noddle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 E-Gameshow oyun üreticileri ve kullanıcıları fuarı bu yıl 11-14 Mayıs 2017 tarihinde Ankara’da Hacettepe Üniversitesi’nin Beytepe’deki Kültür ve Kongre merkezinde kapılarını katılımcılara açıyor. Ülkemizde böyle aktivitelerin olmaya başlaması güzel bişey. Ben bu c.tesi uğrayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 gameshowu online geri getiriyolar sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Tayyip mi konuşacak niye buraya actın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Ben de Gameshow sandim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 daha siteleri calısmıyor, eventı nasıl yapacaklar. insan sıtenın calıstıgından emın olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Remus said: Tayyip mi konuşacak niye buraya actın :) Herkesin gündemi kendine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 mardox said: Ben de Gameshow sandim :( Bende ya, bir an nostalji yüklemesi yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 katılımcılar arasında gaming ile ilgili hiç kimsenin olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Unlost yeter ya gaming için gaşlkjsdfşsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Fransuxa said: katılımcılar arasında gaming ile ilgili hiç kimsenin olmaması no70, taleworlds, odtü atom ? zaten kim var ki ülkede başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Her sene yapıyorlar, LoL kafe ligi turnuvası falan yaptı geçen sene sanırım oyun adına başka bişi yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bombilo said: daha siteleri calısmıyor, eventı nasıl yapacaklar. insan sıtenın calıstıgından emın olur ya. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Bi heyecanla girdim dergi diye.. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Silphatos said: gameshowu online geri getiriyolar sandım aynen, ihtimal vermedim ama için kıpırdadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 istanbul'un bi fuarı vardı aklıma o geliyo, wolfteam knayt lol standları p2w oyun cosplayleri falan vardı. keşke yanılıyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 O değil de Turkcell Dergilik baya yararlı bi naneymiş ya Yurtdışındaki adama ilaç resmen Uykusuz Oyungezer her şey elinin altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Gamex'ten bahsediyosun sanırım. Leş ötesi bi fuar o. Gist var adam gibi de o da bu sene lowdu sanırım çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Silphatos said: gameshowu online geri getiriyolar sandım abi aynen ya, nası bi ukte kaldıysa içimizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 taleworlds den kim vardı forumda, gitmiştir belki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar