Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 ne alaka abi o programı izlersen onun nasıl geyik oldugunu anlarsın gülün geçin abi sizle dalga geçenle : )
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 şenol güneş > milli takım tayfun korkut > bjk doğru mu?
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 negredo 35 atarım demedi zaten, 35 hedefim dedi. onu atarım, yaparım diye lanse eden medya ve bjk'nin kendi taraftar kitlesi, kendi medyası hatta. neyse sıkıntı o değil. Biyik said: şenol güneş > milli takım tayfun korkut > bjk inş ilk kısım doğrudur plx doğrudur.
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Biyik said: şenol güneş > milli takım tayfun korkut > bjk doğru mu? evet imzalar simdi atildi ntv spor canli yayinliyor
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 DarKRideR said: negredo 35 atarım demedi zaten, 35 hedefim dedi. onu atarım, yaparım diye lanse eden medya ve bjk'nin kendi taraftar kitlesi, kendi medyası hatta. neyse sıkıntı o değil. Biyik said: şenol güneş > milli takım tayfun korkut > bjk inş ilk kısım doğrudur plx doğrudur. ins sg ile bi 10 sene daha devam ederiz de timarhaneye kapatilirsin dark :D
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 şg ile sözleşme yenilenirse dark ilk seferinde uçağı vodafone arenaya çakar valla sdsafafa
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 2019a yenilenmedi mi zaten
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 onun umudu şuan şampiyonluk gelmezse kovulması o yüzden
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 aynen sadfsdasda kovulmaz ama artık, o yüzden devam 2 sene daha sövmeye :(
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 lan zaten üst üste 2 sene şampiyon olmuş, 3.yü de olabilecek. takımı ilk defa CL'den çıkaracak, muhtemelen de lider olacak yapacak adamı kovmasınlar bir zahmet..
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 abi ben ona yapmış, olmaz diye bakmıyorum ya. büyük takım mentalitesinde böyle yaptığı için şans tanımaya devam etmek olmamalı. yani şans tanınır ama göz göre göre hata yapmasına göz yumulmamalı diyeyim. arsenal mesela göz yumuyor yıllardır, halleri ortada. ingilterede bile kimse takmıyor artık neredeyse. yani halen büyük ama şampiyonluk yarışına giremiyorlar bile atıyorum. çünkü sebep belli hoca. ŞG ve BJK en fazla TR'nin Arsenal'i olur bu kafada, yani arada sırada şampiyon oluruz ki yeterli esasen ama ben imkan varken sürekli en tepeyi istiyorum işte. Ben cidden hocanın şu ligi siktir edip, sadece ŞL'ye hazırlanmasından cidden tiksiniyorum. Hak yemesinden tiksiniyorum. kenarda sürekli forma bekleyen adamların küstürülmesinden tiksiniyorum. hak edenin değil sürekli q7'nin tosic'in forma giymesinden tiksiniyorum. Büyük takım eğer kendini ileriye taşıyacağına inanmıyorsa başarılı hocasını gayet gönderebilir. Bayern işte Jupp reyiz ile ŞL aldığı sezon gönderdiler, yerine Guardiola getirildi. Niye belli çünkü bu adamın maksı bu dahası da olmaz. Ha Guardiola da bi adım üstüne çıkamadı o kupa daha gelmedi ama ligde mesela tartışmasız dominasyon yakalamıştı. O süreçte yönetim eğer yeni jenerasyonun filizini atabilseydi şuan mesela halen o dominasyon devam ederdi. ŞG ya kendisine gelsin diyeceğim gelmez, ya da gönderilsin işte bu kadar basit. Yoksa takım hep bu seviyede kalacak. Bu seviyede yeterli bir seviye değil eldeki kadro ve oyuncu kalitesini devam ettirmek için. sıkıntı o zaten. geçen seneki bjk mesela önemli değildi. şuan net şekilde ülkenin en iyi kadrosu bjk. tarihin en iyi 5 kadrosundan biri tr'deki falan ki zorlasak ilk 3 yapar belki. ama işte ligdeki oyun ortada...
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 iyi de abi PL'de 10 yıldır sıçan venger ile şurda 12. haftası geride kalmış ligi karşılaştırıyorsun sen de. şenol hoca başaramadı diyelim, kötü olduğu, hatalı olduğu görüldü, buna rağmen ısrar edilirse eğer, o zaman dediğin mantıklı olur. şuan dünya üstünde hiç bir takım bu durumdaki bir hocaya yol vermez, veremez. ama bu sene şampiyonluk gelmez, seneye de kötü başlarız o zaman konuşuruz dediğini.
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Abi hep bu seviyede kalmasi bence BJK icin baya iyi. Cok uzun suredir yaris disiydik hem avrupada hem ligde. Sen bundan otesi olmaz diyorsun, potansiyel bu diyorsun. Her sey adim adim olur, bir kac sene araliksiz CLye gidelim ilk once, sonra daha fazlasini istemeye baslariz. He gidemeyiz, 2 sene sampiyonluk gelmez, 2019da yenilenmez adamin kontrati olur biter.
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 fikret orman kendi dönem sonuna uzattı şg sözleşmesini o zamana kadar ikisi de kalır net şekilde. 2019'a kadar bir avrupa kupası gelirse ikisi de devam eder. gelmezse fikret orman bırakır zaten tekrar aday olmaya sınırlama da kendisi getirmişti. kupa gelirse tüm camia devam et der ikna ederler. ligdeki genel isteksizlik bence 2 sene şampiyon olmaktan geliyor. kadroda biraz revizyon lazımdı o yapılmadı, revizyon olmasa bile yeni gelenler lig için monte edilip onlar gazlanabilirdi. pepe, adriano, atiba, babel, quaresma gibi adamlar tr'deki yabancı seviyesine göre karakterli oynayıp işlerini ciddiye alıyorlar ama yanda şl de olunca doğal olarak istek düşüyor. lens, negredo, medel, orkan, tolgay gibi adamlar ligde daha çok süre almalı aç olan bunlar. sorun bence şg'nin bu adamlarla fazla uğraşmak istememesi. bunları gidip ztk maçlarına koyacak şimdi meh yani.
enrique Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 şenol güneş'in beşiktaş'ı bıracağı gün muhtemelen eski şerefli ikincilikli dönemlerimize döneriz. 8-9 senede 1 şampiyonluk mis gibi her sene şamp stresi yok, kafa rahat olur sadadaads
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=KPV_9CooGR4 çok güzel bi video olmuş
mascio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 herifin her videosu mükemmel zaten. gerçekten bazı maçlardan sonra beklemeye başladım artık yeni videoları. youtube'da video beklediğim tek kişi olabilir. kim yapıyor acaba prodüksiyonunu onu merak ediyorum. kurgusunu falan kendi yapıyorsa gerçekten acayip bir adammış.
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 mascio said: herifin her videosu mükemmel zaten. gerçekten bazı maçlardan sonra beklemeye başladım artık yeni videoları. youtube'da video beklediğim tek kişi olabilir. kim yapıyor acaba prodüksiyonunu onu merak ediyorum. kurgusunu falan kendi yapıyorsa gerçekten acayip bir adammış. videoların altında, editlerini kim yapıyor yazıyor.
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Babel sanirim bir ara rap de yapmis :D Arkadaslar gostermisti.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 bizim maç niye yarın yahu pazar yapsalar ya ibişler dinlense idik
madcow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 kupa macı yok mu? salı gunuyle bir sonraki kupa macının tam ortasındaki gun cumartesi olmuyor mu?
Öne çıkan mesajlar