axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Bu defa topdeck bana güldü, axedice: 3 - silverhawk : 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 yarın oynayabilirim ben bikaç kişiyle aksam 7 8 falan gibi bnet nicki riverwind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 silverhwak 3 - 2 ozcan karşı taraf ban yapmadığı için işleyemiyorum biri siteye işlerse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 grup 1 sabonis grup 2 fuzznag tunch hatatan grup 3 (TAMAMI) laurelin tunca dorza borlach silph ving grup 4 faery bonep denoran yavuz Lütfen pazartesiye kadar en azından 1 maç yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 eleman girebiliyo mu araya beni de ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Grup3 ne tembel cikmis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Herkes birbiriyle tek maç atiyo dimi. Yokza 2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 tek maç değil de tek bo5 birer kere oynuyo herkes kendi arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ozcan 0 - 3 riverwind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 grup 4 te aksam oynucak kimse var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 abi eaueaea sparkı kudurtuyorum cok kızdırmıyom 3 2 bitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 abi ahueahueuaheahu https://hsreplay.net/replay/zt3ipYNcLAfmd5UnPD7U3X https://hsreplay.net/replay/A2xrxV83nVEPoqwCtrvF7W https://hsreplay.net/replay/M3KfPBJCS6Q3wZ5T2vx7UW yaz lan malgear bonepart 3-0 spark bu arada abi ortadaki oynu izleyin sparkı cıldırtan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 yavuz 3 - 0bonepart bu arada 2 kisi ile bitti maclarım devamı haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 su ban olayı yüzünden reportlayamıyoruz macları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 evet malesef bi sonraki tur ve turnuva için deneyim oldu :D oraya bansız yazıcam neyse ya ben yazıyorum maçların sonuçlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 yavuz 3 - 2 spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Özcan 3 - axedice 2 Asın bayrakları adam pirate warriorın ağzına ağzına vurdu 3 deckiyle 3 ayrı pozisyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Deno 3 - 2 Yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 yazdım onları da sabo bu hafta oynayamıyıcakmış eğer durumu devam ederse onun maçlarını 0-3 yazarım b grubunda hiç maç yapmayan 2 kişi var c grubunu komple eliyicem böyle devam ederse :D d grubu da iyi gidiyo devam edin maçlara hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 c gurubu cidden ne kotu cikti ya :*( her aksam online im kimseye rastliyamadim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Oha sabonis bildiğin bana yenilmekten korktuğu için işim var ayağına yatmış B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 ooo neler diyor bu sana sabo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Bu haftasonu yoğunum ama Pazartesi akşamı C grubundan müsait olanlarla maçları tamamlayabilirim. Veya haftanın geri kalanında müsait bir zamanınızda. tunca#2807 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 bonepart 3 - 1 denoran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 bonepart 3 - 1 denoran ama adamı tebrik ederim turnuvanın en entresan deckleriylke oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar