PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 yaz tabii abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Tridz said: Gwiwkes said: Tridz said: Deeppacketinspection varken vpn falan hikaye :) Neden hikaye? VPN kullanıldığında trafik encrypted aktığı için DPI ile trafiğin içeriği görülemez. security.stackexchange Doğru diyorsun peki bunu yapma ihtimalleri var mıdır? "They cannot run DPI on an encrypted session without performing a MITM attack." SSL trafiğini gerçek zamanlı olarak decrypt edip inceledikten sonra encrypt edebildiğini söyleyen cihazlar görmüştüm youtubeda paranoyak oldum :D VPN trafiğini tespit edebiliyorlar sonuçta ona özel yavaşlatma uygulamaya karar da verebilirler TLS'de MITM'ın nasıl yapılacağını tam bilmiyorum. Tahminimce MITM için Çin'de olduğu gibi kişinin bilgisayarındaki chain of trust'a kendi sertifikalarını eklemeleri/kabul ettirmeleri gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 GERGE said: Ya, o kadar çekiniyorsanız go go Usenet. Oaylaşım yok orada, Upload yok. ssl, vpn gerekmiyor. Bir guide yazayım siz korsan patidaşlarom için. Çizgiroman için kullanıyorum bem de. Bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 gerge'nin güzel bi yazısı vardı ya postlara bölünmüş olsa da usenet için. usenet başlıklarının birinde okuyun bilgilendirici bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 GERGE said: Ya, o kadar çekiniyorsanız go go Usenet. Oaylaşım yok orada, Upload yok. ssl, vpn gerekmiyor. Bir guide yazayım siz korsan patidaşlarom için. Çizgiroman için kullanıyorum bem de. bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 tr icerik yok usenette.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Usenet ucretli bi servis saniyordum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 neutrino said: Usenet ucretli bi servis saniyordum ben? Öyle ama usenet.nl'in 14 day free trial'ı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Usenet ücretli. VPN'de ücretli. Usenet daha pahalı da olabilir daha ucuz da. Cumartesi yazarım. Usenet.nl'den kaçın ama. Bekleyin iki gün, tüm otomasyon applarıyla anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 patiunderground.x diye deepwebe inelim bence en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 3 ay once bayaa bi arastirip usenet.farmla newsgroup ninjadan abonelik aldiydim.ne aradiysam buldum.oyle eksik article hadisesi yasamadim daha.nzb provider olarak dognzb kullaniyorum.buna para vermeden kullanmanin bi yolu var.burada simdilik aradigimi buluyorum ama farkli servis onerilerine acigim. usenet servislerinin indirimleri oluyo.simdi bu usenet.farmla newsgroup ninjanin son durumlarini bilmiyorum.3 ay once gozun kapali dalacagin servislerdi bunlar.hangi servis olursa olsun indirim yaptiklari bi zaman oluyo, o zamani kovalamak lazim.ben alirken sevgililer gunune denk gelmisti. arastirirken bi detay gozume carpti.uygulama oyun falan dagitan gruplar genelde bitcoin miner gibi olsun botnet gibi olsun viruslu dagitimlar yapiyolar.fakat bi checksum sitesi bulmustum ilk kaynagindan temiz dagitim kontrolu falan yaptigin.onun detaylarini bilen varsa bi anlativerirse ihya oluruz. sistem soyle isliyomustu. grup programi ripleyip ilaclayip temiz bi sekilde veriyo usenete.diger gruplar ilaciyla olsun direk uygulamanin kendisine olsun zehiri zerk edip tekrar dagitiyo.public torrentler, bazi bazi private torrentlerde viruslu dolasan uygulamalar oyunlar boyle dusuyomus piyasaya.tabi kaynagi duzgun tutturamazsan usenetten indirdigin seylerlede bilgisayarini sirke cevirmen mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 O nedenle indexer kullanacaksin ve executable bir sey indirmeyeceksin. kitap, film, dizi filan sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar