mrdefender1 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Merhaba. Oyunu 2006'dan beri oynuyorum. Bildiğiniz üzere, vanilla'nın üzerinden baya zaman geçti. Bende nostalji olsun diye private serverde oynamaya karar verdim. (Araştırdım, baktım ve hala güncel, canlı vanilla private serverleri var.) Fakat aklımda bir soru kaldı. Aynı bilgisayarda retail ve private server'i aynı anda oynayabiliyor muyuz? Ban sebebi midir acaba? Edit; Private serverlerde oynamak yasal mıdır? Başımıza dert almayalım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 yoo oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Şimdi Yasal mıdır? Öncelikle burada "yasal" ile "Blizzard ile arandaki anlaşmaya aykırı"yı ayırmak lazım - Private serverda oynamak herhangi bir yasaya aykırılık teşkil etmiyor ama TOS (Terms of Service) ve EULA (End User License Agreement) a aykırıdır, ha bununla ilgili seninle değil serverı açanla uğraşırlar ama aşağıdaki duruma dikkat Aynı anda oynarken - Blizzard oyunla beraber Warden diye bir servis kuruyor makinene, bu servisin amacı botçuları falan yakalamak temelde, oyunla aynı anda çalışan programların pencere adlarını falan okuyabildiğini biliyorum, başka tür loglar da tutuyor olabilir - biri bu loglar üzerinden senin private server client ı çalıştırdığını görüp uğraşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 geçen sene aylarca custom rp serverında (ve öncesinde kısa bir süreliğine de olsa başka bir private serverda) oynadım ben, hiçbir şey olmadı. hatta bi monitörde retail, diğer monitörde private server clientını açıyodum bazen. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 İki farklı yerde olacak zaten retail ve private. Şu anki patchte olan bir private server olmadığını ve senin de orada oynamayacağını var sayıyorum tabii. İki farklı oyun açacaksın yani, hiçbir problem olmaz. Niye olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 paradoksalkedi said: İki farklı yerde olacak zaten retail ve private. Şu anki patchte olan bir private server olmadığını ve senin de orada oynamayacağını var sayıyorum tabii. İki farklı oyun açacaksın yani, hiçbir problem olmaz. Niye olsun ki? Yok, farklı yerlere kurarım. Oynayacağım vanilla server zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Saeros said: geçen sene aylarca custom rp serverında (ve öncesinde kısa bir süreliğine de olsa başka bir private serverda) oynadım ben, hiçbir şey olmadı. hatta bi monitörde retail, diğer monitörde private server clientını açıyodum bazen. :p Yok hocam, ben normal bilgisayarda retail server durarken private oynarsak herhangi bir şekilde tespit edilip ban yer miyiz diye merak ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 işte ben yaptım onu bişey olmadı diyorum ben de ^^ hiç private serverda oynadı diye banlanan birini de duymadım, rahat rahat oyna takıl bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 çok yapan var, ban yiyen duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 vaktim olsa ne oynardım şimdi vanillayı pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 sanssizsansli said: vaktim olsa ne oynardım şimdi vanillayı pehh Bence ne yapalım biliyor musunuz? Bildiğim bir server var. Toplaşıp orda oynayalım. Zevkli olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 vaktim yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 sanssizsansli said: vaktim yok abi Ortaya söyledim :) ama senin de zamanın olursa gelirsin, oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Nostalrius la olan krizden sonra blizz le anlaşıldı,hatta blizz adamlara arka çıktı diye biliyorum. o yüzden banlık bir durum olmaz. 4 gündür bende oynamaya başladım. Legion da haftada 2 gün raid e devam ediyorum ama bi taraftanda arkadaşla vanilla oynuyoruz yani. Zaman durumunu çokta kafaya takmamak lazım. Oturup hemen 60 layıp raid e hazırlanmam lazım düşüncesi olmayınca çokta keyif alarak haftada 3-4 gün 2 şer,3 er saat oynanıyor.Maksat keyif almak abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 emre3877 said: Nostalrius la olan krizden sonra blizz le anlaşıldı,hatta blizz adamlara arka çıktı diye biliyorum. o yüzden banlık bir durum olmaz. 4 gündür bende oynamaya başladım. Legion da haftada 2 gün raid e devam ediyorum ama bi taraftanda arkadaşla vanilla oynuyoruz yani. Zaman durumunu çokta kafaya takmamak lazım. Oturup hemen 60 layıp raid e hazırlanmam lazım düşüncesi olmayınca çokta keyif alarak haftada 3-4 gün 2 şer,3 er saat oynanıyor.Maksat keyif almak abi zaten Başta cevap yazan herkese, ve sana teşekkür ederim. Kronos vanilla'da oynamaya başladım. Eğer sende gelmek istersen gel, beraber oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 mrdefender1 said: emre3877 said: Nostalrius la olan krizden sonra blizz le anlaşıldı,hatta blizz adamlara arka çıktı diye biliyorum. o yüzden banlık bir durum olmaz. 4 gündür bende oynamaya başladım. Legion da haftada 2 gün raid e devam ediyorum ama bi taraftanda arkadaşla vanilla oynuyoruz yani. Zaman durumunu çokta kafaya takmamak lazım. Oturup hemen 60 layıp raid e hazırlanmam lazım düşüncesi olmayınca çokta keyif alarak haftada 3-4 gün 2 şer,3 er saat oynanıyor.Maksat keyif almak abi zaten Başta cevap yazan herkese, ve sana teşekkür ederim. Kronos vanilla'da oynamaya başladım. Eğer sende gelmek istersen gel, beraber oynayalım. Edit : Nostralius'a geçtim. Popülasyonu daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 geri açıldımı orası, kapanmıştı en son, blizz kapattırmıştı hmmmm, geri dönülebilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 emre3877 said: Nostalrius la olan krizden sonra blizz le anlaşıldı,hatta blizz adamlara arka çıktı diye biliyorum. o yüzden banlık bir durum olmaz. 4 gündür bende oynamaya başladım. Legion da haftada 2 gün raid e devam ediyorum ama bi taraftanda arkadaşla vanilla oynuyoruz yani. Zaman durumunu çokta kafaya takmamak lazım. Oturup hemen 60 layıp raid e hazırlanmam lazım düşüncesi olmayınca çokta keyif alarak haftada 3-4 gün 2 şer,3 er saat oynanıyor.Maksat keyif almak abi zaten vanilla tam grindfest ya, raid noktasına gidene kadar o süre geçer gider zaten dfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar