Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika 2018 Diversity Visa

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Fin said:

öyle post doctoral tipler şu an boun kuzey kampüste ağlıyo nası bize çıkmaz diye hahahah

p.s hiç başvurmadım ben buna dramıyla uğraşılmaz bunun 15k$ hallediyorlar :P

ahaha şu çok üzücü bir durum yav. bildiğin sıradan işsiz güçsüz çiftlere felan çıktığını da görseler jiletlerler heralde kendilerini.
Sosyal ağlarda paylaş

ben büyük ihtimal iş için asılsam bir şeyler bulurum da çok büyük macera gibi geliyor her şeyi bırakıp gitmek. green card çıkarsa ufak tefek başvurular, gidip gelmelere başlarım. kafama yatarsa, hatun da bir şey bulabilecek olursa şans veririm gibi düşünüyorum. o da zaten hep amerikan kökenli şirketlerde çalıştı şimdiye kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

iste kadin erkek degisebiliyo abi iliskilerde.

tamam tamam daha fazla zorlamiycam :P

ama cidden bu isin "ya bi dusunelim" i yok. dusundukce yeni raki gibi salak salak reklamlarla geliyo insan. bahane uretmekte uzerimize yok.

rahatinizi bozacaksiniz her turlu. hindistandaki yogaci dallama da bozuyo rahatini kapagi atmak icin. bozulacak yan illa ki
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

abi yuksek muhendisseniz zaten bi firma alir sizi. is icin basvurmayi denediniz mi?

yoksa indian muamelesi gormek mi istemiyosunuz?

sektör çok dar.(IT,bilişim,pc üstünden rahat bulunuyor gerçi)

hintli çinli muamelesi yok abi diversity ayağına kontenjan açılıyor.
H1-B vizesinin 80%ini zaten hindistan ve çin tek başına dolduruyor.

proje bitimine 1 yıllığına boston ofise geçebiliyorum proje sonuna kadar dayanabilir miyim bilmiyorum çünkü,universiteye başvurdum master için kabul aldım 1 ay önce gittim 2 hafta ohio'da kaldım.kaçak falan çalıştım her boku yedim içtim gezdim tozdum çok rahat bi şekilde çalışarak aylık harcamalar + tuition çıkıyo onu farkettim :P ohio'da çok dandik bi yer hani
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Abi zaten uğraşmak istesen herkez bişiler bulur. Green card senede bi yılbaşında millipiyango çıkması gibi. Çıkarsa hayır demem ama her gün gidip idda oynayıp ekmeğimi ordan çıkarmaya çalışmam denklemi.

piyangodan ziyade oraya gidip yine is arayacaksin abi. ha buradan aramissin ha oradan.

e gidip de pizzacida calismayacagina gore, yine basvuracagin isler az cok ayni olacak saniyorum ki.

green cardli olunca daha mi rahat is bulunuyo ya da kisitlamaya takilmadan mi ise aliniyosun onu bilemiyorum. ama trump sonrasi green card in devam ediyor olmasi apayri bi durum sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

green card olduktan sonra tabii ki de çok daha rahat abi. en önemlisi seçicilik gibi bir opsiyonun oluyor. şirketle anlaştın, gittin işler istediğin gibi gitmedi ayrıldın, boku yedin yani. bilinmezdesin. her şeyi kapatıp da gidiyorsun yani bi de düşünsene. green card olunca vizem bitti sınır dışı ediliyorum derdin olmuyor. rahat rahat ararsın iş, seçici olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

green cardda tam rahatlik degil su ortamda :p

benim garanti alma imkanim var ama vatandas olana kadar TR ye ayak basamiyorum 7 yil, aile sorunu olmasa yarin atlayip gidebilirim meh

bide is faktoru var tabi, burger fliplerim anca kamu yonetimi lisansi ustune MBA ile

zor her sekil, insanlarin ulkelerini bok etmeseler boyle goc krizi ile karsi karsiya kalmicaklar onun farkina hala varamadi dangoz ser odaklari :p hos kasten yapiyorda olabilirler, anti-goc dalgasi gene en cok bunlara yaradi heh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...