Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Esh said: Mithati sikayet ettim ben vergi dairesine. 12 ayda kazandigi 3000 liranin vergisini vermiyo diye Kaliteli trollü garbage'ta falan yapsan keşke. Şurda insanlara yardımcı olmak için uğraşıyoruz, troll çekmek için değil. Varsa sorun sor cevaplayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 yalnız dumplarla birlikte başlığın açılması tihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 esh sana soru mu sorcak mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Karikatür gibi gözümde canlandı direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 di said: Peki nasil bir sakincasi var baskasinin burda yazilanlari okuyabilmesinin? Gizli olan, forum disina cikmamasi gereken nedir? kolay paracılık kafasıyla ingilizcesi bile olmadan googleda bitcoin para kazan yazıp gelecek adamın burada başka neler varmış diye gündem bölümünden fişleme yapması. ne çabuk unuttun "bir foruma üyeyim 20 darbe görse zarar görmeyecek zengin tipler" vakasını abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Gayet gereksiz paranoya. Aynisi diger bolumler ya da konular icin de gecerli. Pazar Alani icin de gecerli, Garbage icin de gecerli. Kaldi ki duzgun sekilde kendini tanitmayan, mail atmayan yine uye olamiyor. Sebepleri saymaktan cok sebep uretmeye calisiyor gibi bir haliniz var ahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 bu kadar korku varsa gizli yapin abi bolumu? zor deil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 ama gizlenecek ne var tabi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 bu bitcoin suclu insanlarin ya da suc ile ilgilenenlerin kullandigi, arkasinda iz birakmamak icin tercih ettikleri sanal para birimi degil mi? gizleyecek bir seyi olmayan usd tercih eder. usd forumumuz var mi? yok. neden bitcoin sorusu akla geliyor. konu ile ilgili su kitabi sizlere tavsiye ediyorum; https://www.google.me/search?q=American+Kingpin&stick=H4sIAAAAAAAAAGWRu07DMBSG8QACt0UlFUsGhJg6IOXSOE1ZEUJIVEjQga1q7nHtuEmspu5jMLAxs_Ai9AEYGdh4A0ZayAWJ8T_nO_9_7LO7fdJSAkXTHJQZ84HO9VYWkWnKJu6xzdh0BX7btsURT1SyAs2N1m3RD3HqlHI-xvoYz1cAKlRRDUG13KzQNMFJSEunMqhgzXQZz4yKpYaJg7D0yS2BzRIcUJqlNZgildQZsfCXCNeyL2Kk1dIPeqlbGDmGb-Wo6AmCNHchenUi8pcViGzVLUBMVDzQErteIJnFGS6XCxDlQfVZprt-iN-rNKKmb5Gwmp0Fs5iEH-AZNNqfX-8d-Qk8vLy-gUcA29eMZR4Rtx6ZcM8dMakLdy5iHnEhHcF9-ScuWKiLXO1uyU34R0v3sHHn8REbMjfyhXQlXcK9oUdtL81ufOkMwnNGiOfwiMXSKTyUDxSnKiiba2dryw78X25-AxSs0R0nAgAA&npsic=0&sa=X&ved=0ahUKEwiCv-yw74_UAhVLIcAKHViVBssQ-BYIPw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Esh said: bu kadar korku varsa gizli yapin abi bolumu? zor deil ki yapmıyor abi adam yapsın diye söylüyorum ben. tuzu kuru tabi UKde....,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 iddaa bölümü olsa gizli olur da buna gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 dasaaa said: bu bitcoin suclu insanlarin ya da suc ile ilgilenenlerin kullandigi, arkasinda iz birakmamak icin tercih ettikleri sanal para birimi degil mi? gizleyecek bir seyi olmayan usd tercih eder. usd forumumuz var mi? yok. neden bitcoin sorusu akla geliyor. konu ile ilgili su kitabi sizlere tavsiye ediyorum; https://www.google.me/search?q=American+Kingpin&stick=H4sIAAAAAAAAAGWRu07DMBSG8QACt0UlFUsGhJg6IOXSOE1ZEUJIVEjQga1q7nHtuEmspu5jMLAxs_Ai9AEYGdh4A0ZayAWJ8T_nO_9_7LO7fdJSAkXTHJQZ84HO9VYWkWnKJu6xzdh0BX7btsURT1SyAs2N1m3RD3HqlHI-xvoYz1cAKlRRDUG13KzQNMFJSEunMqhgzXQZz4yKpYaJg7D0yS2BzRIcUJqlNZgildQZsfCXCNeyL2Kk1dIPeqlbGDmGb-Wo6AmCNHchenUi8pcViGzVLUBMVDzQErteIJnFGS6XCxDlQfVZprt-iN-rNKKmb5Gwmp0Fs5iEH-AZNNqfX-8d-Qk8vLy-gUcA29eMZR4Rtx6ZcM8dMakLdy5iHnEhHcF9-ScuWKiLXO1uyU34R0v3sHHn8REbMjfyhXQlXcK9oUdtL81ufOkMwnNGiOfwiMXSKTyUDxSnKiiba2dryw78X25-AxSs0R0nAgAA&npsic=0&sa=X&ved=0ahUKEwiCv-yw74_UAhVLIcAKHViVBssQ-BYIPw baydin mudur ya. her bolumde, her konuda ayni sacma tarz, ayni sacma geyik. cekilmez oldun vallahi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 umut sarıkayaya gülmeyen birinin dasaayı eleştirmesini doğru bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 ben de zaman zaman sizin tukettiginiz oksijen miktarinda supheye dusuyorum ama yapicak bisey yok. katlaniyoruz mecbur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Dolarla euroyla uyuşturucu satılmıyor mu? Dolarla Euro ile adam kaçırılmıyor mu öldürülmüyor mu? Bu kötü adamlar bitcoinden önce napıyormuş ya, resmen kötü adam yokmuş 10 sene evvel. Hadi konuya hakim değilsin anladık, bari cahil cahil konuşup belli etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 kirletmeyin lan hayirli olsun konumu ramazan ramazan sdgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Mithat sinirlenmis 16.95 lira kaybetmis beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 O degil de ne zaman surda almak lazim aslinda deyip almasam tekrar bi zipliyo BTC/ETH. Ben de mal mal bakiyorum. 110'dan ETH alsam mi derken araya kahvalti girdi veeee ETH 150. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 bi daha ki dumpda kesin al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Bakalim incek mi tekrar. Bi dump daha gelicek gibi ama 2100'u falan gecerse gelmeye de bilir oyle cabucak. edit : kaynak direkt kicim tabiki. lafimla gidip biseyler alip satmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 güzel düştü de öyle, sere serpe düşme yok abi (keşke düşse), buralardan bi bounce gelir, 2100'lere gelebilir tekrar. 1 haftadır btc dünyanın en iyi şeyiymiş diyenlere ders oldu yine dsdfgh 1300'leri bekliyorum ben yüklü girmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 La şaka maka dur parayı çekeyim daha düşmeden dedim, btc'yi tl'ye çevirdim, ohh daha düşsün de aliim dedim, şuan 200 tl zarara girdim. Neyse zaten btc'yi bozdurmam gerekiyordu, düşükten bozdurmuş oldum diye avutuyorum kendimi. Kim şu iniş çıkışları yapıyorsa lütfen 10 binin üzerindeyken yapabilir mi, 13ten 11e falan insin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 goldbären said: umut sarıkayaya gülmeyen birinin dasaayı eleştirmesini doğru bulmuyorum. cok sagol kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 etc mi eth mi hangisini aliyoruz sadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Etherum classic biri digeri etherum Yanlis aldiysaniz da satmayin , bazen ters orantili gazlaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar