Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trafik şeysi

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

hep böyleydi olm

merkez sağın vücud blmuş hali. küçük burjuva, en köşe her daim kızlı masası var okul kantininde...

ama sen de kantinde masaya çıkıp boykot anlatan tuhaf solcu çocuksun.

ben ise apolitik şişkoyum soğuk naget sandviç alıyorum o sırada...

ha bi de valla öyle değilim lan, tanısan seversin aslında sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Kurumsal firmada çalışan standart bir insanım dememi quotlayıp, paylaştığım kişisel bir sıkıntıma linkleyip taşak geçmeye çalışarak ne kadar muhteşem bir insan olduğunu göstermişsin. Yine bir ton şey yazmışsın, şunu okuyacağıma boş duvara baksaydım keşke. Baya sosyopatsın ve iletişim sorunun var, bence sen git bir doktora görün buradan millete durduk yere sataşmak yerine. Acil şifalar kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

haha yoo. ayağın sakat olsa onla dalga geçsem evet haklısın sosyopat olurum.

ama sistemsel bir sorundan ötürü ağlayıp sızlayıp, sonra o sisteme tekrar kanalize olup, ben karşısında olduğum için bana salty commie demek zavallıca. ayrıca hayata bir kez geliyosun keke lelelel demen daha da saçma ve zavallıca. evet yüzüne vuruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi vur yüzüme de, commy olmak ayıp mı? Sistemin parçasıyım ve ne kadar muhteşem falan mı dedim, ne alakası var. Son derece köleleştirildiğimizi falan düşünüyorum yani hiç kafanda kurduğun gibi bir insan değilim. Sen sol eğilimli bir insan değil misin? Ben gerçekten onu hakaret olarak söylemedim, bence solcu veya komünist olmak ayıp bir şey değil zira. Kırmasak birbirimizi ne dersin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...