Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinemia Kart

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben 1 aylık almıştım 20tl'den. Bitmek üzereydi o yüzden 29.99tl den bir daha uzattım bu olayı bilmiyordum. Bu başka bir durum için mi geçerli yoksa boşu boşuna mı kendim uzattım ve fazla para verdim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kendin uzatmayinca onlar ay basinda otomatik cekiyorlar zaten. 20TL cekeceklermis o zaman iste. Hata etmissin.
Mesaj tarihi:
konuştum şimdi 10tl fark iade edilecektir dediler.

Sistem güzelde çok eksiklik var. Bu tarz şeylere sistemin izin vermemesi lazım. Hani ben o ilk ay 20TL olarak bildiğimden ötürü uzattım.

Olması gereken zaten paketiniz şu kadar TL üzerinden şu tarihte yenilenecektir demesi lazım.

Ayrıca 1 mayısta abone olmuştum 22 mayısta yeniledim şu an üyelik başlangıcı 22 mayıs gözüküyor. Gene olması gereken üyelik bitiminde yenileme tarihinin geçerli olması.

Hani bu tarz şeyler standarttır her zaman her yerde.
Mesaj tarihi:
29.99TL şu anda.

gerçi bu haliyle de iyi. Şimdi Karayip Korsanlarına 4DX aldım. Bilet fiyatı 32.5TL. Tek bir 4DX bile karşılıyor. Gözlük vs hepsi içinde. Hani belki her ay gidilecek 3 film yoktur çok zorlamak lazım illa 3 filme gidecem diye ama işte yeri geldiğinde tek bir film bile amorti ediyor tek başına.
Mesaj tarihi:
Kadıkoyde olupta var mı sinemia üyeliği olan?Tek başıma aldım 9 aylık ayda 45 lira fln veriyorum ama tek olunca sürekli filme gideyim modunda değilim.Varsa patiden birileri beraber sinerjimizi oluşturalım
Mesaj tarihi:
mani said:

29.99TL şu anda.

gerçi bu haliyle de iyi. Şimdi Karayip Korsanlarına 4DX aldım. Bilet fiyatı 32.5TL. Tek bir 4DX bile karşılıyor. Gözlük vs hepsi içinde. Hani belki her ay gidilecek 3 film yoktur çok zorlamak lazım illa 3 filme gidecem diye ama işte yeri geldiğinde tek bir film bile amorti ediyor tek başına.

biz de bu mantık düşünüyoduk 3 film yeter de artar diye ama öyle olmuyo, şimdi film eliyoruz hangisine gitsek hangisine gitmesek diye ehah.

1 tane vip hakkı da var aylık bu arada. gidin yayılın.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Bu ayligi bitirdim sorunsuz ama sunu da ogrendim destekten. 20TL fiyatla alanlar 20TL odeme devam edeceklermis, yeni 30TL'lik fiyatlandirmadan etkilenmeyecekmis.

3 film ayda o kadar tatlı ki
fazlası cidden zarar gözlük alıyorsun rahat rahat gidiyorsun hiç bir sorun yaşamadım.. millet neyin derdinde anlamadım cidden almayan şu kartı iliktir.
Mesaj tarihi:
valla marsgate kartıyla birleşiyormuş o da güzel. gayet bilet hakkı doluyor cinemaximum üzerinden alınca. 8 3d ve 2imax a 1 er 3d ve imax hediye mis gibi.

2 tane 3D filme gittim her ay. gözlükleri de aldım acımadan. Evde stok oldu iyice 3D gözlük.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

mani said:

2 tane 3D filme gittim her ay. gözlükleri de aldım acımadan. Evde stok oldu iyice 3D gözlük.

senin gibiler yüzünden bazı yerler gözlük parası alıyor işte.

ahahah

alakası yok. o kalemlerden para kazanıyor adamlar. Ayrıca zaten o gözlüğün parası verilmiş. Sinemia ile sinema işletmecileri arasında olan bir durum.

Ayrıca ne yapıcam yanımda gözlük mü taşıyacam sinemaya giderken. Kocaman gözlük.
Mesaj tarihi:
mani said:

sabonis said:

mani said:

ahahah

alakası yok. o kalemlerden para kazanıyor adamlar. Ayrıca zaten o gözlüğün parası verilmiş. Sinemia ile sinema işletmecileri arasında olan bir durum.

Ayrıca ne yapıcam yanımda gözlük mü taşıyacam sinemaya giderken. Kocaman gözlük.

EVE GERİ DÖNERKEN TAŞIYON AMA KOCAMAN GÖZLÜĞÜ
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

mani said:

sabonis said:

mani said:

ahahah

EVE GERİ DÖNERKEN TAŞIYON AMA KOCAMAN GÖZLÜĞÜ

BUSTED

ama ama ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
zaten yıllık almışsan, alırken sınırsız ise şimdi nasıl düşürürler ki? veya yeni üyelere mi sadece?

bu arada ayda 1'den fazla imax'lik film gelmiyo zaten ya %90 çok dert etmeye gerek yok?
Mesaj tarihi:
Asriel said:

Imax olayını ayda 1 defaya düşürmüşler.Ayıp ya

Gitgide kısıyorlar bir yerlerden ve fiyatları arttırıyorlar. Gitgide albenisi azalıyor benim için. Ayda 1-2 kere sinemaya gitmeme rağmen almıştım da yenilemedim. Yenileyeceğimi de şimdilik sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Abi 2017 tam sinema yılı.Bende 9 aylık aldım hatta aylık 45 liraya.Gidemiyorum tabi haftada 1 anca bu havalarda.Sözleşmeyi sonradan kafalarına göre değiştirmeleri sorun olan.Yeni üyelere böyle yaparsın da ortada bir sözleşme var he ne kadar sonradan değiştirilebilir densede.
  • Yeni Oluştur...