Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WhasApp Durumum Video

vimpir

Öne çıkan mesajlar

sardalya said:

yazilim bu her sey olabilir hatta remote bile hacklemis olabilirler direkt whatsappin serverlarindan..

her şey olabilir tabii. çok uğraşmak istiyorsan FBI-NASA-CIA sistemlerine aynı anda girip bunların yönetimini ele geçirebilirsin bile.

...

de sıradan birisinin WhatsApp durum videosunu değiştirebilmek için bu kadar kastıracak birisinin olcağını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sardalya said:

Network security mscli adam yorumu

ama turkiye iste naparsin. bisey anlamasak da dalga gecsek

Adama kod ornegi mi vereyim? Android acik dolu.

Olabilir mi? olabilir. olmus mudur? hayir. cunku motivasyonsuz atak olmaz

e iyi de kendin de motivasyonsuz atak olmaz derken, "olmuş olabilir" diye yorum yaparsan tabii dalga geçilir.
Sosyal ağlarda paylaş

mümkün olabilmesi için,
1-kişinin kendi videosu ise eğer,
smse tıkladıktan hedeflenen apknın indirilmesi, çalıştırılması sonra galerideki videoların arasından müstehcen olanı seçip whatsapp durum a eklenmesi imkansıza yakın bir ihtimal.

2-herhangi bir müstehcen video ise,
yine smse tıklanır tıklandıktan sonra malware apk yüklenmesi gerekir ki bunun için de ayarlardan güvenlik sekmesinde google play haricinde ki apk leri yüklemek için izin verilmiş olması gerekli. Diyelim ki izin daha önce verilmişti malware yüklendikten sonra çalıştırılır herhangi bir müstehcen videoyu reklam niyetine whatsapp tan paylaşabilir.

sms üzerinden başka bir senaryo düşünemedim bilemiyorum, telefon fabrika ayarlarına döndürülmemiş olsaydı belki gerçekler öğrenilebilirdi ama bu haliyle durum hiç inandırıcı değil. ki herhangi bir programın whatsapp üzerinden habersiz paylaşım yapabilmesi root olmadan yine mümkün değil gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

maddoq said:

mümkün olabilmesi için,
1-kişinin kendi videosu ise eğer,
smse tıkladıktan hedeflenen apknın indirilmesi, çalıştırılması sonra galerideki videoların arasından müstehcen olanı seçip whatsapp durum a eklenmesi imkansıza yakın bir ihtimal.

2-herhangi bir müstehcen video ise,
yine smse tıklanır tıklandıktan sonra malware apk yüklenmesi gerekir ki bunun için de ayarlardan güvenlik sekmesinde google play haricinde ki apk leri yüklemek için izin verilmiş olması gerekli. Diyelim ki izin daha önce verilmişti malware yüklendikten sonra çalıştırılır herhangi bir müstehcen videoyu reklam niyetine whatsapp tan paylaşabilir.

sms üzerinden başka bir senaryo düşünemedim bilemiyorum, telefon fabrika ayarlarına döndürülmemiş olsaydı belki gerçekler öğrenilebilirdi ama bu haliyle durum hiç inandırıcı değil. ki herhangi bir programın
üzerinden habersiz paylaşım yapabilmesi root olmadan yine mümkün değil gibi geliyor.

Teşekkür ederim cevabın için
Sosyal ağlarda paylaş

yapma haci ben yaptim, hemen moderasyon sinirlendi. ustune bir de beni haksiz duruma dusurecek "banim erken acilsin diye geliyorsunuz" lafini etti.

kisa sureli banda bile, "sen hatirlat" denildiginde babalar gibi, ya bos ver tam uzun suresi gecsin oyle acilir diyen adamlariz.

onun icin haksiz duruma dusmek istemiyorsan yapma oyle bisi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...