Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın açıklanacak sanırım, gerci tedbirli sevk olduğu için zamanları da bol da.

bakalım "görüntülere göre" ifadesini nasıl yedirecekler cezanın içine, öyle olursa ileride bir çok cezanın önü açılır.
Mesaj tarihi:
görüntüden değildi abi o.

tosic'in kırmızıdan sonra soyunma odası girişinde beklemesi gibi RvP'nin olayı da gözlemci raporunda vardı.

Görüntüden verilmiş olsa zaten şimdi ilk defa böyle bir şey oluyor diye konuşmazdık.

cezanın miktarına gelirsek bence en az 3-4 maçı var. ama dediğim gibi hukuksuzluk olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Mesaj tarihi:
asfsadfsads yine mi bu

saniyenin yarısı kadar bir sürede elini şortuna sokup çıkartan van persie ile formasını çıkarıp elini donuna sokup elleri taşaklarında taraftarlara doğru koşan nouma karşılaştırılıyor.

ulan van persie savundurtuyosunuz şurda bana yemin ederim midem bulandı bu herif 21 milyon tl alıyor lan senelik :(
Mesaj tarihi:
bu arada şimdi aklıma geldi.

melo bir twitten ceza yemişti dimi ?

yani canerin sevki görüntü değil de, attığı twiti itiraf olarak kabul edip onun üstünden ceza verebilirler ??

bak bu ilginç olur işte
Mesaj tarihi:
abi işte efendi bjk diye bu yüzden deniyor. yapılan hataları kabul edebiliyor bjk taraftarı-camiası. forumda bile tüm bjkliler ceza alsın caner suçlu diyebiliyor, öte yandan fbliler şu hareketi savunuyor, gsliler fetö ilişkisini kabul etmiyor falan.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ağladıysan çık da abilerin adam akıllı konuşsun.

evet çok adam akıllı konuşuyorsunuz sahiden.

hadron çarpıştırıcısına hangi somunu takalım diyorlar sanki sdf
Mesaj tarihi:
konuşulan konunun öneminden bahsetmedim farkındaysan.

adam akıllı konu ile ilgili düşünüp, fikir ortaya koymaktan bahsettim. boş trol yapmak değil de.

sen daha bunu bile anlamıyorsun ki, kime laf anlatıyorum ben
Mesaj tarihi:
Van Persie pozisyonunda adam vites atmış hızlıca. Buna ceza verilmez yapmayın etmeyin =)

Caner'in net 3 maç cezası var bu arada, açık açık küfüretti adam.(Hala diyorum bu arada iyi de etti) ama Caner'e bu cezayı verirken Mete Kalkavan'a da düşük not verecek MHK. kızağa çekecek, ortalamasını düşecek.
Mesaj tarihi:
sardalya said:

Su macin ikinci yarisini izleyeyim biara, ilk yari iyi miydi bilmiyorum cunku hakemlik pozisyon bile olmadi

Olay bu zaten izlemesen de olur. Haha soyle gelip caktirmadan dogru yapan yorumlara bayiliyorum.
Mesaj tarihi:
Llama said:

daha ne oyun oynanacak bu bjk ye bilmiyorum : )
efsane yıl izliyoruz
cem papila v2.

Iki senedir dekoder satislari cok dustu abi ondandir, kabul etmekten baska yapacak birsey yok haklisin. Besiktas'a bu ulkede 3 sene ustuste sampiyonlugu yar etmezler...

Oh wait..
Mesaj tarihi:
taliscaya "senin ananı s...cem" diyen volkan geziyor, talisca adliyede ifade veriyor..

minimum cezası 2 maç olan maddeden sevk edilen alper 1 maç, babel 2 maç ceza alıyor.

şimdi saha kapatma cezasını da görücez, samsundaki maçta Beşiktaş'ın istanbuldaki stadını kapatanlar hakem kafası yaran gs'lerin kaç maç sahasını kapatacak..

bu arada burak'ın sakatlandığı haftada köy takımına karşı 4-0 kazanan ts'de rodellaga kırmızı görmüş ;) hayırlı işler
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...