Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Oyunu indirince legends of ultimaya mı giriyonuz official serverlara mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 official server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 İndirdim akşama girecem. va rmı parti yapacak adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Ben sevdim genel olarak. Buglar da düzeltildikçe iyi olur. Yalnız harita küçük geldi. Yeraltı haritaları vs genişletilmesi lazım. 300 400 kişi olduktan sonra haritada herkes birbirini düdükler. Buglarla ilgili de yazacam yukardaki formatta. Not alıyom şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 20 saniye stream izledim sunu soyleyeyim, lootingde gene sack aciliyor ordan drag&drop yapiyorsun. sirf bu bile yeni kimseyi kazanamamak icin bir neden, yap sunu alisilmis sistemler gibi, millet milyon dolarlari hic ediyor. gene de satin alacam ama destek olsun, daha fazla god of war/console-first oyun yapilmasina engel olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 sağ click loot all var abi görmemiş olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 sardalya said: 20 saniye stream izledim sunu soyleyeyim, lootingde gene sack aciliyor ordan drag&drop yapiyorsun. sirf bu bile yeni kimseyi kazanamamak icin bir neden, yap sunu alisilmis sistemler gibi, millet milyon dolarlari hic ediyor. gene de satin alacam ama destek olsun, daha fazla god of war/console-first oyun yapilmasina engel olur belki. abi şaka dimi... options da ayarı var. Bazı oyuncular trash itemler almamak için açmıyorlar. ayrıca sürükle değil o, tıkladır. yanlış görmüşündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 alınır oynanır mı diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Officialda cok bug var ve pace yavas. Ben o yüzden Legends of Ultimaya gectim. Cok memnunum. Oynamak isteyen olursa durtsun party yapariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Ben gelmeyi dusunuorum pvp icin karakteri kasmak ne kadar surer yaklasik. Cok kastiriyor mu skillerin artmasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 LoA'da bayaa uzun sürüyor da, LoU'da daha hızlı buldum ben. Tabii cost daha fazla. Magery vs için 70 - 80 k diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 yine makroya bırakıp kasılabiliyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 LoU'da başladık biz 4-5 kişi. Guild falan da kurduk. kimler oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Oynuyom ben işte her akşam 1-2 saat Haftasonu da uzun soluklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 galiba bugun steam early access gelicek. italya fransa vs community serverlarıda kurulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 ay hadi inşallah güzel bi fiyatla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Wipe geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 bugun announcementmış , steam aralık 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 mehledim şöyle bi hışımla. Çekiliş varmış, kazanana GTX1080 + oyunu veriyolarmış. https://wn.nr/nQ6mV7 tabii ki refer link heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Niye mehledin bittimi hype daha cikmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 yok ben steam release bugün sanıyodum heyecanlıydım falan. fıs etti söndü aralığa daha çok var :/ cüzdanıma küçük süsler takmıştım, hazırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 LOU serverinda Turk guildi var mi bildiginiz? Varsa katilmak istiyorum, discord: itaylan#4185 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 kalabalık mı ortam lou'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Bunu steama çıksın diye bekliyorum. LOU da oynarım büyük ihtimal, beta da bir denedim LOU yu, baya Ultima ya yakın yapmışlardı. Adam da koşturuyordu etrafta. Birde anlamsız kasmaları çözerlerse, yeme yanında yat. Grafik motoru biraz pert idi oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Steam'e 4 Aralık'ta gelecekti diye hatırlıyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar