mani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Ben 1 aylık almıştım 20tl'den. Bitmek üzereydi o yüzden 29.99tl den bir daha uzattım bu olayı bilmiyordum. Bu başka bir durum için mi geçerli yoksa boşu boşuna mı kendim uzattım ve fazla para verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Kendin uzatmayinca onlar ay basinda otomatik cekiyorlar zaten. 20TL cekeceklermis o zaman iste. Hata etmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 konuştum şimdi 10tl fark iade edilecektir dediler. Sistem güzelde çok eksiklik var. Bu tarz şeylere sistemin izin vermemesi lazım. Hani ben o ilk ay 20TL olarak bildiğimden ötürü uzattım. Olması gereken zaten paketiniz şu kadar TL üzerinden şu tarihte yenilenecektir demesi lazım. Ayrıca 1 mayısta abone olmuştum 22 mayısta yeniledim şu an üyelik başlangıcı 22 mayıs gözüküyor. Gene olması gereken üyelik bitiminde yenileme tarihinin geçerli olması. Hani bu tarz şeyler standarttır her zaman her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Yeni gördüm bunu , 20 tl iyiymiş ya öyle olsa alırdım kaçtı degil mi fırsat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 29.99TL şu anda. gerçi bu haliyle de iyi. Şimdi Karayip Korsanlarına 4DX aldım. Bilet fiyatı 32.5TL. Tek bir 4DX bile karşılıyor. Gözlük vs hepsi içinde. Hani belki her ay gidilecek 3 film yoktur çok zorlamak lazım illa 3 filme gidecem diye ama işte yeri geldiğinde tek bir film bile amorti ediyor tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Kod giriyorsun 25TL'ye dusuyor ama bu aylik mi yoksa hep mi bilmiyorum bir de illaki benim gitmem mi lazim aile bireyleri fln da kullanabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Kadıkoyde olupta var mı sinemia üyeliği olan?Tek başıma aldım 9 aylık ayda 45 lira fln veriyorum ama tek olunca sürekli filme gideyim modunda değilim.Varsa patiden birileri beraber sinerjimizi oluşturalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 mani said: 29.99TL şu anda. gerçi bu haliyle de iyi. Şimdi Karayip Korsanlarına 4DX aldım. Bilet fiyatı 32.5TL. Tek bir 4DX bile karşılıyor. Gözlük vs hepsi içinde. Hani belki her ay gidilecek 3 film yoktur çok zorlamak lazım illa 3 filme gidecem diye ama işte yeri geldiğinde tek bir film bile amorti ediyor tek başına. biz de bu mantık düşünüyoduk 3 film yeter de artar diye ama öyle olmuyo, şimdi film eliyoruz hangisine gitsek hangisine gitmesek diye ehah. 1 tane vip hakkı da var aylık bu arada. gidin yayılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 GERGE said: Bu ayligi bitirdim sorunsuz ama sunu da ogrendim destekten. 20TL fiyatla alanlar 20TL odeme devam edeceklermis, yeni 30TL'lik fiyatlandirmadan etkilenmeyecekmis. 3 film ayda o kadar tatlı ki fazlası cidden zarar gözlük alıyorsun rahat rahat gidiyorsun hiç bir sorun yaşamadım.. millet neyin derdinde anlamadım cidden almayan şu kartı iliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 razzRaziel said: 1 tane vip hakkı da var aylık bu arada. gidin yayılın. vip çok kral ya ahaha her ay bi aksiyon filmine kesin vip 4dx giderim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 bu ay mummy, wonder woman ve karayip korsanları var listemde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 sinemia19 kodu ile hala 19 tlye alınabiliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 valla marsgate kartıyla birleşiyormuş o da güzel. gayet bilet hakkı doluyor cinemaximum üzerinden alınca. 8 3d ve 2imax a 1 er 3d ve imax hediye mis gibi. 2 tane 3D filme gittim her ay. gözlükleri de aldım acımadan. Evde stok oldu iyice 3D gözlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 mani said: 2 tane 3D filme gittim her ay. gözlükleri de aldım acımadan. Evde stok oldu iyice 3D gözlük. senin gibiler yüzünden bazı yerler gözlük parası alıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 aldim ben de ayda 3 film 20 liraya geldi, evin dibinde imax var mazeret olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 sabonis said: mani said: 2 tane 3D filme gittim her ay. gözlükleri de aldım acımadan. Evde stok oldu iyice 3D gözlük. senin gibiler yüzünden bazı yerler gözlük parası alıyor işte. ahahah alakası yok. o kalemlerden para kazanıyor adamlar. Ayrıca zaten o gözlüğün parası verilmiş. Sinemia ile sinema işletmecileri arasında olan bir durum. Ayrıca ne yapıcam yanımda gözlük mü taşıyacam sinemaya giderken. Kocaman gözlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 la bende bile 20 üstü gözlük oldu bir ara alıp hepsini götürcem : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 mani said: sabonis said: mani said: 2 tane 3D filme gittim her ay. gözlükleri de aldım acımadan. Evde stok oldu iyice 3D gözlük. senin gibiler yüzünden bazı yerler gözlük parası alıyor işte. ahahah alakası yok. o kalemlerden para kazanıyor adamlar. Ayrıca zaten o gözlüğün parası verilmiş. Sinemia ile sinema işletmecileri arasında olan bir durum. Ayrıca ne yapıcam yanımda gözlük mü taşıyacam sinemaya giderken. Kocaman gözlük. EVE GERİ DÖNERKEN TAŞIYON AMA KOCAMAN GÖZLÜĞÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 razzRaziel said: mani said: sabonis said: mani said: 2 tane 3D filme gittim her ay. gözlükleri de aldım acımadan. Evde stok oldu iyice 3D gözlük. senin gibiler yüzünden bazı yerler gözlük parası alıyor işte. ahahah alakası yok. o kalemlerden para kazanıyor adamlar. Ayrıca zaten o gözlüğün parası verilmiş. Sinemia ile sinema işletmecileri arasında olan bir durum. Ayrıca ne yapıcam yanımda gözlük mü taşıyacam sinemaya giderken. Kocaman gözlük. EVE GERİ DÖNERKEN TAŞIYON AMA KOCAMAN GÖZLÜĞÜ BUSTED ama ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Imax olayını ayda 1 defaya düşürmüşler.Ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 zaten yıllık almışsan, alırken sınırsız ise şimdi nasıl düşürürler ki? veya yeni üyelere mi sadece? bu arada ayda 1'den fazla imax'lik film gelmiyo zaten ya %90 çok dert etmeye gerek yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 geliyor ya 2 - 3 ama dert etcek bişi yok aynen. 1 imax 1 vip şu an durum sanırıım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Asriel said: Imax olayını ayda 1 defaya düşürmüşler.Ayıp ya Gitgide kısıyorlar bir yerlerden ve fiyatları arttırıyorlar. Gitgide albenisi azalıyor benim için. Ayda 1-2 kere sinemaya gitmeme rağmen almıştım da yenilemedim. Yenileyeceğimi de şimdilik sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Abi 2017 tam sinema yılı.Bende 9 aylık aldım hatta aylık 45 liraya.Gidemiyorum tabi haftada 1 anca bu havalarda.Sözleşmeyi sonradan kafalarına göre değiştirmeleri sorun olan.Yeni üyelere böyle yaparsın da ortada bir sözleşme var he ne kadar sonradan değiştirilebilir densede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar