logtrig Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Arkadaşlar selam, Şubat ayında yurtdışından aldığım saatimi satıyorum. Saatten memnunum lakin başka ödemelerimden dolayı satmam gerekiyor. Farklı bir saate bütçe oluşturma niyetim yok yani. Saatte çizik veya vuruk yok. Kondüsyonu 10/10 demeyeceğim sonuçta kullandım ama hakikaten sapasağlam ve sıfır gibi duruyor. Saatin resimleri için ekli adreslere bakabilirsiniz. https://www.trendyol.com/Erkek-Kol-Saati/UrunDetay/161549/29005536?gclid=CMKQ8JzDx9MCFbAy0wodGL0EHw Kutusu ve her yerde geçerli garantisiyle birlikte vereceğim. İstediğim fiyat 850 TL'dir. Baltalar başım üstünedir. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 neden hugo boss, gucci falan gibi markalardan saat aliyorsunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 abi bu soruyu (tabii ki bilemezsin) yanlış kişiye yönelttin. yaklaşık 6 yıldır saat için çok para harcamış bir insanım. artık bu işin sonunun gelmeyeceğini anladığım için işe de yeni başlayıp para biriktirdiğim zamanlara denk gelmesinden ötürü saat ilgimi kaybettim ve butik bir saat üreten firmadan aldığım saat ile 2 yıl idare ettim. Onu da sattıktan sonra saatsiz kaldım ve ilk kez bu tarz asıl işi saat üretmek olmayan moda markalarına ait bir saati satın aldım. Hakkını yemeyeyim, şekli ve kolda duruşu gayet güzel bir saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Oski said: neden hugo boss, gucci falan gibi markalardan saat aliyorsunuz ki saat bazı kişiler için tamamlayıcı unsur bazı kişiler için mekanik bir şahaser. bazıları da iki tarafa da saygı duyuyor. ben mesela 3. türdenim. güzel mekanik olsun canımı yesin ama kıyafetini gucci'nin bilmemne modeli güzel tamamlıyorsa, onu da taksın. saat bazında değerlendirince meh ama tamamlayıcı unsur olarak iyi duruyorsa, kime düşer laf etmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 inc "abi cep telefonu varken enden saat alıyorsunuz ki?" + "askerde aldığım casio 7 yıldır tık etmedi eke eke eke" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 mekanik saat hobisi şu dönemde keriz avlama döneminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Selam, TR'de mekanik saat sıkıntı. Basit bir mekanik Longines saatim var. Geçenlerde 3üncü bakımına gönderdim yetkili servise. Basit bir saat parası ödedim sanırım. Özel usta noktasında güvenilir kişi bulmak sıkıntı. Bulduğum da basit bakımların ötesine geçemiyor. En azından servisin bakımları 2 yıl garantili ki bir sonraki bakıma kadar geçerli oluyor. Para olsa mekanik saate yatırırım o ayrı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 sabonis said: Oski said: neden hugo boss, gucci falan gibi markalardan saat aliyorsunuz ki saat bazı kişiler için tamamlayıcı unsur bazı kişiler için mekanik bir şahaser. bazıları da iki tarafa da saygı duyuyor. ben mesela 3. türdenim. güzel mekanik olsun canımı yesin ama kıyafetini gucci'nin bilmemne modeli güzel tamamlıyorsa, onu da taksın. saat bazında değerlendirince meh ama tamamlayıcı unsur olarak iyi duruyorsa, kime düşer laf etmek? bundan ikna olmadim ama op'un kendi durumuna sempati duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 güncel arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 adam iyice ticarete verdi kendini. kamyoneti sattın mıydı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ginaly said: adam iyice ticarete verdi kendini. kamyoneti sattın mıydı lan eylülde sattım olm çok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 evet beyler bu da güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 hala güncel. alın fiyatı düşürürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Modelini veya resmini at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Oski said: neden hugo boss, gucci falan gibi markalardan saat aliyorsunuz ki en gıcık olduğum post tipi şu forumda. silecek kaldırasım geliyor direk. bir de böyle sanki 2 saniye düşünse cevabı bulamayacakmış gibi sormuyorlar mı kafam atıyor. böyle gıcık bir soru soracağınıza neden almamamız gerektiğini açıklayın bitsin olay. artistliğin lüzumu yok. ilk pati rage'imi yine aynı böyle bir postla 10 sene önce yaşamıştım. hey gidi günler hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 niye olacak kendiniz gibi üst başa bakan adamları kafalamak için alıyorsunuz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Adamlarin ust basina bakan adam iliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 genuine bi soru black-ice neyini aciklayim bana gore, saat alicaksan mekanizmasi icin alirsin. pilli saat takicagina telefondan bak. indi mi silecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Masticore said: Modelini veya resmini at https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek/emporio-armani/AR6131/PD/?gclid=EAIaIQobChMI5OnkiPLU1QIVBs-yCh0OHgU5EAQYAiABEgK3gPD_BwE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 olm harbiden moda markalarinin saatlerine o kadar para vermeyin yazık la icindeki mekanizma karakoydeki siyahilerin sattigi saatlerden cok da farkli degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 5000$ Breitling'in içinde nasıl bir mekanizma var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Oski said: genuine bi soru black-ice neyini aciklayim bana gore, saat alicaksan mekanizmasi icin alirsin. pilli saat takicagina telefondan bak. indi mi silecek abi herkes saat konusunda sizin gibi takıntılı olmak zorunda değil. sırf çok güzel bir tasarımı olduğu için de saat alabilir insanlar. 5 dakika düşünerek bunu bulabilirsin. ki iyi markaların saatleri de 3 günde bozulmuyor ki. mesela ben 6 yıldır falan tommy hilfiger takıyorum. bir kol saatinden beklediğim herşeyi veriyor bana. her şeyi geçtim bu konuda insanları yargılamana bile birşey demiyorum zaten sadece bunu soru sorarak yapmak garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Ben de bileğime herhangi bir şeyi saatlerce takamadığım için mecbur telefondan bakıyorum, 10 yaşımdan beri anca askerde taktım herhalde kol saati. Kendi alışkanlığımdan bağımsız olarak saate binlerce lira vermeye, hele ki saat üreticisi olmayan firmalara sırf üzerinde Armani/TH falan yazacak diye vermeye ben de karşıyım. İlla vereceksen evet git Seiko'ya ver, Heuer'e ver, iyice milyonersen daha ekstremlere ver. Buna rağmen Oski'nin bu başlıktaki mesajlarını hayli anlamsız buldum. Troll değilse kötü. Saate kolundan bakmayı seven adamın 100 liralık, düzgün çalışan, hafif, su geçirmez bir dijital saat alması, duvar saati gibi 5.000 TL'lik mekanizma taşımasından daha anlamlı aslında. Kim nasıl rahat ediyorsa onu takar, buna da karışmayıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 pilli saatler çıkınca, mekanik saatçiler işsiz kalmasın diye öyle bi lobi oldu heralde eskilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 ya bi de her gün şarjı biten saatleri takanlar var, mekanik saat varken insan ne diye şarjlı saat alır, mekanizması bile yok fdsfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar