Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 doğru düzgün bi konuya değinmiş ve haklı diyecek bişi bulamadım adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 ATAMLA DALGA GEÇMİŞ BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Dogru konuya deginse de yanlis deginmis. Engelli geldiginde kalkacaksin, ilelebet oturlmayacak diye bir yonetmelik yok, teamul hic yok. Sadece sokaktaki, otoparktaki engelli arac park yerleri bos birakilmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 sen update'i geç almışsın abi o konuda linç ettik. https://eksisozluk.com/entry/74204467 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 agir dalyaraklikmis o yalniz. hani maksatli yapilmamis gibi dursa da dilin kemigi olmamasi bu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 bir atasözünün daha çalıştığını test etmiş olduk stop making stupid people famous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 kötünün iyisi jahrein diğer yapmacık tiplerden daha samimi. ne youtube olmasa ne twitch olmasa aptal bir nerdden de fazlası olamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 diğerlerinden samimi olması aptallığını engellemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 milletin bunu konuşması daha vahimmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 ekşiden alıntı: böyle bir konu mizah konusu ya da espri olamaz yani ya da ben görmedim duymadım. şu çok daha gerizekalıca bi beyan. Şundan rahatsız olup da bu adama yüklenmeniz ayrıca gerizekalılık. Madem gerizekalılıklar üzerinden gidiyoruz. Sevip sevmemek başka da artık klişeleşmiş olan "onun adı da x bunun adı da x o zaman bunun adı mustafa x olsun" esprisini yapmış adam. Güzel espri, kötü espri dersin başka da hani bunu "MOSTOFO KOMOLO KÖPÖK DÖDÖ" şeklinde yorumlamak gerçekten ağır zeka geriliği gerektiriyor kanımca. Ne bilim Akit TV falan yapsa kasıt ara da jahrein meh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 jahrein sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 yok benim yayınımı dün 2 kişi izliyodu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 olmasi gereken, adamin cikip ozur dilemesi, hata yaptim, milli bir degeri espiri konusuna dondurdum, bi anda agzimdan kacti falan demesi lazim. ama o bile atayi asagilama sucuyla hakkinda sorusturma acilmasini engellemez. bi de sosyal medya oldugu icin agirlastirilmis ha mahrumiyetine kadar yolu var yani temelde. bisi cikar cikmaz o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 sen de böyle olursan binlere ulaşırsın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Buradan da benzer muhabbetler yuzunden atildiydi jahrein dallamasi. O yuzden yaptiklari sasirtici deigl. Asil sasirtici olan, kendi takipcileri dahil herkese dur durak bilmeden hakaret eden tip icin `ay ama daha samimi` diye takilanlar. Akil mantik almiyor cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Xenocide said: yok benim yayınımı dün 2 kişi izliyodu :/ Link ver takip edeyim. Denk geldikce baltalarim. O oyle mi oynanir, bu boyle mi vurulur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 aklın mantığın alsaydı ingiltere'ye göçmezdin zaten abi. akıl mantık bu bizim millette. EZCÜMLE: http://geikoo.s3.amazonaws.com/1419347189549984f5aef3a_big.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Xenocide said: yok benim yayınımı dün 2 kişi izliyodu :/ kardeşim az sabır. tünelin sonunda ışık gözüküyor. senin üstünden çok para kazanacaz hele bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Aklin mantigin almamasi bu konudaki goruslerimi en kibar ifade edebildigim kalip. Yoksa soyle bir tipi bu kadar olay ustune savunan birinin normal insandan cok daha primitif oldugunu dusunuyorum. Izledigim belgeseller geliyor aklima. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 cumhuriyet savciligana yollarim olayi itin kopugun ataturk'e saydirdigi donemde cok gereksiz ve yersiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 1-2 kere youtubeda denk geldi videosunu izledim, artik devamli jahreib sunu izledi bunu izledi diye sagda cikiyor kafayi yemek uzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 İlgilenmiyorum u seç gitsin hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 valla bence artık bu tip şeyleri aşmamız gerekiyor ama işte "toplumun hassasiyeti" mevzusuna girildi mi işin içinden çıkılamıyor malesef. herkes her şeyden nem kapıyor mübarek. Tim said: Xenocide said: yok benim yayınımı dün 2 kişi izliyodu :/ Link ver takip edeyim. Denk geldikce baltalarim. O oyle mi oynanir, bu boyle mi vurulur derim. oh jahrein başlığında kendi reklamım fuck yeah http://twitch.tv/xynocidetv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Yapılan duyara gel ya. Ben de herif bişi dedi sandım. Bu duyarı yapan ekşi, sabah akşam millete hakaret filan ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Hah. "Baskasi da sovuyor, o yuzden bu da sovebilirci" uye de geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar