Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından ayakkabı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Yurtdışından ayakkabı sipariş etmek istiyorum, skechers büyük numara alacağım trde yok 1-2 yerde var oradaki modellerde çok dandik, var mı trye shipleyen bildiğiniz kullandığınız siteler? amazon.de'ye baktım anlamadım hiç kapattım :P
Mesaj tarihi:
ben de aynen 47 numara skechers alıyorum amazon'dan. amerikan da daha ucuza bulduğumdan ordan aldım. normalde 46 giyiyorum ama skechers bi numara büyüğü oluyo genelde.
Mesaj tarihi:
ben skechers da 46 yerine 47 giyiyorum ama modelden modele, insandan insana değişir. en son istediğimde, diğerleri gibi 13 (US) dedim 47,5 geldi. biraz büyük oldu :/.

yorumlarda tam oturuyor mu oturmuyor mu kısmı da vardı sanırım. bi ona da bak istersen.
Mesaj tarihi:
almanca anlasam translate e atmayada üşeniyorum söyledim gitti en klasik modellerden birini, benim beğendiğim siyah tabanlıyı amazon satmıyordu direk seller kısmında arkadaşların tavsiyesine uydum diğer topicteki
Mesaj tarihi:
Stringray said:

eu us f olarak değil cm olarak ölçüsünü bulup kontrol edeceksiniz abi. amazon'da yoksa kendi web sitesinde vardır numara - cm karşılıkları.
hepsinin cm i de ayni ama biri buyuk geliyor. Kalip farkidir dedim...
  • Yeni Oluştur...