roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Bir parfüm getirtmem lazım da türkiyede yok. Varsa bi 100 lira da getirdiğiniz için veririm üstüne. Abercrombie mağazasına girip alacaksınız, bu kadar. Varsa ÖM pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 modeli ml si falan ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 200 ml abercrombie fitch - fierce, 130 dolar falan olması lazım. yalnız fişiyle gelmesi gerekiyor :d çok çakması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 amazondan siparis veremiyor muusn? 100 liralik bir kargo odersin asagi yukari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 kozmetik ürünlerinin yurtdışından getirtilmesi yasak son mevzuatla. yoksa tabii ki de öyle yapardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 iyi fikir esasinda magazadan indirimden git bir paket al parfumden, fisini sakla..dondugunde nispeten benzeyen cakmasini millete fisi gostere gostere sat -kakala-- bir fisle 20 kisiye satarsin en az.. parfum ne kadar 130 dolar ustune de 100 tl ben kar koyuyorum abi 530 ama sana 500 olsun hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 abi o yüzden paticiğe yazdım. iyi kötü birbirini tanıyan bi komüniti yani burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 dana22 said: iyi fikir esasinda magazadan indirimden git bir paket al parfumden, fisini sakla..dondugunde nispeten benzeyen cakmasini millete fisi gostere gostere sat -kakala-- bir fisle 20 kisiye satarsin en az.. parfum ne kadar 130 dolar ustune de 100 tl ben kar koyuyorum abi 530 ama sana 500 olsun hadi.. (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 abi avm lerin otoparklarinda 5** bmw lerin icinde adam bu numarayi cekiyor ..ablacim iste cuzdanimi dusurmusum de yurtdisindan yeni geldim nakit lazim al bak dutyfree den almistim bu parfumu fisi burada bak 200 euro..diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Amerikadan gelecek olan var ise benim de siparişim var ya %10 komisyon öderim. Elgato HD60S, Rode NT-USB ve Sennheiser Game One. 50-60$ civarında da size komisyon kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 DareJedi said: Amerikadan gelecek olan var ise benim de siparişim var ya %10 komisyon öderim. Elgato HD60S, Rode NT-USB ve Sennheiser Game One. 50-60$ civarında da size komisyon kalıyor. (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) bu da ayrı manyak.... sipariş versene amazon.de'den gelsin 10 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Hepsinin vergisi ayrı biniyor ayrıca amazon.de 4.03 Euro çekiyor fiyatlar usd ve euro olarak aynı iki yerde de 170dolar ya da euro oluyor 600euroda baya fark yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Amazona çevirttirme kuru bankaya çevirttir? Euro olarak çektir karttan banka güncel kura göre çevirir o zaman alırken. Amazon'dan çevirtmeyin abi zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Farketmez her türlü dolar euro kur farkından daha pahalıya geliyor + vergi muhabbeti de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 DareJedi said: Farketmez her türlü dolar euro kur farkından daha pahalıya geliyor + vergi muhabbeti de cabası. Sennheiser game one, 173 euro'ya kapına kadar geliyor. 690 lira yani eh amerikadan alsan ve %10 komisyon veriyorum diyorsun, 670 lira gibi bişeye geliyo. 20 lira için o kadar efora, beklemeye değer mi? zaten 660 liralık kulaklık alıyorsun yani. 20 lira daha ver pzts günü elinde olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Aaa anladim, bilmiyordum bunu. Ben agustos gibi gelecegim turkiyeye, eger o zamana kadar biri getirmezse urunu, ben yardimci olmaya calisirim. "roket adam" said: kozmetik ürünlerinin yurtdışından getirtilmesi yasak son mevzuatla. yoksa tabii ki de öyle yapardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Yarın gidiyorum.Pazar akşamı döneceğim.PM at bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 varsa gelen kardesime ayfonSE aldirmak istiyorum bi yardim edin ya dandroidden kurtarayım artik onu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 kardesime alacagim, dandroid'den kurtarayim falan.. bunlar suriyeli dilenci yalani hep. alir almaz kar koyup satacak internetten. tanimasam neyse adami ya. kardesi yok beyler. tek cocuk pascal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Kar koyup satma devri bitti ya. 32gb olanı 400 dolar + %10 kdv ile 440 dolara geliyor.Birde pasaport kaydıyla burdaki fiyata yakın bir fiyat çıkıyor.Değmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 gerek yok pascal almana. alma bence. (olm adam harbi kardesine aliyor bu arada.. kar koyup satma yok. yok oyle bisi. unutun onu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 ya dolares biraz artti ama gene de ucuza geliyor be kardesim 6s alcam diye tutturdu sarjı uzer seni diyorum anlamiyor ben alirken 16 ve 64 vardi su an 32 ve 128 cikarmislar aynı fiyata oncekilerin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 early bird gets the worm. telefon disinda tasiyabilecegim birsey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 hala güncel bu bu arada. var mı gelen yakın zamanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar