di Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 BonePART said: bunuda şikayet ediyoruz osurup ipe dizdin demişin ayıp karımız kızımız okuyo mesajları Yani, ustune bile alinman gerekmeyen seylerdi kimin evladiysaniz yazik konusu dahil ama diyorum da, isinize geleni alip, istediginize inanip gerisini "kesin boyledir yeaa" bellemeye pek meraklisiniz. Edin abi sikayet np. Baskasinin atmasina da gerek yok, birazdan pasa pasa uzarim zira baydim forumun bu halinden, yapilan, anlatilan herseyin yerilmesinden, hemen her konuda takindiginiz su mahalle muhtariyla kahvehane dayisi karisimi tavrinizdan.
di Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Esh said: Konu ateizm ve pide sempozyumuna dondu resmen Sana mi sorcaz lan? Diamond bile olamamis, gelmis burda vir vir vir...
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Iyi de abi iki taraf da hakli. Bu dunyada 3 liraya 5 kofte olmadigi gibi yarim kurusa doner ekmek de olabiliyo.
di Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Hangi konuda hakli abi? "Bak deneyince bu oldu derken" "olmaz yeaa" dedigi kisimda mi? Kazandirmayabilir ama bak odemeler bunlar derken "kendilerine oduyolardir yeaa" dedigi kisimda mi? "Block chain nedir hepinizden iyi biliriz" dedikten sonra gelip sikindirik storage'lari disaster recovery'nin yerine gecebilecek bir teknolojiyle bir tuttugu yerde mi? bitch please...
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 TASINDI yazar gibi ayni yerde diamond degil yaziyor, kim bu?
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 yeni bölüm açıldığından beri forum bi garip oldu sdkjgsdfgsdf
di Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Otelin falan varsa agirliyorsun pati admin'lerini, yediriyosun iciriyosun, sonra diamond title'i geliyo.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 önce karbon atomu zinciri olman gerekiyor, sonra yeterli ısı ve basınç altına girmen lazım
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Hepimiz yildiz tozuyuz abi gerek yok kavgaya
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 anaaa adam harbiden banladı kendini :D
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 ayrica AWS ile karsilastirilamaz demissin, hak veriyorum daha iyi bir sistem ve daha guvenli olabilir ama adamlar ana sayfalarinda yazmislar AWS'den daha ucuzuz diye, ben de fiyat karsilastirmasini ona gore yapiyorum. adamlar anasayfalarinda soyle yazsalar "datalarinizi 25 nodeda tutuyoruz, dosyaniz kaybolursa da 1 milyon dolar veriyoruz, ama fiyatimiz da AWS'nin 5 kati" o zaman 300 dolar da kazanirsin 5000 dolar da, cunku premium hizmetin ust siniri olmaz. 500 gb'i AWS'den daha ucuza veriyorsa sen nasil daha fazla para kazanacaksin? anca aldiklari yatirimdan sana tesvik veriyor olabilirler, onu da bir iki tanidiga verirler belki sana da verirler 10 dolar gene iyi para ama 300 dolar akla mantiga uymayan bir sey. - ha bedava yapsalar gene calistiran cikar cunku TOR relay'i gibi cencorship'e karsi dunyaya bir katkim olsun diyip calistirirsin, ama senin uzerinden para kazanip da sana ondan daha fazlasini veremez. kazandigi para da anasayfada yaziyor. BMW'ye 1000 dolara satip nodelarina nasil 3000 dolar dagitsin? Aldiklari 3 milyon dolar yatirimla belki olabilir, ama gerek yok zaten 10 dolar verseler cok iyi para herkes calistirir, onu bile kazanamayacaginizi iddaa ediyorum. edit: hay allah bosuna cevap verdik.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 su topice harcadiginiz enerjiyi, elle btc block bulmaya harcamis olsaydınız, 25k $'in keyfini suruyordunuz su an. [video]https://www.youtube.com/watch?v=y3dqhixzGVo?feature=oembed" width="459">
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 ABI DRAMA GEL YA AHAHAHAHAHAH Olm napiyosunuz lan
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Bence de bu storju kuranlar bile bu kadar tartismamistir..
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 ABİ WTF AAHAHAHAHAHAHADFGFDGFSDGASDGFSDFGSD MİLLETİN TUTTUGU ORUC SİZE Mİ VURUYO ABİİEE SFGFDGSDGSD
Remus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 En son kendini banladığın da form çökmüştü.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Neyse DI banlı olduğuna göre benim Hesabı AÇABilirmiyiz acab ?
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 ne ara banlandin ne ara 1000 mesaji gectin, bu nasil bir enerji
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Quivalen-soth said: Neyse DI banlı olduğuna göre benim Hesabı AÇABilirmiyiz acab ? Sen kimdin ki?
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 https://cdn.discordapp.com/emojis/317692396462669824.png
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 quivalen soth ultima'da yabancı gelmiyor ya nick.
Öne çıkan mesajlar