Seperate Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Belki alırım nostaljiyi yaşatsa bile gideri olur diyordum ama karakteri ittiricez diye de keyfimiz kaçmasın, bekleyeyim biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 mascio said: orijinal oyunu boşverin zaten legends of ultima moduna girin. direkt t2a'ya döndü server. meditation biraz kanser olsa da oynanıyor bir şekil. ping nasıl LoU için? NA East coast sanıyorum, oyundaki yansıması nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 ping yansıması inanılmazdı en son. her şey laglıydı combat felan değil direk menüler bile laglı pingli cart curt, zaten çok eksiği var legends of ultimanın, para kasmak falan acayip kolay, 1 gün balıkçılık yapıp yaratık kessen, ömür boyu yetecek para çıkıyor falan bok gibi yani. orijinali daha iyi kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 steam sayfası hazır https://store.steampowered.com/app/594770/Legends_of_Aria/ fiyat belli değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 cagrus en son ne zaman oynadın bilmiyorum da oyunda para kazanmak imkansız falan şu anda lou'da. ping etkiliyor ama eu çok oyuncu olduğu için pvp bir şekilde dönüyor yani. orijinal oyun lou'nun yanında tetris gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 oyun benim için çok keyifli açıkçası. tam bir amele gibi ağaç kesiyorum ama ilginç bir şekilde keyif alıyorum gayet. özlemişim resmen uo tipinde bir oyunu. craft olaylarında eksiklikler buglar var ama kasmak zevkli gene. craft order diye bir şey getirmişler, kasmak için amacınız oluyor hem de para kazanıyorsunuz. combat tarafını hiç denemedim daha. ihtiyacım olmadı pek. ama ileri seviyelerde ihtiyaç olur gibi. bazı ağaç türleri deceit gibi mekanda çıkıyor sadece. yaratıkları kesmek için lazım bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 bod sistemi gibi bişey var mı uo'daki? Craft order olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 bu arada headstart başlamış eu sunucusu 50ping veriyor. test etmemi istediğiniz şeyler varsa bakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 tailor kasıyorum ben. giysiye ihtiyacı olan varsa dikerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 ben 1 set alırım pure mage başladım bakalım nası olcak. nick nedir? benimki aynı gene "mosqi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 daha tam kasamadım ama :D kasılma aşamasında :P fakat cloth olan seti çıkartırım, leather mana regeni düşürüyormuş diye okuduydum wikide. mage robe için skillin 80 olması lazım daha. cloth olanların armor verip vermediğini bilmiyorum bide. isim aynı bende de oce4n. eldeir village da pamuk tarlalarında bulabilirsiniz genelde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 ay hadi 4 aralık olsun da steam fiyatını görelim ya. SONRA HYPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 deme lan öyle gaza gelip basacaz, ortam çok müsait insanın canı çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 mesajim olsun belki bende gelirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 korax geliyosa ben gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Öyle deme valla bi tek oyunu almama bakar, oynayanların %50si oyunu almadan bırakırlar oyunu. Gerçi daha önce hiç ultima falan oynamadım o yüzden zor benim gelmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 bombilo said: korax geliyosa ben gelmem https://youtu.be/yk-yRHhjzxI?t=16 sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 şimdi herkes LOU girecek değil mi? normal oynayacak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Yukledim de grafikler hala 3 yil onceki gibi olm. Insan biraz duzeltir lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 lord_gorthaur said: şimdi herkes LOU girecek değil mi? normal oynayacak yok normal oynuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 crafting kasanlar için ek faydalı bilgiler vereyim: - eşyayı craftlamak için gereken skill'den +25 fazla skille sahipseniz skill gain gelmiyor artık o eşyayı ürettiğinizde. - craft order'ı aldığınız vendorun şehri önemli. eğer ki kalabalık değilse vendor daha çok para veriyor size. - craft orderı yapamayacak durumdaysanız yere atın bir süre sonra yeni order alabiliyorsunuz. - recipe toplamak için en dandik orderı seçebilirsiniz. random düşüyor recipeler tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 inscription kasan var mı burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 arsa atabildiniz mi güzel bir yere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 ocean atmış bir tane gördüm onun vendorunu bende para var ama atacak yer kestiremedim. bide bana inscription bilen adam lazım. lightiningten ötesi yok kitapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar