 fenerin 5m getiremediği adamı 1.5m a getirsek ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 valla sosa boşasın karıyı bonservisini alsın, 2m'a başlasın yarın forvet felan istemez, talisca'yı oraya çek cenk var babel oynayabiliyor vs adem küçük'ü al türkiye kupası'nda oynasın aşağıdaki kadro ligin 3-4 takımı hariç hepsine fark atar kalan takımlara ve şl'de felan da atiba'yı orta sahaya eklersin, oğuzhan / tolgay'dan biri kenara gelir fabri gg marcelo pepe adriano oğuzhan sosa tolgay quaresma talisca babel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Ya sosa çok ayak bacak yaptı karısıyla beraber. Yok yeni çocuğumuz oldu olacak. Terörö vs. Bonservis düşürmeye kalktı aklınca her fırsatta beni bırakın ben gideyim diyerek. Biz salak olsaydık gayet 1-2 milyona Milan a giderdi. Adam gibi deseydi, kardeşim Milan büyük takım, çocuklarım da bu ortadoğu lağımında büyüsün istemiyorum siz bir yol bulun Milan ile anlaşin. Ama bunu bizim yönetime deseydi, Milanlilarin gazına gelip bangır bangır medyada ve menajeri ile vs de yapmasaydı. Elbette saygımız var terörden dolayı gitmek isterse, ve hatta kolaylık da gösterilir ama çakallık yapana değil. Gomez olayında ise adamın seçeneği vardı. İsterse bize gelecekti isterse başka bir takıma. Başka bir takım ve ülkeyi seçti. Bize para kaybettirmedi. Bu 500k olayi zaten gomez i bağlamaz. Ondaki olay tamamen terör ve kendi ülkesinde olmak istemesi. Saygı duyarız. Tek yavşaklık işte bizi oyalamasi idi. Onda da affedilir abi kolay bir karar değil. Gomez de biliyordu yani Beşiktaş kariyeri için iyi olacaktı Wolfsburg ise hayatı için. Adam hayatı seçti. Bak dönüp de arkasına bakmıyor. Tatlı bir anı hem o bizim için hem de biz onun için. Sosa ise 1 sene önce kaçtığı ülkeye dönmek istediği söyleniyor. Çünkü kariyeri bitecek orada kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Abi ne yavsakligi. Adam kararimi verene kadar aciklama yapmadi iste. Gitmek istiyorm kalmak istiyorm vs gibi dansoz dansoz aciklamalarda yapmadi. Gomeze laf eden das olur das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Sosaninda kariyeri bitsin. Bonservissiz ve dusuk maasla geliyosa gelsin. Gelmiyosa yallah yedek kulubesine. Bizim ona cok buyuk bir ihtiyacimiz yok. Asil ihtiyac ultra kaliteli bir stoper ve forvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Abi biz kadroyu son hafta kurduk. Degil gomez kimse beklemiyordu bir anda bu kadar kaliteli oyuncunun son anda katilacagini. Gittigi takimda sezon ortasinda kuculmeye gitcez dedi. Turkiyenin durumundan bagimsiz olarak o anki durumuna bakinca bile adamin gitmesi bir mantik icinde. Sadece isler istedigi gibi gitmedi.Hata yaptigi icin birinden nefret etmiyorum genel olarak. Ama sosa resmen dansözluk yapti menejerinin soyledigi saflari soyledi kukla gibi.Mesela mehmet ekici fenere gitcem ya simdi ya 6 ay sonra ne yaparsaniz yapin dedi kesti atti.Sacma sapan triplere sekillere girmedi. Yoksa bende katiliyorum gomez gitmeseydi aboubakarin ve cenkin verdiginin iki katini verirdi.Adam makine gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 cicibeybe said: Abi ne yavsakligi. Adam kararimi verene kadar aciklama yapmadi iste. Gitmek istiyorm kalmak istiyorm vs gibi dansoz dansoz aciklamalarda yapmadi. Gomeze laf eden das olur das. Yok lan onu da kızarak söylemedim zaten de baya baya uzattı. İki kere fln ek süre istedi. Hani transfer yapın kalayım dedi e yaptık kalmadı sdf. Ama işte bombalar bombalar kızamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Abi sadece bomba degil. Fiko pazarda aksami bekleyen alici. Satilmak istenen bir oyuncunun fiyatindaki pazarlik imkani agustosta hazirana kiyasla cok daha fazla. Gomez kadro bekliyor karar icin, fiko transfer doneminin sonlarini bekliyor hahaha. Fikonun yavsakligi daha cok ama kafasi iyi basiyo bu ise adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 DarKRideR said: Utku'nun bonservisini almışız, 4 yıllık sözleşme yapmışız. Umarım bu sene daha çok süre alır ve kaleye geçer. Sosa gelirse eskiye göre daha çok iş yapar çünkü orta sahanın ortasında ve DMC olarak çok fazla görev yaptı bu sene ve adapte olmayı öğrendi. Zaten savunması iyiydi, TR'de Atiba yedeği olarak bile alınabilir lig standartlarında vs... Tabii eski sözleşmesini bile vermeyeceksin. 2 milyondan fazla vermeyeceksin, kaçan giden adama ödül diye arttırma yapmamak gerek sadfsad atibanın yedeği olarak sosa sadhsjdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 cicibeybe said: Abi sadece bomba degil. Fiko pazarda aksami bekleyen alici. Satilmak istenen bir oyuncunun fiyatindaki pazarlik imkani agustosta hazirana kiyasla cok daha fazla. Gomez kadro bekliyor karar icin, fiko transfer doneminin sonlarini bekliyor hahaha. Fikonun yavsakligi daha cok ama kafasi iyi basiyo bu ise adamin. Senol gunes in kansere karsi sigortasini da yapmistir sdfghsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Abi ikisi de gelmesin. Gelirse diğer bütün topçular yapar benzer yavşaklıkları. Gittikleri yerde sürünsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 berk sırf sana inat 4-4-2 oynayalım ilerde çift forvet Gomez-Burak sdafasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar