paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Selamlar. Pati içinde Rival 300'ü elime büyük geldiği için satıp G303 almıştım vatandan. Şimdi de kafayı G403'ün kablosuzuna taktım, input lag falan yok gibi bir şey artık onu almak istiyorum. Bu yüzden yine patiden almak isteyen varsa satayım. 150 teleye bırakırım. Sensörü FPS için en iyi sensörlerden, eli büyük olmayan claw ve fingertip tutanlar için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Foto koy da dış kaplamaları ne durumda görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 forumda mouse swap gibi bir şey olsa ne güzel olur aslında. mouse al beğenmezsen sat yenisini al uzun iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 bende 402 olmasına ve memnun olmama rağmen geçende tesadüfen vatanda ucuza görüp kaptım hemen. sensörü g502'dekiyle aynı (pixart 3366, en iyi sensor şu an piyasadaki). claw veya fingertip kullanıcılarını mutlu eder ben palmciyim ona rağmen fiyatı görünce aldımasdf. he benim fiyat balta değildir ben şansa böyle aldım normal fiyatı 200-250 kağıt. istediği 150 iyi yani bulamazsınız bu fiyata sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 wireless mouse nedir abi çok tehlikeli bence ya fasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 g900 var, arada wireless kullanıyorum, kabloludan farksız. Ki ben fark ederim en küçük gecikmede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Bright said: Foto koy da dış kaplamaları ne durumda görelim akşam koyarım . alalı 2 ay oldu, gül gibi baktım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 yabış yabış elledim demek istiyor gül gibi baktım derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Bright said: 2 dakika içerisinde özenmeden çektiğim fotoğrafları şunlar (kabloda etiket hala duruyor): http://imgur.com/a/cL11k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 bende de bu mouse var. g9'dan sonra en çok rahat ettiğim mouse oldu. eğer temiz kullanılmışsa fena fiyat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 12 yıllık g300 ü bozduktan sonra bu mouse a geçtim bende. başarılı bir maus(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Claiborne said: forumda mouse swap gibi bir şey olsa ne güzel olur aslında. mouse al beğenmezsen sat yenisini al uzun iş ben biriyle yaptım swap ya, kimdi hatırlamıyorum. deathadder vs 502. aslında 502'den de memnun değilim de, deathadder benim parmaklardan öle bi kayıyordu ki, çile gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 G303 var kucuk geliyor varsa niyeti olan takasa girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 yalnız bu maus amazonda ara ara 25 dolara düşüyor hatırlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 "This item does not ship to Ankara, Turkey. " https://www.amazon.com/Logitech-Daedalus-Performance-Gaming-910-004380/dp/B00TKFD51M Bir de 16 dolar kargo şeysi var onu da hesaplaman lazım. Balta bulacaksanız fiyata bulmayın ya baya az yazdım pati diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar