sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Network security mscli adam yorumu ama turkiye iste naparsin. bisey anlamasak da dalga gecsek Adama kod ornegi mi vereyim? Android acik dolu. Olabilir mi? olabilir. olmus mudur? hayir. cunku motivasyonsuz atak olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 editor yapmistir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 sardalya said: yazilim bu her sey olabilir hatta remote bile hacklemis olabilirler direkt whatsappin serverlarindan.. her şey olabilir tabii. çok uğraşmak istiyorsan FBI-NASA-CIA sistemlerine aynı anda girip bunların yönetimini ele geçirebilirsin bile. ... de sıradan birisinin WhatsApp durum videosunu değiştirebilmek için bu kadar kastıracak birisinin olcağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 sardalya said: Network security mscli adam yorumu ama turkiye iste naparsin. bisey anlamasak da dalga gecsek Adama kod ornegi mi vereyim? Android acik dolu. Olabilir mi? olabilir. olmus mudur? hayir. cunku motivasyonsuz atak olmaz e iyi de kendin de motivasyonsuz atak olmaz derken, "olmuş olabilir" diye yorum yaparsan tabii dalga geçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 evet olabilir yerine mumkun desem daha anlamli olurmus. bana da sacma geldi okuyunca simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Sms i görelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi durumu aynen, hack filan yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Evet kod ornegi alalim pls nasil mumkun, sertifikanin amaci yazilim bu her sey olur diyebilmek mi djdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 eğer bu doğruysa yer yerinden oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 mümkün olabilmesi için, 1-kişinin kendi videosu ise eğer, smse tıkladıktan hedeflenen apknın indirilmesi, çalıştırılması sonra galerideki videoların arasından müstehcen olanı seçip whatsapp durum a eklenmesi imkansıza yakın bir ihtimal. 2-herhangi bir müstehcen video ise, yine smse tıklanır tıklandıktan sonra malware apk yüklenmesi gerekir ki bunun için de ayarlardan güvenlik sekmesinde google play haricinde ki apk leri yüklemek için izin verilmiş olması gerekli. Diyelim ki izin daha önce verilmişti malware yüklendikten sonra çalıştırılır herhangi bir müstehcen videoyu reklam niyetine whatsapp tan paylaşabilir. sms üzerinden başka bir senaryo düşünemedim bilemiyorum, telefon fabrika ayarlarına döndürülmemiş olsaydı belki gerçekler öğrenilebilirdi ama bu haliyle durum hiç inandırıcı değil. ki herhangi bir programın whatsapp üzerinden habersiz paylaşım yapabilmesi root olmadan yine mümkün değil gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 olm trojan yemiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 maddoq said: mümkün olabilmesi için, 1-kişinin kendi videosu ise eğer, smse tıkladıktan hedeflenen apknın indirilmesi, çalıştırılması sonra galerideki videoların arasından müstehcen olanı seçip whatsapp durum a eklenmesi imkansıza yakın bir ihtimal. 2-herhangi bir müstehcen video ise, yine smse tıklanır tıklandıktan sonra malware apk yüklenmesi gerekir ki bunun için de ayarlardan güvenlik sekmesinde google play haricinde ki apk leri yüklemek için izin verilmiş olması gerekli. Diyelim ki izin daha önce verilmişti malware yüklendikten sonra çalıştırılır herhangi bir müstehcen videoyu reklam niyetine whatsapp tan paylaşabilir. sms üzerinden başka bir senaryo düşünemedim bilemiyorum, telefon fabrika ayarlarına döndürülmemiş olsaydı belki gerçekler öğrenilebilirdi ama bu haliyle durum hiç inandırıcı değil. ki herhangi bir programın üzerinden habersiz paylaşım yapabilmesi root olmadan yine mümkün değil gibi geliyor. Teşekkür ederim cevabın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 kişinin kendi videosu mu yoksa dışardan başka bi video mu? ona göre sosyo-psikolojik analiz ile konuyu aydınlatacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 yapma haci ben yaptim, hemen moderasyon sinirlendi. ustune bir de beni haksiz duruma dusurecek "banim erken acilsin diye geliyorsunuz" lafini etti. kisa sureli banda bile, "sen hatirlat" denildiginde babalar gibi, ya bos ver tam uzun suresi gecsin oyle acilir diyen adamlariz. onun icin haksiz duruma dusmek istemiyorsan yapma oyle bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 arabayı satıp iphone almak en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 art niyetim yok yahu. sadece yardım amaçlı yazcam. zaten vimpir beni çok sever. sıkıntı olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 sıkıntı o değil, sıkıntı daha büyük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 KillJoy said: kişinin kendi videosu mu yoksa dışardan başka bi video mu? ona göre sosyo-psikolojik analiz ile konuyu aydınlatacağım.Kendi videosu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar