Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Selam, Yurtdışından ayakkabı sipariş etmek istiyorum, skechers büyük numara alacağım trde yok 1-2 yerde var oradaki modellerde çok dandik, var mı trye shipleyen bildiğiniz kullandığınız siteler? amazon.de'ye baktım anlamadım hiç kapattım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 amazondan aldim ben tryle ayni fiyata geliyor yaklasik da trde olmayan model ve numaralar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 amazon.com mu direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 amazon.de. 5 ayakkabi aldim hicbir sorun yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 gümrük olayı nasıl oluyor ne kadarlık almak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 30$ altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 oha. 30 dolar üstünde ne kadar vergi çıkıyor, abi çok saçma ya fasd buldum amazon.de de 2-3 model beğendiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 satıcı amazon ise vergi ve shipping fiyatını da gösteriyor sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 ok teşekkürler çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Fistan said: 30$ altı 30 oyro (değerinde) değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 10 liranın lafını mı yapıyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 30 yuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Auril said: 10 liranın lafını mı yapıyorsun sdf prensip meselesi. yoksa parasında değilim. http://i3.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/390/315/88a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bu arada skechers kullanan var mı? numaraları adidasa göre nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ayni yaklasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ben de aynen 47 numara skechers alıyorum amazon'dan. amerikan da daha ucuza bulduğumdan ordan aldım. normalde 46 giyiyorum ama skechers bi numara büyüğü oluyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ben 1 numara küçük almak üzereyim çevremden duyduğuma göre şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ben skechers da 46 yerine 47 giyiyorum ama modelden modele, insandan insana değişir. en son istediğimde, diğerleri gibi 13 (US) dedim 47,5 geldi. biraz büyük oldu :/. yorumlarda tam oturuyor mu oturmuyor mu kısmı da vardı sanırım. bi ona da bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 almanca anlasam translate e atmayada üşeniyorum söyledim gitti en klasik modellerden birini, benim beğendiğim siyah tabanlıyı amazon satmıyordu direk seller kısmında arkadaşların tavsiyesine uydum diğer topicteki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 eu us f olarak değil cm olarak ölçüsünü bulup kontrol edeceksiniz abi. amazon'da yoksa kendi web sitesinde vardır numara - cm karşılıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 http://raffaello-network.com italyan vs. çeşit bol indirim yakalayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 englishmenshoes'a tıkladım, bu çıktı. http://www.raffaello-network.com/english/fashion-images/designer-mens-shoes/gucci-shoes.jpg teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Stringray said: eu us f olarak değil cm olarak ölçüsünü bulup kontrol edeceksiniz abi. amazon'da yoksa kendi web sitesinde vardır numara - cm karşılıkları. hepsinin cm i de ayni ama biri buyuk geliyor. Kalip farkidir dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Vergide %18 AB ülkeri ,%20 Çin tarafı diye biliyorum. Hongkong dan almıştım %18 gibi aldılar ama en son. Birazda memura kalmış sanırım vergi durumu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar