Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 ya bu insanlar keith richardsdan ocne olmeyi nası beceriyo
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Silphatos said: oha rip. big4'dan eddie kalmış o zaman şimdi geriye o da gidince rip grudge GAREZ MÜZİK
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 goldbären said: Silphatos said: oha rip. big4'dan eddie kalmış o zaman şimdi geriye o da gidince rip grudge GAREZ MÜZİK senin garezin kime ayıoğluayı
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 daha grunge yazamayıp poz kesen senin gibi adamlara...
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 rock'n coke'da izlemistim rahmetliyi. ben alice in chains'ciyimdir seattle grunge gruplari arasinda ama cok severdim yine de. bence grudge muzik, 70'ler ve led zeppelin cagi harici tam anlamiyla rock muzik diye adlandirilabilecek tek muzik akimi. progressive rock, indie rock, southern rock vs. degil, dumduz rock muzik. hey gidi.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 goldbären said: daha grunge yazamayıp poz kesen senin gibi adamlara... key lan typo yapmak da mı yasak https://i.ytimg.com/vi/fNvUngzWwGc/hqdefault.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 üniversite yıllarımda hayvan gibi dinlerdim ya, sabah öğrendiğimde üzüldüm bildiğim :( işin garibi koskoca 14 kişilik filoda reyizi bilen sadece 3 kişiydik. birimiz fransız zaten, o da gariptir elemanı ismen değil fotoğraftan görünce tanıdı :(
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 goldbären said: Eddie Vedder wins! lan ayı bu tredde bile güldürdün de ne gerek vardı chris dayı? sağlam gruptan ayrılıp solo giden her rockstar gibi uyuz olmuştuk, sigigitsin falan demişizdir ama ÖL DE DEMEDİK ULAN.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Oski said: bence grudge muzik, 70'ler ve led zeppelin cagi harici tam anlamiyla rock muzik diye adlandirilabilecek tek muzik akimi. progressive rock, indie rock, southern rock vs. degil, dumduz rock muzik. hey gidi. güzel tabir.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 bu arada hem solo hem de soundgarden albumu yoldaydi.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 said: The cause of death of Chris Cornell at age 52 was ruled suicide by hanging; a full autopsy has yet to be completed.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konser sonrası otel odasında intihar... RIP.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 bu adamlarin intihari cok lame geliyor lan. gelsin salak bi haftayi yanimda gecirsin mesela. sonra cicek gibi olur bak. ne intihar ne bisi. hawaii usulu gomlek giyip, ukulele calmaya falan baslardi bak. rock, agresiflik bile kalmaz ak.
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 intihar edene hor gozle bakmak baya aptalca bisey abi. yabmayin. adamin bitane hayati var o hayatini kendi alacak kadar akli gitmis. empati biraz. 52 sene yasamis herif ne yasadi ne yapti ne sikintisi vardi hicbi fikrin yokken tutup laf etmeyin insanlara.
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Niye laf etmiyormuşuz agalit herifin bi ton parası var + mis gibi yaşamış üstüne başarılı falan. Aptal olduğu için intihar etmiş. Snowflake sorunlarından bize ne, savaşta ailesi mi ölmüş eniştesi çocukluğu boyunca tecavüz mü etmiş tek çocuğuna ilaç alamadığı için hastalıktan mı ölmüş nedir yani derdi? Ölüp gittiği için yüzüne hassektör diyemiyoruz artık da arkasından gayet atıp tutarım ben. Gerizekalı herif cidden gidip dasaayla yaşasa hayatın anlamını falan bulurdu 1 haftaya.
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 olm bilmiyon iste belki enistesi tecavuz etti hakkaten ne biliyon? bende onu diyorum. mal
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 50 yaşında mı tecavüz etti dedesi la, kafası yeni mi gelmiş?
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 neyin kafasi? dedesinin kafasi mi? HOHAAHAYT
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 fakirlikten intiharı düşünecek zamanımız mı var olm? yazık olmuş, üzüldüm harbi okuyunca.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 adamin yerinde olsam, cok da sikintim olsa, muzikten falan emekli olup koye yerlesir, organik sicardim dogrusu. xeske bisim de milyonlarimis olsa
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Vingthor said: olm bilmiyon iste belki enistesi tecavuz etti hakkaten ne biliyon? bende onu diyorum. mal dostum ole bi derdi olsaydı muziğinde o hüzünü o isyanı hissederdim. cilesizliklten intahar etmiş işte
yav Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 anca konuşursunuz kral gibi yaşamış (üretim/tecrübe sabitine göre) kendi iradesiyle ölmüş daha güzel bişi mi var belki kral gibi yaşayıp eceliyle uykuda ölmek falan olabilir hani yani güzel değil tabi kim bilir nası bi kafaya girdi son zamanlarında. üstüne hebele hübele yapmak gereksiz son tahlilde. huzurla kalın arkadaşlar en mühimi huzur
Öne çıkan mesajlar