Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 arkadan double hander'la girip kafa yarmak hala olabilecek en eğlenceli şey since medieval times. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 oyun kılıç kalkan kullanmaya sevene baya iyi aslında. kol bacak koparıyorsunuz rahatça ve karşı taraf buna göre kullanamıyor o uzvunu hayatta kaldığı birkaç saniyelik sürede vs. çok hoş özellikler. bu arada alttaki eleman iyi oynuyor baya bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 (düzenlendi) onun için yıkılmayan adam perk'i var ya, flesh wound sanırım ismi. normalde kafa harici öldürecek darbeden sonra 5sn boyunca hayatta kalıyosun. "limb integrity not guaranteed" diye bitiyor hatta açıklaması fdgsh ama en iyi perk bloodlust heralde. Mayıs 7, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 (düzenlendi) double basmışım. Mayıs 7, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 On 06.05.2019 at 01:41, Densiz dedi ki: For Honor dan iyi tarafı ne bunun? Ubisoft olmaması dışında. en iyisi twitchden izlemek sanırım. İlk izlenimlerim iyi değildi. Belki bir şeyler kaçırmışımdır. Biraz daha izleyeyim. Altta cevap vermişler ama söyleyeyim. For Honor bayaa bodoslama fighting game. Top-Mid-Low yerine 2 tane side ve top ekliyosun. Hepsi bu. Bu daha bir şivalri şeysi. Ben ilaçlısını indirdim. Botlara karşı oynuyorum ama sarmıyor. 45 Liraya 8 kilo pattis alınıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Oyun çok zor ya hep sonuncu oluyorum asdfshajdgfhj Lute ne işe yarıyor bu arada çözemedim (evet Google it ama sordum işte)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 (düzenlendi) v'ye çok basmıyorsundur sonuncu oluyorsan. bu arada şivalry'de daha iyiydi o olay ya, farklı takımlar farklı bağarıyordu. gerçi bunda da 5-6 farklı ses var, ek olarak pitch'inin ayarlanması hoş ama takım olayı da olsaydı keşke. (AGATHAAA'nın askerleriyiz.) ha bi de bağarma achi'si koymuşlar bugün aldım ama esas alınması gereken achi ended rightly tabi ki, skallagrim reis'in şerefine ghfkjsd (hatta şimdi girip denicem) ya bi de, yoink diye bi achi var, "ttake a melee weapon out of a living enemy’s body" diye geçiyor. ben bunu yaptım ama vermedi? throwing axe attımdı da melee weapon mu saymadı acaba? main'i atmak olmayan (short spear, short sword, rapier, düz axe vs) bişeyle mi yapmalı? alan var mı bundan? Mayıs 7, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Adam sürekli duble yolluyor. Durduramıyoruz... Kesin akpli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 (düzenlendi) valla 70-80dk oynamisim, yordu. refund ettim. izlemesi daha keyifli. Mayıs 8, 2019 openyoureyes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Çokomantik bir kez daha double yaparsan banlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 (düzenlendi) bamlayacağınızna şikayet raporuna yazdığım sorunu çözdürün. YÖNETİM BİZE BAHMİR. edit: dupe post'u silmemiş bile ya afghdjs Mayıs 8, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 şivalry'nin yerini tutar mı bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 tutar. tür olarak şivalry-gibin zaten oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 son patchle bazı playerların yaşadığı gold kazanamama probleminden dolayı "herkese" 10k gold hediyesi gelmiş pazara kadar giriş yaparsanız oyun başında kabul ediyorum yada etmiyorum diye seçenek çıkıyor. kabul ederseniz +10k gold direk, kaçırmayın derim kozmetiklere basıcam direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Dün başladım, epey eğlendim. Raider ile oynadım daha çok, sonra kendi karakterimi de yaptım. Horde'a girmedim hiç, Frontline/Battle Royal/Deathmatch'de Duel takıldım. Mount and Blade ve Chivalry'e göre bir tık daha kolay oyun, daha doğrusu yeni başlayan biri için daha rahat alışması özellikle block mantığı sebebiyle. Perk'leri şimdilik kafama göre aldım, akşama şu Vampire build'ını denicem Bloodlust'lı. Frontline'daki savaş hissiyatını çok beğendim. Catapult'lar ayrı bir heyecan katmış oyuna, paso kafayı kaldırıp bakmak gerekiyor. Rapier baya imba deniliyor ama henüz deneme fırsatım olmadı. Bir de armor'ı 2/2/2 giydim ben, 1/2/1 yapmak gerekecek BL için. Battle royal'de de bir kere 4. olabildim, genelde bişiler bulana kadar dibinde iki adam bitiyor kılıçlı zırhlı. Spot'ları öğrenmek lazım haritadaki. Ha bi de BR'de circle'ın dışında kaldığınız an instant death. Dün circle'a gireyim dedim sandık var diye gg oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 armor 331, exec sw master race. yamyam gibi giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 3-3-1 ile ne yamyamı olm, DEUS VULT diye giriyormuşsun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 (düzenlendi) v spam'liyorum FOR THE KİNG Spoiler "yamyam gibi" benim için "hayvan gibi" gibi bişi ama daha intense, yamyam>hayvan Mayıs 14, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 2-3-0 allahın askeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 1-2-1 Estoc kasıyorum leziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 lute botla calıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Frontline'ların hepsinde ilk 5'deyim hemen hemen her maç. 1v1 duel'lerde de server'ına göre ilk üçe giriyorum. Bazı serverlarda ağlatıyorlar ama, acayip feint yapanlar var. Beni götürür bu Bannerlord gelene kadar, hatta Bannerlord geldiğinde bile oynarım gibi. War Axe'den vazgeçemiyorum ama, özellikle 1v1'de düzgün blocklayıp fight'ı uzattığım zaman rakibin stamina falan kalmıyor, elinde silahı uçurup kafaya indirmek müthiş keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 https://www.pcgamer.com/rampant-racism-and-toxicity-are-driving-players-away-from-mordhau/ çok deneyimsizmiş bunun devleri. official forumda 4chan argosu tarzı knigga kelimesi geçen topic'i pinleme skin color seçme, black people vs niye yok diye de vurmuşlar. medieval europe böyleydi diyip işin içinden sıyrılamazsın. kimse bu oyunu story, RP için oynamıyor ki, bam güm için oynanıyor yani koysan ne olacak. zaten multiplayer only olduğu için herkes self insert yapıyor bi nevi. o yüzden total wars kingdoms örneği saçma. online chatte oyuncuların ağzını büzme işi yalan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 (düzenlendi) Where are my black peope?? Temmuz 18, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar