Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 birkaç maçtır tek şey düşünüyorum artık, babel formsuz olsa da oynamak zorunda. o yokken ciddi anlamda kanatlardan içeri kat edip ceza sahasında tehlike yaratan ya da rakip savunmada alan açan olmuyor. ha oluyor, ne zmaan oluyor cenk kanat forvet oynarsa oluyor. misal babel'i daha önce çıkartıp cenk'i kanada fırlatıp, yerine negredo olsaydı maç 2-1 ken bu maç 3-1 4-1 bile olurdu bana kalırsa çünkü çok fazla boşluk vermeye başlamışlardı. boşlukları değerlendirmek yerine 1 farklı skora yatmayı seçince normal, gelir bilezik gibi geçirir giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 q7 boşluk değerlendirmiyor ki.. çizgiye yaslanıyor topu ayağına istiyor, adamı gecip orta açmaya çalışıyor. benzer durumda lens direk savunma arkası koşu yapıp önüne istiyor topu. hoş beck 2 durumda da topu atamıyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 ayrıca kasımpaşa'nın dün 7 gol girişimi var, 4'ü kaleyi bulmuş. beşiktaş'ın totalde 11 girişimi var, 7 tanesi kaleyi bulmuş. topla oynama yüzdesi dışında çok da fark yok iki takım arasında. hatta yarı yarıya daha az pozisyona girip bjk'den aynı sayıda gol atmışsın. bjk'nin savunulacak hiçbir yanı yok dün, kendi elleriyle maç verdi takım tatava yapmaya lüzum yok. verilmemesi gereken, ölüm kalım puanı değil eyvallah ama şöyle maçta takım böyle puan veriyorsa dahası da gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 bahsettiklerinin hepsi ceza sahası dışı ?? 2 tane de kornerden vurdukları kafa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 ceza sahası dışından çekilen şutlar gol olduğunda sayılmıyor mu? bilezik gibi geçirmişler işte 4 kaleyi bulanda 2 tane. sen 7 tanede 2 tane zar zor atmışsın. sen de çek sen de at o zaman derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 ben bunu demiyorum ki. oyun olarak kötü değildin, rakibe pozisyon vermedin diyorum uzaktan şutlar dışında adamların organize hucum olarak gelip pozisyona girdiği yok onu dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 abi işte bence o önemli değil. sen sevilla vs. ayarında bi takım değilsin artık. yani ligdeki konum olarak söylüyorum. yoksa sevilla tabii 4 gömlek falan üst halen bir çok açıdan. eğer şampiyonluk parolası ile 2349872 milyör euro harcama ile bir ton adam alıp sezona başlıyorsan şampiyonluk hedefin var demektir. şampiyonluk hedefi olan takım bu kadar domine ettiği maçtı, bu kadar gol pozisyona girdiği maçı kafadan 3-4 gol atarak bitirmek zorunda kalmalı. sen 35'te 2. golü atıp, maç 2-1'ken 60 dakika 1-0'a yatıp o golü aramıyorsan yani şu harcamayı yapıp, beklentilere girmenin bir mantığı yok. o zaman koy mitro'yu, orkan'ı onları geliştir. zaten aynı oyunu onlarla da oynuyorsun. aynı pozisyon sayısına, pas yüzdesiyle onlarla da giriyorsun. onlarla 2-2 bitmesi en azından oyunculara değer kazandırıp, değerini arttırma şeklinde pozitif bir skora dönüşür. mitro oyundayken kendi suçu olmayan pozisyonlar bile ona itiliyordu. dün iyi ki oyunda yoktu iki uzaktan golde niye oraya ışınlanmadı diye ağlardı millet mesela. neyse konu bu değil. derdim o yani, göz göre göre yapılan hatalarla çok basit kayıplar beni benden alıyor sinirlendiriyor. kemal özdeş 2 senede 2 kere koydu bjk'ye mesela, bjk'nin tek kazanabildiği kasımpaşa tatile çıktıktan sonra öylesine oynadığı sezonun son maçlarından biri. adam halen akıllanmıyor ve 4. maçta yine sürpriz yapacak hoca kesin şg'ye karşı görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Bu beraberlik iyi bile oldu bence hoca simdi kafasinda kesik koymayi planladigi oyunculari haftaya kesicek muhtemeln kazaninca kadroyu cok bozmuyor cunku genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 dediklerinin hepsine katılıyorum. hoca'nın hatalarının da farkındayım, ama takım oyun olarak yerden yere vurulcak durumda değil yani.. çok basit 1-2 dokunuş ile bambaşka olur. ama olay hocanın o basit 1-2 dokunuşu yapmayı geciktirmekte inat etmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 kafasında kesik koymayı planladığı isimler = quaresma hariç herkes ____ Çözüm bulunamadı. ?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 haftaya q7 yedek lens 11 at fava bekle kendim bile inanamadım bu dediğime :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 90dk değişiklik yapmasak rahat 3-1 4-1 kazanacağımız maçtı. ne zamanki yeniler girdi direk vites düşürdük. lens'in koşmaya mecali yok, halı sahada oynayan yaşlı dayılar gibi sağ uca geçip top bekledi ayağına adam maç sonuna kadar. zaten gelen topları da birer birer ezdi. quaresma 2 senedir tatil yapmıyor yazları(avrupa kupası-konf kupası vs),ama ne hikmetse sezon içi neredeyse maç kaçırmıyor ve adam 35 yaşında. buna kıyasla lens'in durumu içler acısı. kendisinden çok birşey beklemesem de en azından sağa sola koşar kendini parçalar diye düşünüyordum. medel ise sadece 1 tane hata yaptı o da malesef golü yedirdi. taç atışı sırasında göbeği nasıl boş bırakıp arkası dönük alakasız adama basmaya gitti hala aklım almıyor. forumdaki en futbolla alakasız üyeler bile nerede durulmasını gerektiğini bilirdi o pozisyonda. quaresma maçta ekstra hiçbir şey yapmadı ama bildiğin hatasız oynadı. ne top ezdi, ne abuk sabuk çalımlar atmaya çalıştı kısaca sizin değiminizle gereksiz şaklabanlıklar yapmadı ama yine de yaranamadı tabi sddsads. gerçi sağ bekte beck varken sağ açık değerlendirmesi-karşılaştırması yapmak çok sağlıklı değil. şöyle bi gerçek var ki yönetim transfer konusunda ilk kez sınıfta kaldı. pepe süper transfer, negredo gerekli transferdi ok. ama medel-lens pozisyon olarak hiç ihtiyacımız olmayan adamlardı. ha gönderirsin quaresmayı veya babeli o zaman alırsın lensi ağzımı açmam. medel'in mental yapısı sebebiyle zaten bizim takımda barınabileceği bir pozisyon yok. hem gereksiz hem de kalitesiz adamlar alıp kadroyu şişirmiş olduk durduk yere. şu transferleri artık şenol'a bırakmak lazım ufak ufak. bırakın abi adam kendi istediği oyuncuları oynatsın, başarısız olursa fişini çekersin zaten. neyse şampiyonlar ligi falan başlayınca gereksiz kadro şişkinliği yine de işe yarar heralde. quaresma-cenk-atiba falan şlde lens-negredo-medel ligde oynar şl maçlarının olduğu haftalarda büyük ihtimalle. ha bide caner iyi bek, güzel orta açıyor hatta geçen maç muhtemelen takımın en iyisiydi falan tamam ama oynadığı maçlarda oyun sistemimiz 180 derece değişiyor. adriano'nun sakatlığımı var tam bilmiyorum ama adriano bu takımın olmazsa olmazı. adriano içeri çok fazla cut yaptığı için ortasaha bildiğin +1 oynuyor adrianolu maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 medel 1 maçta heder mi oldu hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 en az 30 dakika solda canerle oynadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Abou 20dk yazmis 2 tane Porto'da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 12m euron varsa yazabiliyo ama takimin geri kalani da adami 25m luk yapiyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Geri kalani dedigin Telles asist sdf. Cidden biz niye yollamistik Telles'i ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paraniz yok diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Dogru 6.5m a gitmis iyi para aslinda da tabi sonra kimlere gitti o para.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 hat-trick bağladı reyiz bu arada, resleyip yolladık buradan yolu açık bayağı mazlum bakışlımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 enrique said: 90dk değişiklik yapmasak rahat 3-1 4-1 kazanacağımız maçtı. ne zamanki yeniler girdi direk vites düşürdük. lens'in koşmaya mecali yok, halı sahada oynayan yaşlı dayılar gibi sağ uca geçip top bekledi ayağına adam maç sonuna kadar. Abi ŞG taktik maktik tok dediği için öyle oldu o. Herkes içeri geçti soldan tosic ve caner orta kestiler devamlı. Eskiden öyle mi oynardık, 90 dakika ne olursa olsun oynamay çalıştığı bi oyun vardı takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 devre arasi kerizmayi cin e araplara fln veremezmiyiz alan cikmaz mi la kangreni resmen takimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 bu sene sonuna kadar gitmez o, adamın amacı milli takımla rusyaya gitmek. Ondan sonra anca çine gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 DarKRideR said: hat-trick bağladı reyiz bu arada, resleyip yolladık buradan yolu açık bayağı mazlum bakışlımın Bu adamla fener ilgileniyordu değil mi adam 15-20 milyon oldu artık :p Porto bunu transfer bitmeden birine bağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Q7 yedek kalırsa Şenol'u döver idmanda. Adam cidden BJK'yi vitrin görüp Dünya Kupası için kasıyor. Gerçi Portekiz'de sağ kanatta Bernardo Silva ve Gelson Martins var ama sola atılabilir Q7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar