nienna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Komutan said: The Saboteur tyvm. gerçi youtub baktım çok odun geldi animasyon falan bi de fransa'da geçiyomuş rusya falan sanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 bi oyun vardı böyle hexagon tileları birleştirip uzay gemisi yapıyorduk, istediğimiz tile üzerine cannon, taramalı bonbalı tüfek, motor falan koyabiliyorduk. resourcelara göre gemimizi büyütebiliyorduk. bi yere çarpınca, hasar yedikçe o hexagon tilelar kopuyordu falan. daha önce de sordum bilen çıkmadı. sanırım 10+ sene oldu oynayanı yani oyun eski. http://i.imgur.com/9GgUvZn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/513PCX1TZFL._SX385_.jpg http://www.mobygames.com/images/shots/l/29256-stratosphere-conquest-of-the-skies-windows-screenshot-it-s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 abi süpersin ya eyvallah (tu) oyunun YT'da videosu bile pek yok. iyi hatırlamışsın valla hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 ne demek, cdsi bile duruyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 ohoo abandonware olduysa cd'yi upload edin bi yere sevaptır falan diye gidecek şimdi 3 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Stratospherede adanin onune sivri burun yapip ramleyerek oynamak cok keyifliydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 yok abi o da değil. oyun tipik tps görünümünde, tps duşlarıyla oynananan 2000'li yıllarda oynadığım bir oyun. yön ya da wasd tuşlarıyla yürüyordu. oyunun başında uyuyan bir dragon var onun yanına gidiyorduk daha sonrasını çözemediğim için oyunu bırakmıştım. o aralar oyunlarla yeni tanıştığım için çok noobtum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Sakalliyan said: Level Dergisi'nin promosyon CD'sinden çıkan flash oyunlardan biriydi. Siyah beyaz, belli bir ritmde giden müziği vardı. Sanırım kuzey işiydi böyle "Frylbsaeegrgn" gibi bir ismi vardı. Detektiflik oyunuydu, ok tuşlarıyla adım adım ilerletiyordun. Bir akıl hastanesinde işlenen cinayet araştırılıyordu, her konuştuğun kişi (çoğu deli) sana bir şey söylüyordu ve bu belli bir imgeyle anlatılıyordu. Hafıza depon gibi bir şey vardı, 6 odacıklı ve aldığın o imgeyi daha sonra başka biriyle konuşurken kullanıyordun. Hatırlayan var mı böyle bir şey? şuna kimse yazmamış, belk bir hatırlayan çıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 kesin gabriel knighttir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 sanitarium değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Bir oyun vardı. siberpunk evreni gibi, çok iyi notlar almamıştı ama beyaz lateksli bir hatunu kontrol ediyoduk. hafıza alıp satmalı bir konusu vardı. laboratuardan kaçıp kanalizasyonlara düşüyoduk, zombimsi mahluklar vardı. third person oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 http://store.steampowered.com/app/228300/Remember_Me/ remember me... buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 aynen, remember me'ymiş. aklına sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 ya bana kalırsa oyunun adı kreed (ama youtube'da falan aratınca alakasız bi fps çıkıyo) ya da creed (assasinyo creed'ler yüzünden bulamıyorum). hatta iki yazılışını birden görmüş bile olabilirim. 90'ların sonu, 2000'lerin başı (ama cd'deki crack klasöründen game.exe'leri taşımaya başlamamıştık.) olması lazım. oyun 3rd person, sabit kameradan oynanıyor (her screen'de kamera açısı değişiyor rez.evil gibi) futuristic, cyberpunk'ımsı bi şehirde geçiyodu. iki karakter seçebiliyorduk biri kadın biri erkek. farklı karakterle şehirde farklı yerlerden başlıyorduk sanırım. kontroller de camera relative (witcher3) değil de charater relative'di (grim fandango) diye aklımda kalmış. arabalara binebiliyor muyduk hatırlamıyorum ama shotgun'ımsı bişeyle polis arabalarını falan patlatabiliyorduk diye hatırlıyorum. oyunun amacını konusunu falan hiç hatırlamıyorum doğal olarak. nedense her oynadığımda gta'da random vahşet saçar gibi herkesle savaştığımı hatırlıyorum. halp pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 bu mu https://www.youtube.com/watch?v=FJ-ikEqvFhEß Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 oha evet asscredinyo çöplüğü yüzünden bulamıyormuşum. nası buldun la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 creed old game yazdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 onu ben de yazdım, assassins creed 1 çıkıyo >_>' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 bunu bulmasan da olurmuş çokomel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 :) orası öyle tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Yillardir bulamadıgım oyunu buldum lan. Acayip sevinçliyim pirates taş koyuyordu bulamiyordum http://www.abandonia.com/en/games/214/High+Seas+Trader.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 hemen o zaman zincir yapayim.. uncharted waters 1-2 merchant prince fantastik belki ama Blood and Gold : Caribbean bile var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 bilgisayarda oynadığınız oyunları nasıl unutuyorsunuz olm. benim en son unutup bulduğum buydu https://www.youtube.com/watch?v=WlWs73ShRxg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 o james pond çok zordu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar