applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 daha ziyade hukuksuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 adilik şerefsizlik. beşiktaşı üzmeyin efendiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 ağladıysan çık da abilerin adam akıllı konuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 oooo manyaq laf qanqa.. apple bırak laf atmayı sen besledikçe geliyorlar buraya bırak boşver hacı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 yarın açıklanacak sanırım, gerci tedbirli sevk olduğu için zamanları da bol da. bakalım "görüntülere göre" ifadesini nasıl yedirecekler cezanın içine, öyle olursa ileride bir çok cezanın önü açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 van persie'ye görüntüden ceza verilmişti zaten geçen sene dil çıkardı diye. dil çıkarma 1 maç ise anaya avrada küfür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 görüntüden değildi abi o. tosic'in kırmızıdan sonra soyunma odası girişinde beklemesi gibi RvP'nin olayı da gözlemci raporunda vardı. Görüntüden verilmiş olsa zaten şimdi ilk defa böyle bir şey oluyor diye konuşmazdık. cezanın miktarına gelirsek bence en az 3-4 maçı var. ama dediğim gibi hukuksuzluk olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 http://www.imgim.com/sadfgdds.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 asfsadfsads yine mi bu saniyenin yarısı kadar bir sürede elini şortuna sokup çıkartan van persie ile formasını çıkarıp elini donuna sokup elleri taşaklarında taraftarlara doğru koşan nouma karşılaştırılıyor. ulan van persie savundurtuyosunuz şurda bana yemin ederim midem bulandı bu herif 21 milyon tl alıyor lan senelik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 yapılan hareket için süre önemli mi? caner de alt tarafı 3-4 sn küfür etmiş diye mi savunma yapacağız sadadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 ehehehe çok komiksin evet rvp'nin şortunu düzelttiği gayet net sonuçta ceza da almadı. oyna devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 bu arada şimdi aklıma geldi. melo bir twitten ceza yemişti dimi ? yani canerin sevki görüntü değil de, attığı twiti itiraf olarak kabul edip onun üstünden ceza verebilirler ?? bak bu ilginç olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 abi işte efendi bjk diye bu yüzden deniyor. yapılan hataları kabul edebiliyor bjk taraftarı-camiası. forumda bile tüm bjkliler ceza alsın caner suçlu diyebiliyor, öte yandan fbliler şu hareketi savunuyor, gsliler fetö ilişkisini kabul etmiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 applev0dka said: ağladıysan çık da abilerin adam akıllı konuşsun. evet çok adam akıllı konuşuyorsunuz sahiden. hadron çarpıştırıcısına hangi somunu takalım diyorlar sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 konuşulan konunun öneminden bahsetmedim farkındaysan. adam akıllı konu ile ilgili düşünüp, fikir ortaya koymaktan bahsettim. boş trol yapmak değil de. sen daha bunu bile anlamıyorsun ki, kime laf anlatıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Van Persie pozisyonunda adam vites atmış hızlıca. Buna ceza verilmez yapmayın etmeyin =) Caner'in net 3 maç cezası var bu arada, açık açık küfüretti adam.(Hala diyorum bu arada iyi de etti) ama Caner'e bu cezayı verirken Mete Kalkavan'a da düşük not verecek MHK. kızağa çekecek, ortalamasını düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Su macin ikinci yarisini izleyeyim biara, ilk yari iyi miydi bilmiyorum cunku hakemlik pozisyon bile olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Talişka neden adliyeye getirilmiş? Gazeteci mi dövmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 daha ne oyun oynanacak bu bjk ye bilmiyorum : ) efsane yıl izliyoruz cem papila v2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 aynen beşiktaşa komple kuruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 besiktasi bitirecekler taraftar sokaga inmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 sardalya said: Su macin ikinci yarisini izleyeyim biara, ilk yari iyi miydi bilmiyorum cunku hakemlik pozisyon bile olmadi Olay bu zaten izlemesen de olur. Haha soyle gelip caktirmadan dogru yapan yorumlara bayiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Llama said: daha ne oyun oynanacak bu bjk ye bilmiyorum : ) efsane yıl izliyoruz cem papila v2. Iki senedir dekoder satislari cok dustu abi ondandir, kabul etmekten baska yapacak birsey yok haklisin. Besiktas'a bu ulkede 3 sene ustuste sampiyonlugu yar etmezler... Oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 başkasının akretide kartını kullandı diye kim mahkemeye çıkmış la bu zamana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 taliscaya "senin ananı s...cem" diyen volkan geziyor, talisca adliyede ifade veriyor.. minimum cezası 2 maç olan maddeden sevk edilen alper 1 maç, babel 2 maç ceza alıyor. şimdi saha kapatma cezasını da görücez, samsundaki maçta Beşiktaş'ın istanbuldaki stadını kapatanlar hakem kafası yaran gs'lerin kaç maç sahasını kapatacak.. bu arada burak'ın sakatlandığı haftada köy takımına karşı 4-0 kazanan ts'de rodellaga kırmızı görmüş ;) hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar