di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 10dk'lik ozetini yapmislar, guzel olmus. Google baya yol katetmis gibi gorunuyo bir suru temel sorunla ilgili. Bakalim nasil olacak. Ozellikle su VR seysini pek merak ettim. https://www.youtube.com/watch?v=CNLVZjBE08g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Machine learning teknolojisini yogun kullanacaklar gibi gorunuyor yakin gelecekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 google lens baya sağlam geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 "The future is already here — it's just not very evenly distributed." - William Gibson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 su 10 dakikalik videoya bakinca, o kadarda innovative seyler yoktu bana kalirsa. icimiz disimiz assistant oldu emenike.. sesi dinle toplantilari soyle, resme bak ne oldugunu soyle. son 5-6 senedir ayni terane. bir de o stand-alone vr zimbirtisi cok meh, stand-alone'dan cok, embedded phone vr gibi geldi bana. yet another rechargeable screen. yani telefonu takmak zaten o kadar da dert degilki. zaten vr i takinca telefonda isin kalmiyo. araba konularina falan konsept geregi girmediler sanirim? ne bileyim ben oyuncak arabaya google car sdk takarlar, kendi kendine gider park eder diye dusunmustum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 O asistanlar türkiye gibi 3. dünya ülkelerine gelmediğinden tabii bize hep aynı terane gibi geliyor. Amazon'du Google'dı Apple'dı için milyarlık pazar payı oysa =) Asıl TPU sayesinde NVIDIA'ya deep learningde rakip çıktı sonunda. Rakibi geçtim adamların söylediği speed-uplar mevcutsa, her türlü alınır bunların cloud hizmeti. İlgilenen varsa https://blog.google/topics/google-cloud/google-cloud-offer-tpus-machine-learning/ linlinden kaydettirsin kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 koskoca etkinlikte twittera girerken account isminizi auto alıcağızı tanıttı adam. "pretty awesome" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 google da yol katetsin artık bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Fistan (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 dogru diyor, google biseyleri satin alip batirmaktan baska ne yapiyor? iyi yere tezgah actilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Pixel xl de android o kullanmaya vasladim zaten superdi baya iyi hale geldi, hiz pil omru vs gelistirilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar