Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Baggio said: Kendi alışkanlığımdan bağımsız olarak saate binlerce lira vermeye, hele ki saat üreticisi olmayan firmalara sırf üzerinde Armani/TH falan yazacak diye vermeye ben de karşıyım. İlla vereceksen evet git Seiko'ya ver, Heuer'e ver, iyice milyonersen daha ekstremlere ver. baggio sen yapma bari ya. herşeyden önce çok klişe ama "isteyen istediği saati alır". her th armani saat alan da sırf orda şekil olsun diye almamıştır. ben yıllar 2-3 saat dükkanı gezdim en çok th'nin tasarımını beğendim ve aldım. yani tabi çok üstüme alınmış gibi oldum ama herhalde karşı geldiğiniz kesime 500tllik th saatimle dahil değilimdir o da ayrı. anlayamıyorum, herhalde geri kalmış eğitim sistemimiz sağolsun, belli bir seviyeye çıkaramadığınız sanatsal tasarım anlayışınız olmadığından insanların bir şeylerin tasarımını veya görünüşündeki incelikleri beğenebileceğiniz aklınıza gelmiyor. otomatikman her saatin şekli ve dış görünüşü aynıymış da sırf içindeki mekanizmaya para veriyormuşçasına laflar ediyorsunuz. daha da komiği sanki armani saat 1 sene sonra bozuluyor, saniyesi gecikiyor ve hatta bozulunca da kesinlikle tamir edilemiyormuş gibi hala işte yok mekanizması kötü falan diyorsunuz. yahu saat bu, araba mı alıyorsunuz? neyin mekanizması. saatlerin mekanizmasına bu kadar takıntılı insanlar tabi ki gidip iyi mekanizma tercih etmeliler. ama şu saat konusunda bile "illa para verecekseniz...." le bir cümleye başlamayı nasıl başarıyorsunuz hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Baggio said: Saate kolundan bakmayı seven adamın 100 liralık, düzgün çalışan, hafif, su geçirmez bir dijital saat alması, duvar saati gibi 5.000 TL'lik mekanizma taşımasından daha anlamlı aslında. Kim nasıl rahat ediyorsa onu takar, buna da karışmayıverin. ama konu ve soru 100 liralik saat hakkinda degil. armani, gucci tier saatlere verilen parayla en kotu bi mekanik tissot, seiko falan alinabilir. buna ragmen, biraz para harcamayi goze almis birinin armani saat almasinin nedenini anlamaya calisiyoruz. bana gore, aldigi urun hakkinda pek arastirma yapmadan, markayi gorup atlamis olmasi daha muhtemel. op haric bu arada, o durumunu aciklamisti yukarida. bunun disinda pilli saat almanin bir cok sebebi olabilir. senin dedigin olur. veya adam hipsterdir, o primitif digital casio saatlerden takmasi "gerekiyordur" vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 tercih meselesi. misal ben bunu kullanıyorum http://cdn1.n11.com.tr/a1/217/mucevher-saat/kostekli-saat/casio-dbc-32d-1adf-hesap-makineli-erkek-kol-saati__1158495974912503.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Bendeki armani saat 5. Senesinde hala das gibi. Hediye gelmisti ama bundan sonra armani alabilirim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 benim hediye armani de saglam ama icindeki brosurde kullanım ömrü 5 yıl yazmışlar sonra quartz oldugundan heralde sapacak yavas yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 alan var mı beyler napıyoruz belli oldu mu sonucu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 300 lira veriyim etmez o kadar 2. eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 iban ve adres gönder atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 TR810006400000162070345936 saat kalsın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Ahahshhds kafa gitmiş bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 aljsdhfaljdshvlakjdgada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 kasa bi tık büyük olsaymış tam benlikmiş, şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 alsanıza beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 link pattiz olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 sardalya said: link pattiz olmus https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek/emporio-armani/AR6131/PD/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 fiyatı daha da kırarsan ben alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 adamın doğumgünü kır bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 CthuLhu said: fiyatı daha da kırarsan ben alırım teklifin nedir? 300 tl'yi tekliften kabul etmedim bu arada onu kastediyorsan eğer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Satıldı beyler. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 ne kadara sattın? cidden merak ettim, almak istemiştim cidden kaynadı biraz mesaj yazmayı unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 250'ye gönderdim. Baya ölüden gitti ama para lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 ohannes %70 indirimle gitmiş iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 300 vermişler kabul etmedim yazmış sonra 250'ye forumdışınasatılmıştırsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 bir haftada durumlar değişebiliyor. forum içi sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 adam ihtiyacım var demiş , paraya sıkışmış , siz burda yok 300 yok 250 gibi saçma sapan şeyler yapıyorsunuz. Ne kadar sıkışmış olmalı ki bu fiyata vermiş adam , böyle mezarcı işlerinden nefret ediyorum keşke durumu olan bir arkadaş en az 500 lira verip filan alsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar