mascio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 şampiyon hızlı başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 :) güzel penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 oğuzhanın kafa pası efsaneydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 https://twitter.com/hikmetbinziyad1/status/896827723385106432 AHAHAHAHAHAHAAHA tutamıyorum gülüyorum beyler kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 adam müdahale edememiş işte ayağı öne koymasına rağme. So what ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 rıza bunu 10 sene konuşur keşke vermeseydi o kadar faulun etkisinde kalıp verdi bu arada değiş artık birader oyuncu vallahi baydık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Hahaha maçı izlemiyorum da "penaltı" pozisyonu muhteşemmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Şok sağlam penaltı gerçekten, Cenk topu önüne alamazken belli düşeceği, düşünce de penaltı. Cüneyt Çakır şunu Avrupa'da verse, bir daha Avrupa maçı verirler mi acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Efendi mi halen besiktas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 hayatımda gördüğüm en net penaltılardan biri. adamın önüne topla alakasız şekilde bacağını sokarsan çat diye çalarlar. bu arada antalyalı oyuncunun ayağına nolmuş ya faul yaparken mi kırmış anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 safhasdhashdf aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Peregrin said: Efendi mi halen besiktas :D gerek yok efendiliğe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 cüneyt çakır COME TO BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 mokoko said: https://twitter.com/hikmetbinziyad1/status/896827723385106432 AHAHAHAHAHAHAAHA tutamıyorum gülüyorum beyler kusura bakmayın Buz gibi penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 2017 2018 ağlama sezonu açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 mokoko said: cüneyt çakır COME TO BEŞİKTAŞ ahmet çakarı takip edip gelmeyin buraya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 bende tam beşiktaşlı arkadaşlar yine iyi bari sessiz en azından farkındalar durumun heralde diyecektim ki damladınız hemen şaşırtmadınız tamam abi aynen buz gibi penaltı haklısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Buz değil de muz gibi, ilk maçtan kaptınız muzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Adam topa hamle yapmis topa dokunamamış cenk'i bozmus ? Buz gibi penaltı.. Oyle 33 santim ofsaytlari kaciran hakemler Besiktas'in penaltısini kaçırmadı diye üzülmeyin bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Buz gibi filan degil simdi de. Birakivermis kendini Cenk. One dogru hamlesi bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Llama said: mokoko said: cüneyt çakır COME TO BEŞİKTAŞ ahmet çakarı takip edip gelmeyin buraya ya kusuruma bakma ya :( kimi takip edebilirim acaba sıralı bir liste alabilir miyim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 ben nasıl penaltı dedim de zaten ama böyle ceza verilirse cüneytcim artık onu telafı etti her hal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Buz gibi ofsayt gol atarken sorun yok.. Rakip buz gibi penaltı kazaninca aaauuuuvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 sezon trabzon macinda ayak kirmaya sari, alperi oldurmeye tesebbuse sari, besiktasa beles penaltyila basladi. anlasilan hakemler arasinda degisen bisey yok fsds. besiktaslilar da beles penalti gorunce neden 2.si verilmiyo diye aglayacak seviyede olduguna gore tinerler temmuz ayindan hazirlanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 bugün çaldığı faullerin yanında buna sarı kart bile göstermesi lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar