Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikadan gelen var mı yakın zamanda?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi fikir esasinda magazadan indirimden git bir paket al parfumden, fisini sakla..dondugunde nispeten benzeyen cakmasini millete fisi gostere gostere sat -kakala-- bir fisle 20 kisiye satarsin en az.. parfum ne kadar 130 dolar ustune de 100 tl ben kar koyuyorum abi 530 ama sana 500 olsun hadi..
Mesaj tarihi:
dana22 said:

iyi fikir esasinda magazadan indirimden git bir paket al parfumden, fisini sakla..dondugunde nispeten benzeyen cakmasini millete fisi gostere gostere sat -kakala-- bir fisle 20 kisiye satarsin en az.. parfum ne kadar 130 dolar ustune de 100 tl ben kar koyuyorum abi 530 ama sana 500 olsun hadi..

(facepalm)
Mesaj tarihi:
abi avm lerin otoparklarinda 5** bmw lerin icinde adam bu numarayi cekiyor ..ablacim iste cuzdanimi dusurmusum de yurtdisindan yeni geldim nakit lazim al bak dutyfree den almistim bu parfumu fisi burada bak 200 euro..diye..
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Amerikadan gelecek olan var ise benim de siparişim var ya %10 komisyon öderim. Elgato HD60S, Rode NT-USB ve Sennheiser Game One. 50-60$ civarında da size komisyon kalıyor.

(facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm)

bu da ayrı manyak.... sipariş versene amazon.de'den gelsin 10 günde
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Farketmez her türlü dolar euro kur farkından daha pahalıya geliyor + vergi muhabbeti de cabası.

Sennheiser game one, 173 euro'ya kapına kadar geliyor. 690 lira yani

eh amerikadan alsan ve %10 komisyon veriyorum diyorsun, 670 lira gibi bişeye geliyo. 20 lira için o kadar efora, beklemeye değer mi? zaten 660 liralık kulaklık alıyorsun yani. 20 lira daha ver pzts günü elinde olsun?
Mesaj tarihi:
Aaa anladim, bilmiyordum bunu.

Ben agustos gibi gelecegim turkiyeye, eger o zamana kadar biri getirmezse urunu, ben yardimci olmaya calisirim.

"roket adam" said:

kozmetik ürünlerinin yurtdışından getirtilmesi yasak son mevzuatla. yoksa tabii ki de öyle yapardım :)
Mesaj tarihi:
kardesime alacagim, dandroid'den kurtarayim falan.. bunlar suriyeli dilenci yalani hep.

alir almaz kar koyup satacak internetten.

tanimasam neyse adami ya. kardesi yok beyler. tek cocuk pascal.
Mesaj tarihi:
Kar koyup satma devri bitti ya. 32gb olanı 400 dolar + %10 kdv ile 440 dolara geliyor.Birde pasaport kaydıyla burdaki fiyata yakın bir fiyat çıkıyor.Değmez yani
  • Yeni Oluştur...