enrique Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 falcao-sidibe kadroda yokmuş monaco'da. babel tek başına yok edecek sanırım monacoyu yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 akşam başlığı açıcam işteyim şimdi açanı döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 mmmph hemen açayım da biraz bana şiddet uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Muslera ve valbuenanin kufurunde hedef birisi olmadığı için sevk yokmuş.. O çocuğu diye hakeme sovecegine sinirlenince arkanı donup o çocukları (çoğul, genel) dersen sevk yok hedef olmadigi için Tribünde bagirilan hepiniz o cocugusunuz sözünün hepinizi kismini atip tribun kapatmadan kufur edilebilir o zaman guzelmis bu is.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 applev0dka said: Peregrin said: goldbären said: rid1 neden hdp videolarının altına "iyi olmuş vurun kahbeye teföris orosbu" yazan ırkçılar seviyesinde "tease" postlar atıyorsun? hadi gsli olan meçzup, sen niye böylesin? futbol topiklerine girip yazan biri değilim ama dışarıdan bakınca benzer bir muamele hiç farkı yok. fenerlinin dişine kan deydi korkun. artık böyle abi. aptallıklara aynı seviyede cevap verip ekstradan nöron kullanmıyorum. 5 iq yetiyor beşiktaş başlıklarına. kafa akpli kafasıyla aynı çünkü "önümüze set çekiyorlar, dünya bize düşman, beşiktaşı alt edemeyeceksiniz." 2 sene önce 17v1, hörkös bözö dösömön diye gezenler 2 senede aydınlanma yaşamış.. 5iq ile yaza yaza futbol başlıklarını bu hale de sen getirdin. sanki 1 tane maç ile ilgili yorumu varmış da, 1 tane teknik taktik analiz yapmış da. bir tane kadro değerlendirmesi yapmış, takımın oyununu yorumlamış gibi.. soktuk, sapladık, ezdik, zaa, ağlaklar, tinerciler, cahiller dışında mesajı olmayan adamın takındığı havalara bak https://www.youtube.com/watch?v=1TqD-5EUW8k https://www.sondakika.com/haber/haber-besiktas-kulubu-baskani-orman-besiktas-asagi-10180386/ Millete sallayıp aslında yapanın kendi başganı olduğunu bilmemek. Nası bi fail, nası bi rezil. Çok fena. Gene başkaları adına utandık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 köyün yeni delisi bu galiba ?? 1 fikret orman'ın velisi ben miyim ? Onun söylediklerinden dolayı ben sorumluluk duyayım ? utanayım, rezil olayım ? 2 benim ile rıdvanın arasındaki tartışmanın fikret ormanın açıklaması ile alakası ne ? rıdvan'ın yıllardır trollemek için mesaj atmıyormuş gibi "bundan sonra böyle" şekli koymasına cevap vermem ile nasıl bağladın ? 3 bundan sana ne ?? 4 sana adam akıllı cevap vermeye çalıştığım için deli ben miyim acaba ? 5 bay bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 canerin cezasına indirim gelmemiş 6 maç onanmış. let the chaos begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Yıkmaya başlasana elma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 sen ne diyorsun değişik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 elma build up guzel ama 6 7 8'i unutmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 asdasjfklasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 applev0dka said: köyün yeni delisi bu galiba ?? 1 fikret orman'ın velisi ben miyim ? Onun söylediklerinden dolayı ben sorumluluk duyayım ? utanayım, rezil olayım ? 2 benim ile rıdvanın arasındaki tartışmanın fikret ormanın açıklaması ile alakası ne ? rıdvan'ın yıllardır trollemek için mesaj atmıyormuş gibi "bundan sonra böyle" şekli koymasına cevap vermem ile nasıl bağladın ? 3 bundan sana ne ?? 4 sana adam akıllı cevap vermeye çalıştığım için deli ben miyim acaba ? 5 bay bay 6-Babel 7-Babel 8-Crouch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 9 vardar ovası 10 östersunds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 oha adam emek harcamış takımın adını doğru yazmış.. respect ben öste yazınca bir gülme geliyor österasdadwa oluyor takımın adı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Czentovic said: applev0dka said: köyün yeni delisi bu galiba ?? 1 fikret orman'ın velisi ben miyim ? Onun söylediklerinden dolayı ben sorumluluk duyayım ? utanayım, rezil olayım ? 2 benim ile rıdvanın arasındaki tartışmanın fikret ormanın açıklaması ile alakası ne ? rıdvan'ın yıllardır trollemek için mesaj atmıyormuş gibi "bundan sonra böyle" şekli koymasına cevap vermem ile nasıl bağladın ? 3 bundan sana ne ?? 4 sana adam akıllı cevap vermeye çalıştığım için deli ben miyim acaba ? 5 bay bay 6-Babel 7-Babel 8-Crouch ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 caner küfür etti diye sahamızı kapatmamışlar ucuz yırttık yine asdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Sahaya sirrimizi donup o çocuğu dersek kapanmayacak sanirim saha. Hedef kisi yok 50m uzakta hakem diye. Nays karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 hakem lehimize karar vermezse kafasını yarabilioz galiba. nasılsa blok kapanıyor, rotasyonlu bi şekilde biletleri devrede devrede aynı blok haftalarca hakem kafası yarabilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 deneyin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Gole giderken rakip kalecinin kafasina biseyler de atabiliriz bak o da ise yarar.. Oyunu kuralina gore oynamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Anaa bugun basakcity’nin maci varmis, umarim Avci dersini almistir da bu seferki kadroyu once BJK’ye danismistir cikarabilir miyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 bu hafta bizle maçı yok ki. tam kadro çıkar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Hala mi ayni sey ahhah. Olm adamlar tam kadro cikacaklardi sizin maca ne olursa olsun tam kadro ciktilar. Burada Besiktas'i ne ilgilendiriyor biri aciklayiversin. Ekstradan yorulmadilar diye aglamak priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 istediği kadroyla çıkar abi adam bize ne. sadece bu hafta da bjk maçı olsa yine yedeklerle çıkardı avrupa maçına onu diyorum asdadsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 he kesin öyle yapardı sadsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar