Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bÜyÜk KaZıK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aracı kazığını en tatlı SWIFT işleminde yiyorsunuz
çünkü sizin bankanız sadece kendisi ne kadar komisyon veya hizmet bedeli alacağını söylüyor.
aracı firmanın ne kadar alacağını söylemiyor / bilmiyor.

sonra 500 euro gönderiyorsunuz, hop adam geri dönüyor kardeş bana 450 geldi diye.
sonra o 50'yı tamamlamak için 100 gönderiyorsunuz.
dönüo panpa 50 göndersen yeterdi 85 geldi diyor.

2017 yılında bir sistem nasıl böyle allaha emanet işler diyerek düşünürken soğuk suyunuzu içiyorsunuz siz de.
Mesaj tarihi:
zaten "büyük yemek sepeti kazığı" dediğin zaman büyük, yemek sepetini tanımlar, cin ali okuyan herkes bunu bilir ama de da ayrımaktan, pardon ezberlemekten, dil katliamına sıra gelmiyor...
Mesaj tarihi:
Feamer said:

zaten "büyük yemek sepeti kazığı" dediğin zaman büyük, yemek sepetini tanımlar, cin ali okuyan herkes bunu bilir ama de da ayrımaktan, pardon ezberlemekten, dil katliamına sıra gelmiyor...

de da yı ayırmak niye bu kadar zor şunu öğrensene bileneceğine
Mesaj tarihi:
tiLi said:

Feamer said:

de da yı ayırmak niye bu kadar zor şunu öğrensene bileneceğine

Hayır bir de doğru bilse

Feamer sen de İzmir eski valisi yazanlardansın sanırım

İsim tamlaması arasına sıfat girmez
Mesaj tarihi:
yok, "yemek sepetinde büyük kazık!" demeyi daha doğru buluyorum, hatta "yemek sepetinden büyük kazık!!!"

hatta ve hatta, "Rezalet! Yemek sepetinden kazık yedim" veya "Rezalet! Yemek sepetinden kazık çıktı"
  • Yeni Oluştur...